- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Reyhancigim g.olsun.dedim ama gormedin sanirim.
Menun guzel canim.az daha cok icmeye calis suyu. Az daha iyiles sonra yaparsin sporu tatlim.
Yarin tam.gazzz devam edicemmm sozzz
Asya menun her zamanki gibi harikaaaa.
Keşke hiç kapıyı açmasaydın Allah muhafaza neler duyuyoruz kötü insanlar çokBugün basıma çok garip Bisi geldi sizinle paylaşmak istiyorum akşam ustu kapim çaldı bir kadın kapıda darıca engelliler derneği adına bağış topluyordu benimde hiç bozuk param yoktu üzerimde yanı insanlık hali olmayabiliyor "maalesef yok" dedim kadın benim içeri girdiğini sandi ama kapidayim merdivenlerden inerken nasıl bağıryor" inşallah kaza yaparsın geberirsin essekoglu essek " kalakaldm resmen nutkum tutuldu beynim dondu bir kadın beni hiç tanımayan bir kadın bana nasıl böle nefret duyabilirki
Bugün güzel geçmiş tebriklermenüm
sabah
1 su bardağı kadar lor
5 yk domates tavası
yeşilçay
ara
1 fincan sütsüz şekersiz nescafe
1 havuç
öğle 1 parça tavuk
ara
bitkiçayı
1 havuç
akşam
1 tabak mantar sote
salata
su 2 lt
spor 37 dk yürüyüş(3 km) tam 37. dk kapı çaldı kv geldi,50 yarım mekik
Bugün basıma çok garip Bisi geldi sizinle paylaşmak istiyorum akşam ustu kapim çaldı bir kadın kapıda darıca engelliler derneği adına bağış topluyordu benimde hiç bozuk param yoktu üzerimde yanı insanlık hali olmayabiliyor "maalesef yok" dedim kadın benim içeri girdiğini sandi ama kapidayim merdivenlerden inerken nasıl bağıryor" inşallah kaza yaparsın geberirsin essekoglu essek " kalakaldm resmen nutkum tutuldu beynim dondu bir kadın beni hiç tanımayan bir kadın bana nasıl böle nefret duyabilirki
Daha bir doktorum yok.
Ama gitmeyi planladığım doktor erkek.
Kız bana doğum anı deme hayatta normal doğum yapmam :)
Çok moralim bozuldu ya anlatamam sinirden basim öyle agriyoki anlatamamAaa tövbe tövbe hasta mıdır nedir
Aaaaa normal in sonrasi çok rahat yaaaa
En yememen gereken şeyi yemişin güzellikMenummm
9:30 2 h yumurta
3 zeytin
1 dlm ekmek
13:30 çaya arkadaş geldi
1 avuç çekirdek
2-3 bisküvi
18:00 kayinvaldemde
1 tbk nohut
3 biber turşusu ki yememeliydim migdemi mahvetti
3 yaprak sarması
Yoğurt
2 lt olur su
Ya dimi kadın ya ondan açtım aslında erkek olsa acmazdim hiç ama pişman oldumKeşke hiç kapıyı açmasaydın Allah muhafaza neler duyuyoruz kötü insanlar çok
Çok moralim bozuldu ya anlatamam sinirden basim öyle agriyoki anlatamam
Menüm
Sabah k k peynir 5 zeytin h yumurta 2 t b ekmek
Öğle 7 k ıspanak 1 kase yoğurt salata 1 t b ekmek
Ara yeşil çay 3 diyetbisküvi
Akşam 2 köfte salata 1 t b ekmek
Suda 2.5 lt olur
En yememen gereken şeyi yemişin güzellik
Nohutun yanında sarma fazla olmuş
Bide nohutta nişasta olduğu için en az tercih edilen bakliyat
Tatlım kapıya biri geldiğinde mutlaka kimler sorunBugün basıma çok garip Bisi geldi sizinle paylaşmak istiyorum akşam ustu kapim çaldı bir kadın kapıda darıca engelliler derneği adına bağış topluyordu benimde hiç bozuk param yoktu üzerimde yanı insanlık hali olmayabiliyor "maalesef yok" dedim kadın benim içeri girdiğini sandi ama kapidayim merdivenlerden inerken nasıl bağıryor" inşallah kaza yaparsın geberirsin essekoglu essek " kalakaldm resmen nutkum tutuldu beynim dondu bir kadın beni hiç tanımayan bir kadın bana nasıl böle nefret duyabilirki
Ay yok benim o konuda bazı sorunlarım var.
Öldürseler yapmam sanırım.
Yani pazartesi eksi çıkıcan öylemiYa bn bgn gene abarttm. Ama cook abarttim byazio da istahinizi kabartmiym
Nasib diyelim canım ya hele bir o vakit gelsin insallahhh belki farklibhiasdersin
Tatlım kapıya biri geldiğinde mutlaka kimler sorun
Yoksa kafasına even yardım topluyom diye gelir
Bence zaten bu zihniyetteki kadın yardımsever olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?