💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın hanimlarrr ilk bildirim benden gelsin bu hafta o kadar dikkat etmem rağmen sanırım ben ya delircem ilaçlar in etkisi varmi ki acaba anlamıyorum karnim kocaman sis :-(
97 yine yine yine
Hastalikta etkiler canim ama ben hastayken veriyorum bsy yiyemedgm icin hep corba ictgim icin o zamanlar. Ama gecicidir moralini bozma

Ben Husna 24 yaşındayım 1.70 boyum 85 kiloyla çıktım yola su anda 66 kilolardayim eğer gerçekten istiyorsan biz burada destek için her zaman varız umarım istediğin kiloya ulasirsin
Husnacim senle ayni kilolarda baslamisiz ama sen hedefne yaklasmisin helal olsunnn

Ya bende serbest takiliyorum vucudum hep ayni seylerden ayri kalsin diye zaman verdm biraz rahat birakmak iyi geldi bana yani şu kiloyu gordüm hic olmazsa. Degisiklik istiyo vucud. Öģünleri degistirdm metodlari. Regl olana kadar böyle napimm olunca tekrar baslicam buraya insallah menu yazmayi özledim

hiç yok gülüm 8 ay önce 1 düşüğüm oldu gerçi sonradan kürtajada aldılar ama bebek düşmüştü zaten

Canim benim inşâallah bu guzelligine bir bebekte eklenir tam olur. Ne diyelim. Bu arad senin menuleri ornek alacam kendime cok hosuma gidiyor ve bana uyan bu tarz galiba

Günaydınnnn
Geçen hafta 68.6
Bugün 67.6
Fark -1.000

Pazartesi :70 kg
Bugun:68,2kg

Regl olmadim hala.
yine artmaz insallah..
bi iniyo bi artiyor
Kaplumbaga gibi bi hastaligim 3 hftama malum oluyor kuzenin dügün geldi ve 65 olamadim

Günaydınn
Geçen hafta 87.5
Bugün 86.5
Fark- 1

Gunaydinnn

Cuma 77.4
Bugun 76.9
Fark -500

Kizlarr
78,7 ciktim tartida.

79,1di gecn hafta. -400.
Ptesi daha iyiydi sonuc:) regle baglamk istiorummmm.

Supersiniz kizlar azindan cogundan veren herkesi tebrik ederim

Canim hayirdir cocuklarin nesi var röntgen falan demişsin korktum

Canim 1 haftadir yukselmeyen ama dusmeyen bir ates vardi.ben de genelde 3 gun ates dusmez devam ederse götürüyorum.5 6 gun oldu yukselmeye basladi etse ve sali çarşamba gunu cok halsizlesti vu surekli uyku hali vardi. Yattigi yerden pek kimildamyor. Gittik dr. Hiriltisi var rontgen cekelim dedi. Cigerleri temiz çıktı elhamdülillah. Ama kan degeri 6.9 çıktı. Ve plt degeri yuksek enfeksiyon da kanda normalden 3 kat fazla çıktı. 3 gun sabah aksam serum alıyoruz. Pazartesi kontrol var. Tamemen iyilesince de talasemi icin hematolojiye gidecegiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…