💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

2 kere mi yedin sadece?
Evet canım saatleri yazdım ya geç kalktim ondan.
Com uzel olmuş menün şekerim oglanlar nasıl oldu senin
Daha iyiler canım sağol.
Selam ben eve geldım :)

Menu 11:00 1 dılım su boregı

17:40 çin usulu sebzeli tavuk sote,gazoz

Ikı yemek arası baya uzun oldu ama emınonunu gezerken anlamadjm ustunede trafık derken boyle oldu

Adım sayım 8.875
Afiyet olsun canım gazoz olmasa iyiymis.

Muge tanimadiginn kimseye kapiyo acma ve yardimi bildik.kurumlara yap.

Kubranur muydu leylinga adin. Ben.ce guzel menu.

Kizzz defne baya iyi menun.suyu cogaltmalisin canimm
Kız 2 içtim zati.
Yatana kadarda içerim yeter daa!

Ok. Kubracigim. Kardesimin adi :)

Kizzz defneee gozleri elestirileri uzerime yoneltme
Sende 1 yada 2 ye!
Dost acı dermiş.
Bizde böyle

Kizlar elektirik kesik ve sarjim bitmek üzere yarin görüşürüz
Gorusuruz tatlisko.

Çok moralim bozuldu ya anlatamam sinirden basim öyle agriyoki anlatamam
Ay kuzum bi kere de bize olmstu. Dantel filan satiolardi annem de almadi allah belani versn dedi kadin:)) bi kere de yiyecek beey isteyenlere annem elmayla makarna vermsti. Makarnalari apartman girisne dokup gitmslerdi begenmemisler sanrm:)) olr oyle seler. Her zmn vermek zornda deilsn ki bzn cddn olmuo uzernde ustelik herkese guven de olmuo. Versn de kufur yiosun bazilarndan vermesen de. Icini ferah tut hiiic skma canini. Muhtemelen hayrli bi is icn toplamiordu parayi iyi niyetli biri o tepkiyi vermez clveremez.

Eminim çok iyi gitmiştir.
Arada olur boşver fıstık.

Bıde m beden hırka aldım acık renk hemde o bıse degılde tsort almaya cekınıyodum m malum dar kesım oluyor denemeden aldım olmadı nasılsa daha vercem dedım ama evde denedım oldu ay bide alt beden 38 olsa nasıl mutlu olcam anlatamam

@EMELinEMELi canım hayırlı olsun :)

Gule guile kullsn.
Oda olur gülüm ne kaldıki?

Son düzenleme:
Anacım oylesine demedimki zaten.
Noldu? Sorunlu insanlarmi?

Grup derlerı kollarıma yaradı 29,5 dan 27 dustu dıger heryer 1 cm ınceldı kardıoda 4,5 cm oluyodu tamam hocada duraksama olur azalır merak etme dedı 1 ay degısıklık olmus oldu bıde uyelıgım bıtıcek 15 gun kaldı belkı devam etmem evde plates cd alıp yapmayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…