sorma özlemimm sinirimden çokk ağladımmÜzülme ccanım
Barismaya bak canım onlar erkek tüm gün disardalar bizi anlayamazlar ki tüm gün onları bekledigimizi geldiklerinde sevgi bekledigimizi anlamıyorlar kusunce en çok biz uzuluyoz olan yine bize oluyoya işte bende sevmiyorum öyle hepsini tanırım arkadaşlarının tertemiz insanlar ama bu kadar aşırıya kaçıp evini ihmal etmesi bu başıdır şimdi tepki vermezsem azıtır iyice sinirliydim ağzıma geleni söyledim iyi olmadı ama napim çatladım sinirden
sorma özlemimm sinirimden çokk ağladımm
evet gülümm çok zırladımm değer mi yaa millete baksak evimizin yolunu şaşarızzBarismaya bak canım onlar erkek tüm gün disardalar bizi anlayamazlar ki tüm gün onları bekledigimizi geldiklerinde sevgi bekledigimizi anlamıyorlar kusunce en çok biz uzuluyoz olan yine bize oluyo
çok uyardımm hala devam ediyorr etsinn bende böyle devam edicemAglama ya sen haklısın canımarada bır neysede sık sık yapmaması lazım
çok uyardımm hala devam ediyorr etsinn bende böyle devam edicem
Ağlama kendini üzme söylemesi kolay yapması zor ama sana senden başka kimse üzülmezevet gülümm çok zırladımm değer mi yaa millete baksak evimizin yolunu şaşarızz
kıramıyormuş insanlarıı çok saçma evde bekleyen var yani hem bir değil ki kaç kez oldu alışkanlık haline gtirmeye başladı çok sıkılıyor canımm yaaİnadamı bındırdı oda
evetttAğlama kendini üzme söylemesi kolay yapması zor ama sana senden başka kimse üzülmez
kıramıyormuş insanlarıı çok saçma evde bekleyen var yani hem bir değil ki kaç kez oldu alışkanlık haline gtirmeye başladı çok sıkılıyor canımm yaa
Kizla kayinpederim geldi. Ondan pek giremedim.
Menüm sabah goji beri
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Ögle 1 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
Ara 1 sütlü kahve
1 kase şekersiz hoşaf
Akşam 1 küçük haşlanmıs tavuk but
Salata
2 kaşık yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 1.5 saat yürüyüş.
Kp gelirken ev baklavasi getirmişti. Kv yapmış yemedim
benimde canım tatlı bişeyler istiyor şu an offf zor tutuyorum kendimi
Aman asya sakin yeme canım saat geç oldu çok pişman olursun biliyorsun o güzel menulerine yazık etmebenimde canım tatlı bişeyler istiyor şu an offf zor tutuyorum kendimi
Çok seviyorum kız sizi...
Toparlandım biraz sağolun..
Bide kimseye anlatamıyosun anlamıyolarki..
Ordada salata mı yiycez
Sabah, öğle biraz sade, akşam iyi olmuş cnmKizla kayinpederim geldi. Ondan pek giremedim.
Menüm sabah goji beri
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Ögle 1 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
Ara 1 sütlü kahve
1 kase şekersiz hoşaf
Akşam 1 küçük haşlanmıs tavuk but
Salata
2 kaşık yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 1.5 saat yürüyüş.
Kp gelirken ev baklavasi getirmişti. Kv yapmış yemedim
yok gülüm yemedim ama zor tutuyorum kendimi psikolojik bir durum zatenAman asya sakin yeme canım saat geç oldu çok pişman olursun biliyorsun o güzel menulerine yazık etme
Gıcık!Ben geldimmmmm
Hayirdir enerjiniz dusmus bugun .
Defnem senin durum psikolojik okurken bnm bile motivemi dusurdun kizzzz
Hem kilo verip hem somurtuyon emel dogru demis.
Kalk hopla derin nefes al bence 1 hafta sabahlari istedigini ye sonra oluruna tekrar bakarsin kuşum.
Bende bugun evden erken ciktim haftasonu kuzenimin soz var kiyafet baktim.ama bisey bulamadim.
Ayiptir soylemesi kucuk beden yoktu
46 bedendi begendigim cok bol geldi daraltiriz dediler icime sinmedi
Bende taki falan aldim yuzuk kolye bileklik aldim
Valla guzel menü.MENUM
KAHVALTİ 08.30 1 h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1 tk labne1kk.b peynir
ARA tek sekerli t.kahvesi
OGLE 13.30 el kadar pide ekmek 1 yesil.biber 1 kutu ayran az salata (cok sacma bi ogun oldu ama bende anlamadim)
SAAT 16.30 3 k.kayisi 5-6 fistik
AKSAM 19.00 5-6 kasik kozlenmis kirmizi biberli yogurt (yiyecegim)
Su 3 lt olur
Eklem yuzugu ile kolyeye bayıldım. İyi günlerde kullan.Eki Görüntüle 1744878 Buda uzun kolyem
Eklem yuzuklerini cok severim kalpli parmak yuzuk yeni olan emelim
Ayyy ne fenasın senKizzz belki kocan salon bulamassin diye oyle demistir he yarim elma gonul alma
Harikasin.Kizlar ya goji bery nin suyunu begenmedim hic yarim bardagini zor ictim ya :-(
Sabah 1 kasik goji su ve meyvesi
Yarim bardak hurma suyu
5 hurma 5 kasik yogurt
Oglen 4 hurma 3 kasik yogurt
Ara okulda 2 kuru kayisi
Aksam 4 hurma 4 kadik yogurt
Su cok olmadi
Spor 3 saat yuruyus
Haydaaaa!eşimle çok kötü kavga ettikk
Duzelirsiniz asyam uzulmeya arkadaşlara çok takılıp akşam yemeğinde beni yalnız bırakıyor kaç kez söyledim kıramıyorum diyor tamamda 1 değil 2 değil eve gidicem desin akşamları yalnız yemek istemiyorumm bir benden bir ondan kapıyı vurdu çıktı
bu saat oldu daha gelmedi ne düzelecem abla ya DÜŞÜNCESİZZZZHarikasin.
Haydaaaa!
Duzelirsiniz asyam uzulme
Hatasını anlar gelir.
Onların sonradan Dank ediyor.
Geç intikal!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?