- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Patate ve sucuk bi arada olmasayms iyimis canm onun dsnda guzel menun
Ben Husna 24 yaşındayım 1.70 boyum 85 kiloyla çıktım yola su anda 66 kilolardayim eğer gerçekten istiyorsan biz burada destek için her zaman varız umarım istediğin kiloya ulasirsinBoyum 170 yaşım 27 ve 80 kilo
Çok sağolun valla aslında şu an çok azimliyim ama arada azmim kırılıyor biraz destekle inş bende sizin gibi sonuçlara ulaşabilirimBen Husna 24 yaşındayım 1.70 boyum 85 kiloyla çıktım yola su anda 66 kilolardayim eğer gerçekten istiyorsan biz burada destek için her zaman varız umarım istediğin kiloya ulasirsin
Hepimizde oldu aslında o kırılma dönemleri o dönemlerde de burası giriyo devreye öncelikle menü paylaşımı ictigin su miktari yaptığın sporu yazarsan kaçamak yapmazsin bi düzen oluşur hem ne yediğini bilirsin cuma günleri tartı günümüz Zühal ablamiz var o da gelince konuşursunuz zaten listeyi falanÇok sağolun valla aslında şu an çok azimliyim ama arada azmim kırılıyor biraz destekle inş bende sizin gibi sonuçlara ulaşabilirim
Hosgeldin kubracm bende esra 24yasndaym 112 kg la basladm ama bu topige kayldgmda 95.8 dim suan 85.9 kg devam ediyorumBu arada ben a
Merhaba, bende defne 38 yaşındayım.Bu arada ben Kübra
Son eklediginide gordum canım. Bence guzel olmuş.Kizlar ben menumu solemistm ama bidaha yazym
Sabah7:50 goji suyu ve meyveleri
08:00
5kasik garnitürlü makarna
12:00
3dolma
16:00
Yesil cay
17:30
Sekersiz kayisi hosafi
18:25
Se
19:00
Sekersiz kayisi hosafi
Haftada 1 veya 2 ile sınırlandırır konusun anlasin canım sakince eşinin arkadaşları evlimi?ya arkadaşlara çok takılıp akşam yemeğinde beni yalnız bırakıyor kaç kez söyledim kıramıyorum diyor tamamda 1 değil 2 değil eve gidicem desin akşamları yalnız yemek istemiyorumm bir benden bir ondan kapıyı vurdu çıktı
Telefonun ekrani kirildi yazmakta gucluk cekiyorumMerhaba, bende defne 38 yaşındayım.
Son eklediginide gordum canım. Bence guzel olmuş.
Hımm kötü olmuş ya!Telefonun ekrani kirildi yazmakta gucluk cekiyorum
Bugün pek sağlıklı olmamış tatlımKizlar ben menumu solemistm ama bidaha yazym
Sabah7:50 goji suyu ve meyveleri
08:00
5kasik garnitürlü makarna
12:00
3dolma
16:00
Yesil cay
17:30
Sekersiz kayisi hosafi
18:25
Se
19:00
Sekersiz kayisi hosafi
Allah kolaylık ve muvaffakiyet versin cnmHaninlarr nbrrr yaaa ben yoğun bir gün geçirdim yorgunum yarin sabahtan 8;30 da camide olcam program sunucaz inşallah alnimiİN akiyla xikariz gorusuruz
Slm KübracımBu arada ben Kübra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?