Hastalikta etkiler canim ama ben hastayken veriyorum bsy yiyemedgm icin hep corba ictgim icin o zamanlar. Ama gecicidir moralini bozmaGünaydın hanimlarrr ilk bildirim benden gelsin bu hafta o kadar dikkat etmem rağmen sanırım ben ya delircem ilaçlar in etkisi varmi ki acaba anlamıyorum karnim kocaman sis :-(
97 yine yine yine
Husnacim senle ayni kilolarda baslamisiz ama sen hedefne yaklasmisin helal olsunnnBen Husna 24 yaşındayım 1.70 boyum 85 kiloyla çıktım yola su anda 66 kilolardayim eğer gerçekten istiyorsan biz burada destek için her zaman varız umarım istediğin kiloya ulasirsin
gayet güzel vermişsin tebrikler canımPazartesi :70 kg
Bugun:68,2kg
Regl olmadim hala.
yine artmaz insallah..
bi iniyo bi artiyor
Kaplumbaga gibi bi hastaligim 3 hftama malum oluyor kuzenin dügün geldi ve 65 olamadim
Günaydınn
Geçen hafta 87.5
Bugün 86.5
Fark- 1
hiç yok gülüm 8 ay önce 1 düşüğüm oldu gerçi sonradan kürtajada aldılar ama bebek düşmüştü zaten
Gecmis olsun cnm
Geçmiş olsun abla benim bu sefer de büyük hastalandı bi büyüğe bi küçüğe koşup duruyorum Allah şifa versin
Sende guzel vermisin meliha ablcimgayet güzel vermişsin tebrikler canım
sağol tatlım. hep birlikte vericez inşallahSende guzel vermisin meliha ablcim
Ceviz yedim evet kuzum ama birlikte degilOzlemmcan o hurma boyle yumusacik iri olanlardansa icine bi de ceviz koydun mu var yaaa oof yeme de yannda yat. Bi ara cok sarmistim hurma ceviz ikilisine:)
Günaydınnnn
Geçen hafta 68.6
Bugün 67.6
Fark -1.000
Pazartesi :70 kg
Bugun:68,2kg
Regl olmadim hala.
yine artmaz insallah..
bi iniyo bi artiyor
Kaplumbaga gibi bi hastaligim 3 hftama malum oluyor kuzenin dügün geldi ve 65 olamadim
Günaydınn
Geçen hafta 87.5
Bugün 86.5
Fark- 1
Gunaydinnn
Cuma 77.4
Bugun 76.9
Fark -500
Kizlarr
78,7 ciktim tartida.
79,1di gecn hafta. -400.
Ptesi daha iyiydi sonuc:) regle baglamk istiorummmm.
Canim hayirdir cocuklarin nesi var röntgen falan demişsin korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?