- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
İnşallah Kubracim görürsün tabi bize tek engel yine biziz engellerini kaldirirsan birazda azimle en kisa zamanda gorursun insallah bu arada akşam tüm gün yediklerimizi ve yaptıklarımız yaziyozBugün 3. Günüm 80.2 den 79.3 e inmişim inşallah 60 larıda görürüz
İnşallah Kubracim görürsün tabi bize tek engel yine biziz engellerini kaldirirsan birazda azimle en kisa zamanda gorursun insallah bu arada akşam tüm gün yediklerimizi ve yaptıklarımız yaziyoz[/QUOTE
İnşallah teşekkürler
Günaydın kızlar
Geçen hafta 64,800
Bu hafta 64,800
Fark yok
Pazartesıden berı tartılmıyodum bu sabıtlıgı reglıyr baglıyorum yoksa gojı berry umudum vardı neyse bır hafta daha kullanıyım 100 -200 grama şikayet ederken sabıt oldum şükredıyorum
Tebrikler bayanlar...Gunaydinnnnnn
Bildirim zamani
Cuma 68.5
Bugun 67.9
Fark -600
% 0,87
Çok geçmiş olsun güzel haberlerle çıkarsınız hematolojiden inşallah.Canim 1 haftadir yukselmeyen ama dusmeyen bir ates vardi.ben de genelde 3 gun ates dusmez devam ederse götürüyorum.5 6 gun oldu yukselmeye basladi etse ve sali çarşamba gunu cok halsizlesti vu surekli uyku hali vardi. Yattigi yerden pek kimildamyor. Gittik dr. Hiriltisi var rontgen cekelim dedi. Cigerleri temiz çıktı elhamdülillah. Ama kan degeri 6.9 çıktı. Ve plt degeri yuksek enfeksiyon da kanda normalden 3 kat fazla çıktı. 3 gun sabah aksam serum alıyoruz. Pazartesi kontrol var. Tamemen iyilesince de talasemi icin hematolojiye gidecegiz...
Tebrikler.Gecen hafta 87.6 ile basladim
bu hafta 85.6
fark 2 kg
ama bu hafta benim nazarimda gume gitti yani yapamadim pek.... dun saat 1 den aksam 7 ye kadar hastane de idik cok sukur oglum bugun daha iyi serumlardan sonra.. tabi kani dusuk diye esim de bana biraz soylendi. Yedigine dikkat et diye ben de simdi daha duzenli beslenecegim. Saglikli ve her besin grubundan olacak insaallah
Bizde seni tebrik ederiz.Kızlar internette problem var.geçmişe bakamadım.
Geçen hafta 87.5
Bugün 87.1
Fark -400
Mutluyum. Az olsun bizim olsun.haftaya daha iyi olucam inşallah.
Bu hafta hepimizin menüsü gerçekten güzeldi. Herkesi üstün sabırlarından dolayı tebrik ederim.
Artıdan iyidir asyam Hurma ve suyu!!!!!!!kızlar günaydın kilom sabit 71 ama wc ye çıkamadım malesef
Niye?Kızlar Tartı günü bugün mü??? Ben muafım dimi
Regl şişkinliğidir o takmaaGünaydın kızlar kilo veren ve vermeye çalışan herkesi tebrik ederim
Meliha, Hatice Birgül emel özlem Ayşegül ilkay defne Reyhan nursema
Kızlar hepinizin maşallahı var
Reyhan 0.5 vermişin tatlım
Benita özlem, Asya, Müge
Tabiki verilse güzel ama artı olmadan iyidir canlar
Gelelim bana
Pazartesiden sonra herşey yolunda olmasına rağmen artılar arttı
Dün lapada doğru dürüst yapamadım
Sebebi dün akşam ortaya çıktı regli oldum
Geçen hafta 76.8
Bugün 76
Fark 0.8
Hurma ve suyuuuuuSlm kzlar maşallah hepimize +olan yok hiç azda olsa cokta olsa vermişiz tebrik ederim hepinizibildirimimi yapym
gecen hafta 85.9
Bugün 85.3
Fark 600
Yaa carsamba gunu tartlmstm daha az ckmstm bugun hic bekledigim gibi sonc alamadm bide 3.gun bugun tuvalete ckamyorumOkdar kayisi hosafi ictm banamsn demedi keten tohumu kabzlk yaparmi kizlar
İnşallah sağlıkla..Bugün 3. Günüm 80.2 den 79.3 e inmişim inşallah 60 larıda görürüz
Sevindim canım Mecbur kalınca kullanacaz napalım...Surubunu verip uyuttum cnm
Iyi uyudum sukur antibiyotige basladim valla bugun napim
Valla azıcıkta sabretmek gerek ama diyetisyen vermiş karışmayayım ben..Leblebiyi gece acıkmayayım açlığımı bastırsın diye verdi heralde
Başarılar canım.Kızlar ıkı uc gundur yazdıklarınızı okuyamadım.
Bugunde bıldırımımı yapıyım ben sızden ızın ıstıyorum 28ıne kadar.
O gun cok onemlı bı sınavım var butunlemeye kaldı.Moralım bozuk bıraz
kendınıze cok ıyı bakın
gecen hafta 73.1 mıydı tam hatırlamıyorum bugun 72.3
Tebrikler.Hayırlı Sabahlar
Hayırlı Cumalar
Geçen cuma 67.500
Bu hafta 66.400
Ne yazdi ablacim.. maltofor kullaniorum ve aciyo evet ama tabulari yikmak lazm direnmek. Ben tahin filanda yiyorum pekmezle:) demir şurubu bnmki.
ferro sanol duodenal yazıyor kutusunda demirilacı mı kan ilacımı bu şimdi?Surubunu verip uyuttum cnm
Iyi uyudum sukur antibiyotige basladim valla bugun napim
Ama bu sefer fazls kacamk ypmdm ki defnecm ysa en tmz menulermdi bu haftaAman sen eksi çıkarsın gene...
Tebriklerrrr...
Kız birgül demedimmi bak eksisin gene..
Ablas regl bitnce gorsn bizi topik he miiiGünaydın kızlar kilo veren ve vermeye çalışan herkesi tebrik ederim
Meliha, Hatice Birgül emel özlem Ayşegül ilkay defne Reyhan nursema
Kızlar hepinizin maşallahı var
Reyhan 0.5 vermişin tatlım
Benita özlem, Asya, Müge
Tabiki verilse güzel ama artı olmadan iyidir canlar
Gelelim bana
Pazartesiden sonra herşey yolunda olmasına rağmen artılar arttı
Dün lapada doğru dürüst yapamadım
Sebebi dün akşam ortaya çıktı regli oldum
Geçen hafta 76.8
Bugün 76
Fark 0.8
Gcms olsn cnm hemencik iilessin insallahCanim 1 haftadir yukselmeyen ama dusmeyen bir ates vardi.ben de genelde 3 gun ates dusmez devam ederse götürüyorum.5 6 gun oldu yukselmeye basladi etse ve sali çarşamba gunu cok halsizlesti vu surekli uyku hali vardi. Yattigi yerden pek kimildamyor. Gittik dr. Hiriltisi var rontgen cekelim dedi. Cigerleri temiz çıktı elhamdülillah. Ama kan degeri 6.9 çıktı. Ve plt degeri yuksek enfeksiyon da kanda normalden 3 kat fazla çıktı. 3 gun sabah aksam serum alıyoruz. Pazartesi kontrol var. Tamemen iyilesince de talasemi icin hematolojiye gidecegiz...
Cok sagol canimGcms olsn cnm hemencik iilessin insallah
Ablas regl bitnce gorsn bizi topik he miii
Tatlım keten tohumunu kabızlık için önerirler ama arkasından bol su içmek lazımSlm kzlar maşallah hepimize +olan yok hiç azda olsa cokta olsa vermişiz tebrik ederim hepinizibildirimimi yapym
gecen hafta 85.9
Bugün 85.3
Fark 600
Yaa carsamba gunu tartlmstm daha az ckmstm bugun hic bekledigim gibi sonc alamadm bide 3.gun bugun tuvalete ckamyorumOkdar kayisi hosafi ictm banamsn demedi keten tohumu kabzlk yaparmi kizlar
Çok güzel bi başlangıç yaptın tatlım inşallah devamı gelsinBugün 3. Günüm 80.2 den 79.3 e inmişim inşallah 60 larıda görürüz
Gün içerisinde istediğin her konuda yazabilirsin tatlımKızlar gün içerisinde sürekli yaptıklarınızı yazıyormusunuz yoksa sadece akşamları toplu bildirim mi yapıyorsunuz
0.8 eksi çok güzel bitanemKızlar ıkı uc gundur yazdıklarınızı okuyamadım.
Bugunde bıldırımımı yapıyım ben sızden ızın ıstıyorum 28ıne kadar.
O gun cok onemlı bı sınavım var butunlemeye kaldı.Moralım bozuk bıraz
kendınıze cok ıyı bakın
gecen hafta 73.1 mıydı tam hatırlamıyorum bugun 72.3
Herzamanki gibi çok güzel tatlım tebriklerHayırlı Sabahlar
Hayırlı Cumalar
Geçen cuma 67.500
Bu hafta 66.400
TakmıyommmmRegl şişkinliğidir o takmaa
bak bi ara aramızda 10 Kilo vardıAhhh yaaa yine topik hep hastaaa
Gecmis olsun.kkizlar.
Kilolar iyi.gidiyooo kizzzz ben saka maka 76.9 u gordummmm ohhh yaaa
Inşallah diyelim tatlımAblas regl bitnce gorsn bizi topik he miii
Canim bende onu yaşadım. 5 gun sürdü bende. Hoşaf bana çok iyi geliyor. Aynen şöyle yapıyorum. Ağırliklı kayısı koyuyorum ve küçk küçük doğruyorum, yarım kabuklu elma kücük doğruyorum, bir avuçtqn az kuş üzümü atiyorum, 4 karanfil 1 kabuk tarçın. Elmalar iyice pişene kadar kaynatıp sıcak sıcak içiyorum. Sabah aç karnina içince akşama çıkıyorum. Her içmemde ısıtıp sıcak içiyorum. En geç ertesi gün çıkarsın. Sabah akşam sıcak iç. İnşallah fayda sağlar.Slm kzlar maşallah hepimize +olan yok hiç azda olsa cokta olsa vermişiz tebrik ederim hepinizibildirimimi yapym
gecen hafta 85.9
Bugün 85.3
Fark 600
ihmal etmemen iyi olmuş gülüm mevsimsel de olabiliyorKızlar doktora gittim tahlil vs yapıldi. Adet düzensizliği ile gittim. Hamilelik negatif çıktı. Doktor ilaç verdi kullanıp regl olacakmışım. Sonra tekrar gidecekmişim. İlacı aldım yarın kullanmaya başlayalım hayırlısı artık..
Hayırlısı olsun canım. Ne kadar gecikmiş ti?Kızlar doktora gittim tahlil vs yapıldi. Adet düzensizliği ile gittim. Hamilelik negatif çıktı. Doktor ilaç verdi kullanıp regl olacakmışım. Sonra tekrar gidecekmişim. İlacı aldım yarın kullanmaya başlayalım hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?