Ohh afiyet olsun.MENUM
KAHVALTİ 08.30 1 h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1 tk labne1kk.b peynir
SAAT 10.00 (Arkdasim geldi bide onla yedim) 2 puaca simit buyuklugu yoresel ekmek pideye benziyordu ama cok.lezizidi peynir ve acuka
ARA tek sekerli t.kahvesi
OGLE 13.30 saat 10 dakinin benzeri ama puaca yok az yoresel pide ve peynir acuka
SAAT 16.30 3 cips
AKSAM yemicem
Su 3 lt olacak
Boşver sefan olsun canımAyyy defne cok lezizdi kirgiz ekmwgi dedi sanirm taze sicacik almis gelmis
Hep hamur isi oldu beeeaa
Emel batti baligi asmissin öldü balik olmuş anacımMENUM
SAAT 10.00 (Arkdasim geldi bide onla yedim) 2 puaca simit buyuklugu yoresel ekmek pideye benziyordu ama cok.lezizidi peynir ve acuka
OGLE 13.30 saat 10 dakinin benzeri ama puaca yok az yoresel pide ve peynir acuka
SAAT 16.30 3 cips
AKSAM yemicem
Su 3 lt olacak
Kız mız mız canimi yediler.Tesekkur canimsinnn defnemmm yavrularin nasil oldu iyi mi?
Bnm metabolizma ters iste:) insallah regl btnce daha cokTatlım keten tohumunu kabızlık için önerirler ama arkasından bol su içmek lazım
Eksin içinde tebrikler cnm
Çok güzel bi başlangıç yaptın tatlım inşallah devamı gelsin
Gün içerisinde istediğin her konuda yazabilirsin tatlım
Menü bildirimini akşam toplu olarak yapıyoruz
Bide hafta sonu kontrol için pazartesi ara tartı günümüz
0.8 eksi çok güzel bitanem
Aman iyi çalış kuzum şu dersi Verde kurtul
Herzamanki gibi çok güzel tatlım tebrikler
Takmıyommmm
bak bi ara aramızda 10 Kilo vardı
Sen bana yetiştin kuzum
Maşallah In var
Inşallah diyelim tatlım
Kız sen bu hafta az kaçamak yaptın diyemi az verdin
Regl cok etkilio canm gerckten. Haftaya bomba gibiyizz deseneBencede haftaya cuma daha guzel bıldırımler yaparız :) bu hafta cogumuz reglı bende pazartesjden berı tartılmadım dun reglı oldum ondan sabıt bence
Luplettin yine heee seni gidiii afiyet olsun canmmDefneeee esraaaa bugun.arkadasim.geldi puaca ve yoresel urunler fuarindan yoresel bi ekme.getirmisss aboooo com yedimmm sizinkiler benimkinin yaninda melek melekkkkl
Aksam yemedn dayanablcnmi cnm yogurt falan ye bari hafif biseyle atlatMENUM
SAAT 16.30 3 cips
AKSAM yemicem
Su 3 lt olacak
Hosgeldin mervenurcum aramzaben mervenur gençler ve ablalarım bende size katıldım
Odul olms cnm afyt olsnİyi akşamlar herkese kocam bugün 20 lık dişlerini çektirdi rahatsız nazlı ise de gitmedi menumu verip çıkmam lazım
Sabah
2 yumurta yağda
1 domates çeri
1 salatalık
1 t.k Nutella
2 çatal helva
1 bardak yeşil cay
Akşam
Bi kase yoğurtlu sarımsaklı köfte
Salata
3 tane mercimek köfte( Komşum getirmiş attım ağzına şimdi çok pismanim ama gecti)
Su 3 oldu
Spor
Maalesef yok yapamam da galiba
Listeyi yapıyodum cnmBilmiyorum menüleri beğenip kaçtı gaci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?