Baktım cnm şimdiEvet canım biraz boydan kurtarıyorum Görenlerde pek kiloma inanamıyorlar canım albüm yaptım bende bakarsın izliyorum seni ama ben seni göremiyorum
Bugün alışveriş merkezindeydim deri görünümlü ceket aldım onuda koyayım indirime girmiş 59 tl beğenecekmisiniz:)
Canlar bende büyük oğluma hamike kalmadan çatlatma iğnesi yaptırdık hemde 6-7 ay ama hiç alttam bakmadı drum özeldi bizimde ondanmı bilmem
Gecmis olsun kizlar
Teşekkür ederim canım evet bir on kilo yetecek 75i bir görsemBaktım cnm şimdi
Gerçekten başka biri gibi olmuşun
Bi 10 Kilo daha versen hiç fazlalık kalmaz heralde
Bende izledim seni
Tatlım şimdiye kadar yediklerimize sayalımBen de bugun dışarı ciktim ama neler neler kokuyor.esime alalim desem aninda alacak yani. Yok dedim evde bir corba iceriz.vee dunden beri pastalarla buyj imtihan yasiyor.. kackere niyet ettim biraktim. O elbiseye girmem gerek diye. Menumu aksam yeyinca yazarim
Menu super canimmenüm
sabah
1 su bardağı kadar lor
5 yk domates tavası
yeşilçay
ara
1 fincan sütsüz şekersiz nescafe
1 havuç
öğle 1 parça tavuk
ara
bitkiçayı
1 havuç
akşam
1 tabak mantar sote
salata
su 2 lt
spor 37 dk yürüyüş(3 km) tam 37. dk kapı çaldı kv geldi,50 yarım mekik
Arkadaş lar @ mefkurem bu sayfadaki reklamları kapatmanın bir yolu yokmu sınır krizinin eşiği ne getir di bu tel beni 5 dk da 10 kere reklam sayfası acmisimdir sanirim
Eeee o zaman pantolon giyMantıklı aslında bu.
Ama şu var uzun etekle yürüyemiyorum.
Kısa etek de eşim giydirmez
Eeee o zaman pantolon giy
Cıbıldakça Kal Dr da
Aynen delircem yaaaaAy sorma kız.
Pc'de de aynı.
Tam mesaj yazma alanına tıklayacam sayfa uçuşuyor reklam yüzünden.
Zaman öyle çabuk geçiyorki tatlım bi bakmışız yaz gelmişTeşekkür ederim canım evet bir on kilo yetecek 75i bir görsem
Aynen delircem yaaaa
Bende de çıkıyor ama sinir edict boyutta değilArkadaş lar @ mefkurem bu sayfadaki reklamları kapatmanın bir yolu yokmu sınır krizinin eşiği ne getir di bu tel beni 5 dk da 10 kere reklam sayfası acmisimdir sanirim
Pantolonun ağ kısmına fermuar yaptırıp gidicem en güzeli bu
Dr erkekmi yoksa ??? Yok bayansa hiç uğraşma olası bir hamilelik durumunda zaten goruo Dr yanı maalesef heleki doğum anında ayyyyyyuu
Eteği çantanda götürüp orda giyebilirsin CanımPantolonun ağ kısmına fermuar yaptırıp gidicem en güzeli bu
Eteği çantanda götürüp orda giyebilirsin Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?