Sabah ödül öğünü yaptın galiba.Slm kzlar menumu veriyim
Sabah 4dim kepek ekmegi
peynir
1zeytin
1ck tahin pekmez
Siyah cay
Ara
Yes cay
Kayisi hosafi
Aksam 2kepce mercimek corbasi
5 yk etli kuru
1buyuk ardak kaysi hosafi
Himm onu blmiorum benmki demir hapi. Ikiside hafif eksik. Ama demir hapi yerine şurubunu istedm daha kolay icerm diye onu iciyorum.Sevindim canım Mecbur kalınca kullanacaz napalım...
Valla azıcıkta sabretmek gerek ama diyetisyen vermiş karışmayayım ben..
Başarılar canım.
Tebrikler.
ferro sanol duodenal yazıyor kutusunda demirilacı mı kan ilacımı bu şimdi?
Benm regl gecikti benmkiside bitsin olsun görsünnleerrAblas regl bitnce gorsn bizi topik he miii
Demir hapiymiş benimki de canim baktım prospektuse.Himm onu blmiorum benmki demir hapi. Ikiside hafif eksik. Ama demir hapi yerine şurubunu istedm daha kolay icerm diye onu iciyorum.
Ikisi birbirini tetikliyo zaten :) kac ay kullan dediDemir hapiymiş benimki de canim baktım prospektuse.
Gecen ay 10 gun gecikti bu ay 15 gün halen olmadım. Korktum gittikçe süre uzayacak diye.Hayırlısı olsun canım. Ne kadar gecikmiş ti?
3 ay kullan tekrar olcelim didi..Ikisi birbirini tetikliyo zaten :) kac ay kullan dedi
Korktukca gecikir o muhterem.Gecen ay 10 gun gecikti bu ay 15 gün halen olmadım. Korktum gittikçe süre uzayacak diye.
Haklısın aslinda takmam ama baskulde artı çikınca strese giriyorum.3 ay kullan tekrar olcelim didi..
Korktukca gecikir o muhterem.
Hiç takma düşünme hooop oluverirsin.
Gramlari takip stres oluyoz, regl geliyo gelmiyo kız biz kendimize stres olcak yermi ariyoz?Haklısın aslinda takmam ama baskulde artı çikınca strese giriyorum.
Ben tirlattim gel katil bana.Ben geldimmmmm
Naber canlarim
Sen kimsin bacım?Bendeeeee
Vallahami?Defneeee esraaaa bugun.arkadasim.geldi puaca ve yoresel urunler fuarindan yoresel bi ekme.getirmisss aboooo com yedimmm sizinkiler benimkinin yaninda melek melekkkkl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?