💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yazalim napayim. Ama 2 gundur aksam menusune kadar cok guzel gtiim. Aksam hep cozuttum yaaa .
Ve bana arti bir olarak geldi
86.6 ama size soz olsun cumaya 84 leri gorecem

Artı 1 çok evet ama bugun cok dıkkat etmelısın esınlede konus sana yardımcı olsun bıde canım mutfakta tatlı olabılır ama bızımde yememız gerekıyor suan bak evı toplamadım kardesımın cıkolatalar ortada bır dev paket 2 kucuk cubku her gece yer mutfak zaten surulen cıkolata fındık ezmesı vs dolu ben kendıme fıstık ezmesı aldım arada 1 çay kaşıgını gecmıycek sekılde yıyorum dusun yedıklerınmı hedefındekı elbısemı bır senede 17 kılo verdım daha rahat nefea alıyorum zayıflen gıydıgım hersey ustune olmaya basladı gecen doktum yazlık elbıselerımı hepsını denedım oldu ama daha ıyı olabılır :) 29 nısana 58 olmak varken neden 65 oluyım banada yeter bıyle ıyı oldu sana zayıflık yakısmıyor dıyolar ama ben 58 kıtlendım ıkı haftadır sabıtım ama bu cuma ıns - olcak senden guzel tatlısız menuler beklıyorum bıl eksıler 7 kı rakamlar haftalık degıl aylık hedef koy bır kere ulas gerısı gelır

Kızlar dun yazdıgim menu yorumlari internetten dolayi bugun sayfaya gelmiş.
Bildirime gelirsek
Cuma 87.1
Bugun 86.5
Fark -600
Ölçüler 119 - 87 - 102 kalçadan şikayetçiyim.

Çok ıyı canım bacak haraketlerı yaparsan etkılı olur

Eğe sabah lavaboya çıktıktan sonra tartıldıysan üzgünüm ama o 300 su değildir moral bozma ama durmak yok yola devam

Su artı cıkmaz ben her gece 2 bardak ıcer yatarım butun doktorların onerısı yatarken ve uyanınca su ıcmek benımde wc sıkıntım var 3 gun olcak bakalım bugun cıkamazsan gece surup ıcıcem mstb canım bugun dıkkat et 300 gıder stres yapma cuma ıns hepımız bol - ler yazarız

Hiç duymadım Nasıl bişey

Canım ben de daha önce hiç yemedim normal mercimek gibi değil.
Şekli de daha değişik. Pişirince mercimek gibi lapa olmuyormuş tane tane kalıyormuş.

Canım eltim de Batman'da sezeryan sonrası normal istedi ama yapmadılar.
Sen Batman'da mı yaşıyorsun?

Bende farklı bir durum var sezeryan benim için tercih meselesi deil zorunluluk.
Zaten sezeryan olamazsın normal doğum yapmak zorundasın deseler çocuk yapmam o derece yani.

Bn bi ara siyah pirince takmistm cnm ama snn dedigmi duymamistm daha once. Bakiym bi nettn merk ettm

Siyah pirinç hiç tüketmedim ben canım tadı nasıl?

Geçmiş olsun canım menude guzel.

Sana güzel yazmaktan biktin kız azck kaçamak yasp

Teşekkürler abliş :)

Kimilerin fobisi var.irite oluyo insan dogru ama kadin olarak karsilascak bisey mecbur. Ben hep elbise giyer giderim dimbizlak kalmam:)

Benimki fobiden de ileri bir şey.
Allah mecbur bırakmasın :)

Cuma97
Bugün 96.8
-200

Ayyyy nihayet dustum 97 den yaaaa çok mutluyum yasasinnnnn 200 gr da olsa çok mutluyum a dosstlar
Gozun aydın kız.
Bugün korkarak çıktım tartıya korktuğum kadsr olmadı şükür
Cuma 86.5
Bugün 86.7
200 gr almışım onuda bugün göndermeliyim
Ölçülerim 103-89-110
+200den bisey olmaz korkma.
Ah canim ben de kb diyetine basliyorum bugun ama kb yi yavas yavas düşürmek istiyorum 45 50 arasi tutacam ilk. Bana yardimci olursun dimi. Yoksa benim menuler cok guzel gidoyor aksama hepsi gume gidiyor
Elimden geldiğince yardım ederim hayatım.
herkese günaydıııın
mutlu az kalorili bol eksili bir hafta olsun inşallah:))

kilom 63.9 du cuma
bugün 63.8 dün kü kapuska faciasından sonra artı dwğilim şükür
Tebrikler.
Hayırlı sabahlar kızlar
Cuma kilo 79.3
Pazaretrsi. 77.9
Fark. 1.4
Çok sevinçliyim
Ölçüler 103 87 116
Vaaaauuuuvvv bu ne kız?

bugünü sevmedim tartıda. gerçi gece çok susadım ve su içtim ondan mı bilmiyorum ama +300
cuma 67,6
bugün 67,9
fark +300
Uzulme gider o yarına.
Yazalim napayim. Ama 2 gundur aksam menusune kadar cok guzel gtiim. Aksam hep cozuttum yaaa .
Ve bana arti bir olarak geldi
86.6 ama size soz olsun cumaya 84 leri gorecem
Bende artiyim ama inan öyle hastayimki umurumda değil.
Kızlar dun yazdıgim menu yorumlari internetten dolayi bugun sayfaya gelmiş.
Bildirime gelirsek
Cuma 87.1
Bugun 86.5
Fark -600
Ölçüler 119 - 87 - 102 kalçadan şikayetçiyim.
Gidecek hepsi merak etme.
78,7ydi cuma
Bugun 78,5

Tabi aksam yazmaya firsat bulamadigm patates kizartmasi faciasndan sonra -200u opup basima koyuyorm ve sukrediorm su an
Birgül böyle konuşmaya devam edersen topikce toplaşıp dovecez seni ha!
Ben de kilo bildireyim.
105,6 yani +100 offf...
100gr artı artıdan sayılmaz.

Cnm ymrta gelistirici kurler filan var. deniyo msn onlari? Ayrica gtms kilo su 60lari gor artik hakediosun

Uzulme gider o yarına.

Bende artiyim ama inan öyle hastayimki umurumda değil.

Gidecek hepsi merak etme.

Birgül böyle konuşmaya devam edersen topikce toplaşıp dovecez seni ha!

100gr artı artıdan sayılmaz.
Walla defnecan mugenn dedgi gbi sanrm emzirmenin avantajlari bnlar. Ama dile kolay neredyse 40 kilo aldm hamilelikte. Bu kdrcik da oluversn haa yyip yiyp haftada iki kilo verirsem dovun ama

kilon güzel gitmis canim kafanı takma odaolacak.

Cnm ymrta gelistirici kurler filan var. deniyo msn onlari? Ayrica gtms kilo su 60lari gor artik hakediosun
şu an bişey yapmıyorum gülümm cumaya da bişey değişeceğini sanmıyorum ama dr çağardığı için gidicem sabr edicem bu zaamandan sonra gülümm artık 6 ları göreydim iyiydi

Kuzum ben entel dantel seyleri yemeye yeni seyler denemeye bayildigm icin bnm cok hosuma gtmsti. Hatta topiktekiler bilir siyah pirincle sekersiz sutlac yapiodum bi ara tatli niyetine yiodum.) kendine has bi kokusu var. ben sevmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…