💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

akşamı çok güzel hafif tutmuşsun

Slmmm.

Defne menun cok guzel hatta az bile

Husne canim.menun su spor harika tamam yarinin ilk ucu zuhal abla defne husne ama siralama nasil olur bilmem.

Ozlem oglen accikkk sagliksiz ama genelde guzel canim

Yarin.tartiiii bizi.guldursunnnm
Abla bu haftadan çok ümidim yok menumlerim spor iyiydi ama kilom azaldığı için giden de azilir gibime geliyo

Kizlar ya goji bery nin suyunu begenmedim hic yarim bardagini zor ictim ya :-(

Sabah 1 kasik goji su ve meyvesi
Yarim bardak hurma suyu
5 hurma 5 kasik yogurt

Oglen 4 hurma 3 kasik yogurt
Ara okulda 2 kuru kayisi

Aksam 4 hurma 4 kadik yogurt
Su cok olmadi
Spor 3 saat yuruyus

Noldu canım özel değilse sebep neydi
ya arkadaşlara çok takılıp akşam yemeğinde beni yalnız bırakıyor kaç kez söyledim kıramıyorum diyor tamamda 1 değil 2 değil eve gidicem desin akşamları yalnız yemek istemiyorumm bir benden bir ondan kapıyı vurdu çıktı

Bnmkide pek sever arkadaslarini bende cok cozum aradim ama boyle kabulleniyoruz malesef 8 yilimiz bitti

Bnmkide pek sever arkadaslarini bende cok cozum aradim ama boyle kabulleniyoruz malesef 8 yilimiz bitti
ya çatladım artık sinirden çok uyardım kaçıncı oldu bu yani bu kadar abartılmazki ben yemeği geciktirsem evi temizlemesem arkadaşlarımla gezsem tozsam kendi kabul edermi 2 günde kapıya koyar..anam ne arkadaşmış yaa

Neyse canım düzelir bazı erkeklerin o huyları var bu konuda da eleştirilmeyi cok sevmiyolar bence ustune gitme benim eşim evden dışarı çıkmaz kimseyle samimi olmaz bende çik diye usteliyorum dünya böyle demekki gorumcemin eşi de eve misafir gibi gelir gider hiç evde durmaz o alistim artık diyo umarım bu düzene alıştırmaz dikkat eder esin

ya işte bende sevmiyorum öyle hepsini tanırım arkadaşlarının tertemiz insanlar ama bu kadar aşırıya kaçıp evini ihmal etmesi bu başıdır şimdi tepki vermezsem azıtır iyice sinirliydim ağzıma geleni söyledim iyi olmadı ama napim çatladım sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…