💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menüm
9,00
1 kase tarhana
14,00
1 Kase tarhana
16,45
1 kase tarhana/1 kepçe patates yemeği/salata
Su 2 litre
Spor yok
Masallah güzel canim.

hiç yok gülüm 8 ay önce 1 düşüğüm oldu gerçi sonradan kürtajada aldılar ama bebek düşmüştü zaten
Allah nasip eder insallah.

Ohhh iyi yapmışsın yememekle..

Su spor çok güzel.

Akşam baya hafif. Afiyet olsun.
Akşamin çok guzel. Severim bende közlenmiş biberi..

Al karsına sakince konus boyle kendını yıpratma

Suan burda baklava olcak helekı ev 2 tane hupletmıstım Sen bu ırade ısını cozcen bellı oldu

Kızla bütün menuleri okudum ama internette problem var kisa yazıyorum.
Menuler gayet guzel. Yuksek kalorililer erken saatte yenilmiş.

Tatlıyi düşünmeyin. Bakın ben düşünmüyorum. Mutfakta öylece duruyor. Kötüdür tadı kötü canınız çekmesin. Alışıyoruz. Sonuna kadar burdayız.

Menüm
9,00
1 kase tarhana
14,00
1 Kase tarhana
16,45
Su 2 litre
Spor yok
Masallah güzel canim.

hiç yok gülüm 8 ay önce 1 düşüğüm oldu gerçi sonradan kürtajada aldılar ama bebek düşmüştü zaten

Su spor çok güzel.

Suan burda baklava olcak helekı ev 2 tane hupletmıstım Sen bu ırade ısını cozcen bellı oldu

Tatlıyi düşünmeyin. Bakın ben düşünmüyorum. Mutfakta öylece duruyor. Kötüdür tadı kötü canınız çekmesin. Alışıyoruz. Sonuna kadar burdayız.

Menüm
9,00
1 kase tarhana
14,00
1 Kase tarhana
16,45
Su 2 litre
Spor yok
Masallah güzel canim.

Su spor çok güzel.

Aliscan kuzum aliscan
Benim esim sabah kahvaltiyi yapar bi gider aksam 7 de gelir halada sitem yapar bende sabrediyom bakalim

Gıcık!
Küçük beden bulamamış.
Şaka yaptım küsme ha!

Valla guzel menü.

Eklem yuzugu ile kolyeye bayıldım. İyi günlerde kullan.

Ayyy ne fenasın sen
Tesekkur ederim tatlim dus falan aldim oyle yorgunumki deliksiz uyumak istiyorum ya 3 gecedir ates nobetindeydim

Canim hayirdir cocuklarin nesi var röntgen falan demişsin korktum

Sendemi hurmaya basladn cnm haftaya bende denesemmi diyorum ama dayanamm diye korkuyorum
Valla cnm ben 5 hurmayla super doydum
Inan severek yedim tatli yiyom gibi supermis tadini cikardim yavas yavas yerken

Bu arada ben Kübra
Cnm hosgeldin bende ozlem 26 yasindayim 1 oglum var istanbulda yasiyorum78 ile basladim suan 68.5 tum enson gecen hafta.

Slmmm ayyy gelisim rapou doldurdum.kafam.kazan.olduuu (karne gibi dusunun) gecmise bakamadim k.bakmayin ama yuzukleri takilari gordummm cok sevdimmm gule gule tak ozlemm

İyi geveler
Cnm tesekkur ederim

Kolay gelsin cnm
Bu ne kadar sürer aşağı yukarı
Yrtiştirmen gereken bi süre varmı
Ay olmamiiiii onume sacma sapan engeller koymasalardi 2016 agustos gbi bitmesi gerekiyodu. Smdiii o tarihe yetetrmeye ugrasicam ama pek de umudum yok surda ne kaldi:)) en gec 2018 e btrmem lazim. Ama o kdr surundurmek de istemiyorum. Gozumde buyudukce buyuyor yaa yazmam gereken coook sayfalar olnca gnde bi iki sayfa yazmak igneyle kuyu kazmak gibi

Ozlemmcan o hurma boyle yumusacik iri olanlardansa icine bi de ceviz koydun mu var yaaa oof yeme de yannda yat. Bi ara cok sarmistim hurma ceviz ikilisine:)

Gelmisken menumu de paylasayim:)
Sabah
Domates peynir
Bi bardak sut

Ara
Pestil-ceviz (beynime yakit olsun diye:))

Aksam
Dolu tabak nohut
Iki kasik pilav
Bi kase yogurt

Aksam dedigin saat 4-5 gibiydi. Snra epey acikinca cayin yannda pestil ve ceviz yedim gene biraz. Bnce o fazla oldu ama olan oldu:)) her tarti incesi atraksiyon yapmasam olmaz zaten

Günaydın hanimlarrr ilk bildirim benden gelsin bu hafta o kadar dikkat etmem rağmen sanırım ben ya delircem ilaçlar in etkisi varmi ki acaba anlamıyorum karnim kocaman sis :-(
97 yine yine yine

İlaçlardan tabiki fark eder. Şişliktir o sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…