kız tüm gün karbon olmuşşMENUM
KAHVALTİ 08.30 1 h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1 tk labne1kk.b peynir
SAAT 10.00 (Arkdasim geldi bide onla yedim) 2 puaca simit buyuklugu yoresel ekmek pideye benziyordu ama cok.lezizidi peynir ve acuka
ARA tek sekerli t.kahvesi
OGLE 13.30 saat 10 dakinin benzeri ama puaca yok az yoresel pide ve peynir acuka
SAAT 16.30 3 cips
AKSAM yemicem
Su 3 lt olacak
Doktora gidiuodun nabtin canimmenüm
sabah 1 çay bardağı lor ve 1 yum omlet
10 yeşil zeytin
1 salatalık
yeşilçay
ara
1 fincan sütlü kahve şekersiz
öğlen
1 kase yoğurt içine portakal dilimletim (1 tane) üzerinede tarçın serptim
ara
bitkiçayı
ara
bitkiçayı
akşam
boll salata
1 büyük kase yoğurt portakalla yoğurt gün içi tok tuttu akşam canım yemek istemedi hiç o yüzden ana yemek yok şekeri tamamen kestiğim için yoğurtla portakal sütlaç gibi şireli geldi bana
su 2 lt
spor 20 dk yürüyüş(akşama kadar temizlik yaptımm)
Haklisin kız..Gramlari takip stres oluyoz, regl geliyo gelmiyo kız biz kendimize stres olcak yermi ariyoz?
İmza filozof defne.. (Ay ben deliriyommu ne?)
Ben tirlattim gel katil bana.
Sen kimsin bacım?
Adını söyler misin?
ay pazartesi randevum var bakalım yumurtalar cvp vermiş mi ilaca ne merak ediyorummm şu sıralarDoktora gidiuodun nabtin canim
Tatlım sen geçen cuma bildirim yapmamışınkiAblaa yaa ben 70 den 68.2 oldum amaaa niye yazmadin
Hee paazartrsi yapmstm ondanmi. Tamam oyleyse ablacimTatlım sen geçen cuma bildirim yapmamışınki
Defne canan da yapmamıştı
Üçünüzün de Bugünkü kilosunu yazdım
Hafta içi bildirimler sayılmıyor
Insallah olmustuurr insan merak ediyoor baya oyle olunca bnde bikere yapmstm :)ay pazartesi randevum var bakalım yumurtalar cvp vermiş mi ilaca ne merak ediyorummm şu sıralar
Liste için cuma kilosu baz alınıyor cnmHee paazartrsi yapmstm ondanmi. Tamam oyleyse ablacim
eskisine göre daha iyiyim yine daha önceleri kafayı sıyırmak üzereydim tedavi süreciyle ilgili şimdi döndüm hayataInsallah olmustuurr insan merak ediyoor baya oyle olunca bnde bikere yapmstm :)
Insallah guzel sonclarin olur haberdar ett
Nabican mecbur iyi oluyosun ara ara gene bozuluyosun sora gene hayata dönuyosun olee gidiyo. Moral onemli yuksek tut sen moralinieskisine göre daha iyiyim yine daha önceleri kafayı sıyırmak üzereydim tedavi süreciyle ilgili şimdi döndüm hayatasadece randevu zamanı yaklaşınca az tedirginlik oluyor.. pazartesi dr dan sonra yazarım tabi gülümm
doğru söylüyorsun gülüm arada derin sulara dalıyorum ama topluyorum ne yapayım elden bişey gelmiyor yalnız rabbime sığınıyorum...dua edin bana ve benim gibi olanlar için çünkü kimin duası kabul olur hiç bilinmezNabican mecbur iyi oluyosun ara ara gene bozuluyosun sora gene hayata dönuyosun olee gidiyo. Moral onemli yuksek tut sen moralini
Ben ediorum sana her sefernde canim duamdasin sende bana etdoğru söylüyorsun gülüm arada derin sulara dalıyorum ama topluyorum ne yapayım elden bişey gelmiyor yalnız rabbime sığınıyorum...dua edin bana ve benim gibi olanlar için çünkü kimin duası kabul olur hiç bilinmez
Ben ediorum sana her sefernde canim duamdasin sende bana et
Hoşgeldin bende yeni katıldım 2 gün olduben mervenur gençler ve ablalarım bende size katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?