Tebrik ederim canımmmmCuma97
Bugün 96.8
-200
Ayyyy nihayet dustum 97 den yaaaa çok mutluyum yasasinnnnn 200 gr da olsa çok mutluyum a dosstlar
Yaz geliyor kismetse.o ince elbiselerde ince durmak istemezmisin o zaman sabiret bekle :)
Hiç hevesini kırma zayıf olanlara özenip durmaktansa biraz gayretle bizde öyle olabiliriz ben hep kendimi aciz olma cazip ol diye motive ediyorum
Selam arkadaşlar. Geç oldu biraz
Menum
Kahvalti yarım dilim ekmek
Yarim haşlanmış yumurta
Yarim kk peynir
Yarim domates her şey yarim olmuş
Ögle 1 kase mercimek çorbası
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
3 kaşık salata
Su 2 litre
Spor 40 dak yürüyüş.
Ay yok tek tip yemem artık tövbe!
Ben artikin devam edecem KB diyetime.
En iyisi oydu.
Tek tipler beni mahvetti.
Ben de artidayim. Hemde moralim cok bozuk. Insan bu kadar artida olur mu ama 2 gundur akşamları bozuldu hep. Aksama kadar guz3l gidip aksam butun emekleri cope atiyorum. Aryidayim hemde cok yazmaya utanıyorum yazamicam yaaa
Günaydın tatlım olmadıktan sonra hiç Bi sorun yok tebriklerherkese günaydıııın
mutlu az kalorili bol eksili bir hafta olsun inşallah:))
kilom 63.9 du cuma
bugün 63.8 dün kü kapuska faciasından sonra artı dwğilim şükür
Benim diyetisyen Goji hiç Bi işe yaramaz deyip kullandırtmadı bana tabi bünyeden bünyeye değişebilir etkileriGünaydın canlar ben yıne sabitim
64,800
Gojıyı sabah aksam yapıcam bu hafta cuma eksı olmazsam bırakırım demek bana yaramıyor
Artıda olman sorun evet ama bu seni yıldırmasın aksine hırslandırsın bu hafta onuda telafi etmeye çalış herşey çok kolay olsun inşallahBen de artidayim. Hemde moralim cok bozuk. Insan bu kadar artida olur mu ama 2 gundur akşamları bozuldu hep. Aksama kadar guz3l gidip aksam butun emekleri cope atiyorum. Aryidayim hemde cok yazmaya utanıyorum yazamicam yaaa
200 200 hepsi gidicek inşallahCuma97
Bugün 96.8
-200
Ayyyy nihayet dustum 97 den yaaaa çok mutluyum yasasinnnnn 200 gr da olsa çok mutluyum a dosstlar
Benim diyetisyen Goji hiç Bi işe yaramaz deyip kullandırtmadı bana tabi bünyeden bünyeye değişebilir etkileri
Emel coşmuşsun.. afiyet olsun,bu son cosmak olur inşallah. Hizla verir kalan kilodan kurtulursun.MENUM
KAHVALTİ 08.30 1 h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1 1kk.b peynir maydonoz
ARA tek sekerli t.kahvesi
OGLE 14.00 2 kase yayla corbasi bide karisik tost yedim ama miktari yazmicam.utandim valla yerken yedim ama.simdi cidden kendimden nefret ettim.
Su 2
Annemin sözünu dicem. Miden sırtina yapışmasın. Hic yemek yok..Menüm:
11,00
3 dl ekmek/2 yumurta/1 ç.k. tahin pekmez
15,00
1 yumurta
16,00
2 hurma
Dahada bişey yemem.. Midem bulanıyor.
Su 2 litre olur
Spor yok çok hastayım çünkü..
Kızartma bence diyette karbondan daha tehlikeli. Lavaş ve yufka tarzi ekmekler genelde beyaz undan yapilıyor aman dikkat.Menüm
11.00 1 yeşil elma yeşil çay
16.00. 1 palamut kızartma çok az lavaş
Su 2 litre olur
Bu utançla dahada bişey yemem
Öglen yarisini yemekle iyi yapmışsın. Arada hepimizeBende yaziyim
10:00 mantarlı kaşarlı omlet
1 dlm ekmek
1 çay kaşığı petek bal
15:00 İskender tereyağı ekmeğini de yarısını yedim
40 dk yuruyus
Akşam acikirsam yoğurt falan yerim yemeyi dusunmuorumda
Su 2 olur
Dün yediğim turşu biberler hala yakami bırakmadı migdem çok rahatsiz
Iyı aksamlar kızlar menumu verıyım
Gec uyandim sut ictin
13,30 1 haslama yumurta,yarım kk peynır,1 dilim çavdar
15:30 3,4 yk yoğurt
18:30 1 kase brokoli çorba,1 kase salata
Su 2,5 lt
kızlar menüm
sabah
3 yeşil zeytin
1 salatalık
1 kk peynir
çay
ara
sade sütsüz şekersiz nescafe
öğlen
5 yk kabak
salata
1 köz biber
ara
bitkiçayı
1 elma
akşam
5 yk kabak
5 adet lahana sarma(bulgurla sarıldı)
su 2 lt
spor yok ama akşama kadar oturamadım dün gece saat 3 ten bu yana uyumadım eşim hastaydı bende uykusuzdum spor yok malesef
Bugun niyetliydim.
Aksam bi sebze corbasi
Bulgurlu tavuklu 1 tb kapuska
Salata ayran..
Sorada 1 top helva yuttum. Daha da yemicem.. ust uste yemedim dinlendirerek yedim yemeklermi :)
Su 2 bardak ama yine niyetlicem icerim geceye kadar 2 lt
dün haberlerde izledim akşam millet 50 günde 11 kilo vermiş hemde sağlıklı şekilde haftada 2 gün spor ile ben bir tarafımı parçalıyorum spor da spor diye nasıl yapıyorlar hayret ya yaşam koçları varmış ta bilmem ne bizim yolunda gitmeyen bişey var ama ne dedim kendi kendime
Hemmen menumu paylasiym da gzm
Eye gidiorum:)
Sabah
Bi bardak sut
Bi yumrta
Domates pynir
Aksam
Bi porsion doner
Yarim ince lavas
Bi dilim sutlu tatli
Bi kurabye kdr serbtli tatli
selam kızlar
menümü yazayım da kızın bana kızın
sabah 10.302 ısorık kaşarlı tost 1 dilm ekmek kaşarlı yumurta peynir 2 t k.pekmez
öğlen 1 parça sütlü tatlı muhalleni gibş birşey
alşam 2 porsiyon kapuska bulgurlu.yoğurt.ama fazlaydı.4 kaşıkla kalmalıydım.
su 1 litrw anca oldu yatana kadar 2 yapmaya çalışacağım
spor yok ama bünün günn ev işi çocuk odasındaki 2.gardırabu boşalttık.sökk.kitaplıkları düzenledik.daha yerleşecek bir yığın çamaşırım varrr.bunlar spır olur mu kineee:))))
Aynen. Yiyemiyorum. Canım hiç birşey istemiyor. Kahvaltı hazırlıyoruz ama benim canim 1 lokma birşey istemiyor. Bakalım hayırlısı. Evde her gun tatlı var artık ama daha paketini açip bakmış degilim.Vallahi sen hu misaforle ve bu menulerle cok guzel zayiflarsin canim
bugünü sevmedim tartıda. gerçi gece çok susadım ve su içtim ondan mı bilmiyorum ama +300
cuma 67,6
bugün 67,9
fark +300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?