- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Evet canım saatleri yazdım ya geç kalktim ondan.2 kere mi yedin sadece?
Daha iyiler canım sağol.Com uzel olmuş menün şekerim oglanlar nasıl oldu senin
Afiyet olsun canım gazoz olmasa iyiymis.Selam ben eve geldım :)
Menu 11:00 1 dılım su boregı
17:40 çin usulu sebzeli tavuk sote,gazoz
Ikı yemek arası baya uzun oldu ama emınonunu gezerken anlamadjm ustunede trafık derken boyle oldu
Adım sayım 8.875
Kız 2 içtim zati.Muge tanimadiginn kimseye kapiyo acma ve yardimi bildik.kurumlara yap.
Kubranur muydu leylinga adin. Ben.ce guzel menu.
Kizzz defne baya iyi menun.suyu cogaltmalisin canimm
Sende 1 yada 2 ye!Ok. Kubracigim. Kardesimin adi :)
Kizzz defneee gozleri elestirileri uzerime yoneltme
Gorusuruz tatlisko.Kizlar elektirik kesik ve sarjim bitmek üzere yarin görüşürüz
Evet canım saatleri yazdım ya geç kalktim ondan.
Daha iyiler canım sağol.
Afiyet olsun canım gazoz olmasa iyiymis.
Eminim çok iyi gitmiştir.Evet ama trafıkten sonra nasıl ıyı geldı anlatamam :) bu ararda su 2,5 olur
Ay kuzum bi kere de bize olmstu. Dantel filan satiolardi annem de almadi allah belani versn dedi kadin:)) bi kere de yiyecek beey isteyenlere annem elmayla makarna vermsti. Makarnalari apartman girisne dokup gitmslerdi begenmemisler sanrm:)) olr oyle seler. Her zmn vermek zornda deilsn ki bzn cddn olmuo uzernde ustelik herkese guven de olmuo. Versn de kufur yiosun bazilarndan vermesen de. Icini ferah tut hiiic skma canini. Muhtemelen hayrli bi is icn toplamiordu parayi iyi niyetli biri o tepkiyi vermez clveremez.Çok moralim bozuldu ya anlatamam sinirden basim öyle agriyoki anlatamam
Eminim çok iyi gitmiştir.
Arada olur boşver fıstık.
Gule guile kullsn.Bıde m beden hırka aldım acık renk hemde o bıse degılde tsort almaya cekınıyodum m malum dar kesım oluyor denemeden aldım olmadı nasılsa daha vercem dedım ama evde denedım oldu ay bide alt beden 38 olsa nasıl mutlu olcam anlatamam
@EMELinEMELi canım hayırlı olsun :)
Çok guzel olmuş yav!Selam kızlar
Menüm
Kahvaltı 1 dilim ekmek
1 yumurta
Yarim kk peynir
1 çay kaşigı bal
Ögle 1 yumurtalı ıspanak
1 dilim ekmek
Akşam 1 kepçe etli kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
Su 2 litre
Spor 50 dakika yüruyüş
Dualarim seninle..Evde misafirim var. Pazartesi 4 kişi daha gelecek. Onun için çok sık giremiyorum. 20 gun burda kalacaklar. Dua edin bana Allah sabır versin.
Gerçekten dua edin lütfen. Çok ihtiyacim var.Dualarim seninle..
Gule guile kullsn.
Oda olur gülüm ne kaldıki?
Anacım oylesine demedimki zaten.Gerçekten dua edin lütfen. Çok ihtiyacim var.
Kardiyo daha iyi geliyo diyodun zaten sen.7 kılo var hedefıme herkez yeter dıyor ama ben alt bedenden vermek ıstıyorum kardıo asılcam bakalım
Evde misafirim var. Pazartesi 4 kişi daha gelecek. Onun için çok sık giremiyorum. 20 gun burda kalacaklar. Dua edin bana Allah sabır versin.
Ozlemmm gule gule giy tatlimm.
Anacım oylesine demedimki zaten.
Noldu? Sorunlu insanlarmi?
İnsanlar sorunluda sadece insanlar değil. Sıkintılı bir süreçten geçiyorum, sonu çok güzel de olabilir, üzüledebilirim. İnşallah herşey hayırlısıyla güzel olur. Tek çarem dua etmek.Anacım oylesine demedimki zaten.
Noldu? Sorunlu insanlarmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?