💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Pzartesıdem berı tartılmadım bugun reglı oldum baya sancım var aksam aankı dunyayı yedım bır cay bardagı ayran ıcıyorum bu arada
Anam bizde topikce regl oliyoz ha!
Keşke akşam çayınizı içerken güzellikle soyleseydin.
Daha etkili olurdu sanki.

Anam bizde topikce regl oliyoz ha!

Keşke akşam çayınizı içerken güzellikle soyleseydin.
Daha etkili olurdu sanki.
kaç kez söyledim abla artık bu kez son damla taştı çatlattı beni..1 saate daha gelmezse gelsede kapıyı açmicam

Benim eşimde iş çikışi ariyordu ya arkadaşlar çok ısrar ediyor izin verirsen yemege gideyim diyordu. Ben de arkadaşlarina mahcup olmasin diye tamam diyordum. Baktim 1-2 gidiyor öyle. Hiç gitme demedim. Akşam evde korkuyorum tek kalmaya dedim. Gerçekten de akşamları yalnız olduğumu düşünunce hafif korkma oluyor. Onu dedikten sonra çıkar çikmaz evde oluyor. Sende öyle söylesen. Yalan olacak evet ama yuvanin huzuru için.

Menun herşeyiyle çok guzel canım.
Ev baklavası!!!!!
2 dilim göndersene

bu saat oldu daha gelmedi ne düzelecem abla ya DÜŞÜNCESİZZZZ
Sakin asya!
Bak korukleme olayı.
Kurup kurup celalleniyorsun.
Sakin davranırsan etkili olur tepkilerin.
Ama bağırıp aglarsan olmaz.
Ağlamak ve cazgirlikla değil sükunet ve iyi davranışlarla yola getirirsin onu ancak.

dün çıkarken öyle söyledim bende sesler geliyor gibi oluor korkuyorum bak dedim saat 9 da geldi eee bugün yine aynı şeyi yaptı delirtti beni ya bir çok arkadaşının eşi hani kadınların umuru değil ev harçlığını versin pazarını yapsın gerisi mühim değil ama ben öyle değilim akşam yemeğinde sofrada yalnız olmak istemiyorumm hemde gereksiz şeyler yüzünden

kaç kez söyledim abla artık bu kez son damla taştı çatlattı beni..1 saate daha gelmezse gelsede kapıyı açmicam
Sakın öyle bisey yapma. Hata olur bu. Bak güzellikle hallet.
Buda güzel taktik.

Guzel menun cnm

Pilav dsnda guzel cnm menun ama erkn yemn iyi olms

Patate ve sucuk bi arada olmasayms iyimis canm onun dsnda guzel menun

Guzel canm iyi gidiyosun topqrlandn iyice masallah

Sendemi hurmaya basladn cnm haftaya bende denesemmi diyorum ama dayanamm diye korkuyorum

Afiyet olsun cok hafif menun tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…