Pzartesıdem berı tartılmadım bugun reglı oldum baya sancım varaksam aankı dunyayı yedım bır cay bardagı ayran ıcıyorum bu arada
Keşke akşam çayınizı içerken güzellikle soyleseydin.ya işte bende sevmiyorum öyle hepsini tanırım arkadaşlarının tertemiz insanlar ama bu kadar aşırıya kaçıp evini ihmal etmesi bu başıdır şimdi tepki vermezsem azıtır iyice sinirliydim ağzıma geleni söyledim iyi olmadı ama napim çatladım sinirden
kaç kez söyledim abla artık bu kez son damla taştı çatlattı beni..1 saate daha gelmezse gelsede kapıyı açmicamAnam bizde topikce regl oliyoz ha!
Keşke akşam çayınizı içerken güzellikle soyleseydin.
Daha etkili olurdu sanki.
Benim eşimde iş çikışi ariyordu ya arkadaşlar çok ısrar ediyor izin verirsen yemege gideyim diyordu. Ben de arkadaşlarina mahcup olmasin diye tamam diyordum. Baktim 1-2 gidiyor öyle. Hiç gitme demedim. Akşam evde korkuyorum tek kalmaya dedim. Gerçekten de akşamları yalnız olduğumu düşünunce hafif korkma oluyor. Onu dedikten sonra çıkar çikmaz evde oluyor. Sende öyle söylesen. Yalan olacak evet ama yuvanin huzuru için.ya arkadaşlara çok takılıp akşam yemeğinde beni yalnız bırakıyor kaç kez söyledim kıramıyorum diyor tamamda 1 değil 2 değil eve gidicem desin akşamları yalnız yemek istemiyorumm bir benden bir ondan kapıyı vurdu çıktı
Menun herşeyiyle çok guzel canım.Kizla kayinpederim geldi. Ondan pek giremedim.
Menüm sabah goji beri
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Ögle 1 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
Ara 1 sütlü kahve
1 kase şekersiz hoşaf
Akşam 1 küçük haşlanmıs tavuk but
Salata
2 kaşık yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 1.5 saat yürüyüş.
Kp gelirken ev baklavasi getirmişti. Kv yapmış yemedim
Sakin asya!bu saat oldu daha gelmedi ne düzelecem abla ya DÜŞÜNCESİZZZZ
dün çıkarken öyle söyledim bende sesler geliyor gibi oluor korkuyorum bak dedim saat 9 da geldi eee bugün yine aynı şeyi yaptı delirtti beni ya bir çok arkadaşının eşi hani kadınların umuru değil ev harçlığını versin pazarını yapsın gerisi mühim değil ama ben öyle değilim akşam yemeğinde sofrada yalnız olmak istemiyorumm hemde gereksiz şeyler yüzündenBenim eşimde iş çikışi ariyordu ya arkadaşlar çok ısrar ediyor izin verirsen yemege gideyim diyordu. Ben de arkadaşlarina mahcup olmasin diye tamam diyordum. Baktim 1-2 gidiyor öyle. Hiç gitme demedim. Akşam evde korkuyorum tek kalmaya dedim. Gerçekten de akşamları yalnız olduğumu düşünunce hafif korkma oluyor. Onu dedikten sonra çıkar çikmaz evde oluyor. Sende öyle söylesen. Yalan olacak evet ama yuvanin huzuru için.
Sakın öyle bisey yapma. Hata olur bu. Bak güzellikle hallet.kaç kez söyledim abla artık bu kez son damla taştı çatlattı beni..1 saate daha gelmezse gelsede kapıyı açmicam
Buda güzel taktik.Benim eşimde iş çikışi ariyordu ya arkadaşlar çok ısrar ediyor izin verirsen yemege gideyim diyordu. Ben de arkadaşlarina mahcup olmasin diye tamam diyordum. Baktim 1-2 gidiyor öyle. Hiç gitme demedim. Akşam evde korkuyorum tek kalmaya dedim. Gerçekten de akşamları yalnız olduğumu düşünunce hafif korkma oluyor. Onu dedikten sonra çıkar çikmaz evde oluyor. Sende öyle söylesen. Yalan olacak evet ama yuvanin huzuru için.
Vay beee.Zaten yalnız başarabilseydik şimdiye kilolu olmazdık cnm
Her zaman hep destek tam destek
o kadar söylediğim halde güzelliktenn anladımı ki abla...el iyisi ev delisi benimkisi..Sakın öyle bisey yapma. Hata olur bu. Bak güzellikle hallet.
Buda güzel taktik.
Guzel menun cnmkızlar menümü vereyimm
sabah
yarım çay bardağı lor
5 zeytin
1 salatalık
1 yumurta
çay
ara
1 fincan sütlü kahve(şekersiz)
öğle 2 kaşık kısır
salata(arkadaşım o kadar ısrar etmesine rağmen kısırı 2 kaşık aldım)
ara
2 çay(çayın yanına kek poaça çıkardı arkadaşım ama yemedim)
1 portakal
akşam
1 tabak kadar kuru fasulye
1 bardak ayran
salata
su 1,5
spor yok
Pilav dsnda guzel cnm menun ama erkn yemn iyi olmsİyi akşamlar herkese menumu veriyim
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı
09:00
2 yumurta 2 y.k lor peynirle
2 çeri domates
1 salatalık
2 dlm k.ekmeği
Öğle
13:00
1 kase mercimek çorbası
3 yk pirinç pilavı
Akşam
17:30
Bi kase yoğurt
1 tabak salata
Su
3.5 litre
Spor
1.5 saat yuruyus
1 saat bisiklet
Bugün spor salonlarını dolaştım çok seçenek yok sivasta bazısının saatleri uymadı bazısının erkek hocaları uymadi bazısının programlarını okurken Yoruldum gözüm kesmedi bulması da zormus ya simdilik bi yer var bakalım inşallah p.tesi saatleri degisecekmis büyük ihtimalle oraya yazılacam hayırlısı olur insallah
Patate ve sucuk bi arada olmasayms iyimis canm onun dsnda guzel menunIyi aksamlar menumu veriyim
10:00 yarım yaglı süt
14:00 5,6 çatal patates kızartma.2 yk sucuklu yumurta,1 dılim çavdar.1 kk prynır,1 tatlı kaşıgı fıstık ezmesı
18:00 az brokolı,1 çiçek karnabahar,2 kofte buyuklugunde tavuk gogsu haşlama , 2 yumurtali ispanak
Su 2,5 lt
Ben sana tavır koyma demiyorum ki.o kadar söylediğim halde güzelliktenn anladımı ki abla...el iyisi ev delisi benimkisi..
Ben sana tavır koyma demiyorum ki.
Konuşma tavır yap ama ağlama, bagirma.
Onlar etki etmiyor.
Guzel canm iyi gidiyosun topqrlandn iyiceMENUM
KAHVALTİ 08.30 1 h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1 tk labne1kk.b peynir
ARA tek sekerli t.kahvesi
OGLE 13.30 el kadar pide ekmek 1 yesil.biber 1 kutu ayran az salata (cok sacma bi ogun oldu ama bende anlamadim)
SAAT 16.30 3 k.kayisi 5-6 fistik
AKSAM 19.00 5-6 kasik kozlenmis kirmizi biberli yogurt (yiyecegim)
Su 3 lt olur
Sendemi hurmaya basladn cnm haftaya bende denesemmi diyorum ama dayanamm diye korkuyorumKizlar ya goji bery nin suyunu begenmedim hic yarim bardagini zor ictim ya :-(
Sabah 1 kasik goji su ve meyvesi
Yarim bardak hurma suyu
5 hurma 5 kasik yogurt
Oglen 4 hurma 3 kasik yogurt
Ara okulda 2 kuru kayisi
Aksam 4 hurma 4 kadik yogurt
Su cok olmadi
Spor 3 saat yuruyus
Kendini yipratma cnm duzgn bir dille konus bagrmakla olmazsorma özlemimm sinirimden çokk ağladımm
İyi akşamlar canım kendini tanitirmisin boyunu yaşını isminiKızlar banada yardım edin lütfen gaza çok ihtiyacım var 80 kiloyum
Afiyet olsun cok hafif menun tatlmKizla kayinpederim geldi. Ondan pek giremedim.
Menüm sabah goji beri
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Ögle 1 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
Ara 1 sütlü kahve
1 kase şekersiz hoşaf
Akşam 1 küçük haşlanmıs tavuk but
Salata
2 kaşık yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 1.5 saat yürüyüş.
Kp gelirken ev baklavasi getirmişti. Kv yapmış yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?