💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

menüm
sabah 1 çay bardağı lor ve 1 yum omlet
10 yeşil zeytin
1 salatalık
yeşilçay

ara
1 fincan sütlü kahve şekersiz

öğlen
1 kase yoğurt içine portakal dilimletim (1 tane) üzerinede tarçın serptim

ara
bitkiçayı

ara
bitkiçayı

akşam
boll salata
1 büyük kase yoğurt portakalla yoğurt gün içi tok tuttu akşam canım yemek istemedi hiç o yüzden ana yemek yok şekeri tamamen kestiğim için yoğurtla portakal sütlaç gibi şireli geldi bana

su 2 lt
spor 20 dk yürüyüş(akşama kadar temizlik yaptımm)

kız tüm gün karbon olmuşş

Doktora gidiuodun nabtin canim

Selam kızlar menüm
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
1 dilim ekmek

Öglen 1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 küçük domates
Halim yoktu böyle yedim

Akşam 1 kase sebze çorbası
2 parça haşlanmış tavuk gögsü
3 kaşık ıspanaklı yoğurt

Su 1.5 az oldu hastaneye gittim uzun süre içemedim
Spor 1 saat yürüyüş. Nedense bacaklarım ağrıyor şimdi.

Insallah olmustuurr insan merak ediyoor baya oyle olunca bnde bikere yapmstm :)
Insallah guzel sonclarin olur haberdar ett
eskisine göre daha iyiyim yine daha önceleri kafayı sıyırmak üzereydim tedavi süreciyle ilgili şimdi döndüm hayata sadece randevu zamanı yaklaşınca az tedirginlik oluyor..pazartesi dr dan sonra yazarım tabi gülümm

İyi akşamlar hanımlar ayyy kısaca özet geciyim programımız aksamadan gitti elhamdülillah hatta çok keyifli di ama.kayinvaldemde benle geldiğinden yahyada gelmek durumunda kaldı ve beni rezil etti ya bir çocuk hem hiç susmaz hem hic.otuarmazmi ayy mahvetti beni şiir okuyolar tekrar edip falan hayır millet tam.moda girmisken ağlayamadı benim sıpa yüzünden onun dışında hesiyelesme faslından sonra ikramlar vardı neler vardı anlatamam neler saymakla bitmez eve gelip uyudum oglanla menunu vericem kafami topliyim ole yorgunum ki anlatamam

Nabican mecbur iyi oluyosun ara ara gene bozuluyosun sora gene hayata dönuyosun olee gidiyo. Moral onemli yuksek tut sen moralini

Nabican mecbur iyi oluyosun ara ara gene bozuluyosun sora gene hayata dönuyosun olee gidiyo. Moral onemli yuksek tut sen moralini
doğru söylüyorsun gülüm arada derin sulara dalıyorum ama topluyorum ne yapayım elden bişey gelmiyor yalnız rabbime sığınıyorum...dua edin bana ve benim gibi olanlar için çünkü kimin duası kabul olur hiç bilinmez

Ben ediorum sana her sefernde canim duamdasin sende bana et

Selammm çokk yoğun bir gün geçirdim kızlar evden satış işine başladım kızlar:) organik, türk malı, konsantre deterjan ve kozmatik ürünler isim vermeyeyim yasak sanırım bugün tıplantısı vardı sabah öğleden sonrada kayınvalideye gittik yeni geldim:)
Menümü vereyim
Kahvaltı bir haşlanmış yumurta bir kk peynir 3 zeytin bir kupa yeşilçay
Öğle yok türk kahvesi
Akşam kuşbaşı et kavurma et suyuna batırılmış kebaplık pide (ölçüsübir kase) kabak tatlısı bir parça
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…