💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yaz geliyor kismetse.o ince elbiselerde ince durmak istemezmisin o zaman sabiret bekle :)

Dogru diyorsunun yaa hic elbise giymedim bu yasima kadar. Cok istiyorum giymeyi

Hiç hevesini kırma zayıf olanlara özenip durmaktansa biraz gayretle bizde öyle olabiliriz ben hep kendimi aciz olma cazip ol diye motive ediyorum

Guzelmis aciz olma cazip ol

Vallahi sen hu misaforle ve bu menulerle cok guzel zayiflarsin canim

Ay yok tek tip yemem artık tövbe!
Ben artikin devam edecem KB diyetime.
En iyisi oydu.
Tek tipler beni mahvetti.

Ah canim ben de kb diyetine basliyorum bugun ama kb yi yavas yavas düşürmek istiyorum 45 50 arasi tutacam ilk. Bana yardimci olursun dimi. Yoksa benim menuler cok guzel gidoyor aksama hepsi gume gidiyor

Ben de artidayim. Hemde moralim cok bozuk. Insan bu kadar artida olur mu ama 2 gundur akşamları bozuldu hep. Aksama kadar guz3l gidip aksam butun emekleri cope atiyorum. Aryidayim hemde cok yazmaya utanıyorum yazamicam yaaa

Yazmalıısn sen yaz bugunden ıtıbaren dıkkat edersın ne guzel bır hedefın var elbıse ıns yaza gıyersın - nasıl yazıyosak + da yazmalıyız

Ben de artidayim. Hemde moralim cok bozuk. Insan bu kadar artida olur mu ama 2 gundur akşamları bozuldu hep. Aksama kadar guz3l gidip aksam butun emekleri cope atiyorum. Aryidayim hemde cok yazmaya utanıyorum yazamicam yaaa
Artıda olman sorun evet ama bu seni yıldırmasın aksine hırslandırsın bu hafta onuda telafi etmeye çalış herşey çok kolay olsun inşallah

Emel coşmuşsun.. afiyet olsun,bu son cosmak olur inşallah. Hizla verir kalan kilodan kurtulursun.

Menüm:
11,00
3 dl ekmek/2 yumurta/1 ç.k. tahin pekmez
15,00
1 yumurta
16,00
2 hurma
Dahada bişey yemem.. Midem bulanıyor.
Su 2 litre olur
Spor yok çok hastayım çünkü..
Annemin sözünu dicem. Miden sırtina yapışmasın. Hic yemek yok..

Menüm
11.00 1 yeşil elma yeşil çay
16.00. 1 palamut kızartma çok az lavaş
Su 2 litre olur
Bu utançla dahada bişey yemem
Kızartma bence diyette karbondan daha tehlikeli. Lavaş ve yufka tarzi ekmekler genelde beyaz undan yapilıyor aman dikkat.

Öglen yarisini yemekle iyi yapmışsın. Arada hepimize

Iyı aksamlar kızlar menumu verıyım

Gec uyandim sut ictin

13,30 1 haslama yumurta,yarım kk peynır,1 dilim çavdar

15:30 3,4 yk yoğurt

18:30 1 kase brokoli çorba,1 kase salata

Su 2,5 lt

Bugun niyetliydim.

Aksam bi sebze corbasi
Bulgurlu tavuklu 1 tb kapuska
Salata ayran..

Sorada 1 top helva yuttum. Daha da yemicem.. ust uste yemedim dinlendirerek yedim yemeklermi :)

Su 2 bardak ama yine niyetlicem icerim geceye kadar 2 lt

Hemmen menumu paylasiym da gzm
Eye gidiorum:)

Sabah
Bi bardak sut
Bi yumrta
Domates pynir

Aksam
Bi porsion doner
Yarim ince lavas
Bi dilim sutlu tatli
Bi kurabye kdr serbtli tatli

Vallahi sen hu misaforle ve bu menulerle cok guzel zayiflarsin canim
Aynen. Yiyemiyorum. Canım hiç birşey istemiyor. Kahvaltı hazırlıyoruz ama benim canim 1 lokma birşey istemiyor. Bakalım hayırlısı. Evde her gun tatlı var artık ama daha paketini açip bakmış degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…