💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cnm dut pekmezi falan cok faydali rvet ama bizim koyde elma armut pekmezi cok yaparlar tek gecerim anacim getirdi bayilirim.
Ama ekmeksiz tad alamiyorum sofraya koymuyom o yuzden canim cekince 1 kasik atiyom agiza seker koyulmadigi icin gayet hafif elma nihayetinde .
Aklima gelmisken hamileyim cnm cekmezmi elma pekmezi allahhh burnumda tutuyo esim benden gizli market market aramis yok.
Esim konu oldumu hala der gecenin korunde buluncak bisey cani cekene kurban olayim hatun oyle bisey dediki araki bulasin neyse biraz zaman gecti istek koyden geldi yumuldum kavanoza

Bakıcam netten nasıl bıse

Yok kuzum hergun 1 kasik.
Ay cumaya 500 gr ineyim ona bile raxiyim ameliyattan sonr cok almaktan korkuyorum.kendime biseyde yapamam kalkip annemle kaynanam ne bulursa dayicak simdi

Sen nerelısın bu pekmez hangı yoreye aıt

Aman kuzum az az yekı emeklerın bosa gıtmesın kılo alıp ayaklarına yuklenme sen dıkkat edersın

Su arti yapmax diyenlrr nasil yapmiyor ben gece 2 lt su ictim nerdeyse.. sabahta bana arti yapti yani dogal olarak. Ayran flanda icmstm. 1 gunde 1 kilo alacak kadar ne olacak baska. vucud atacakki yapmayacak.. kilo diye vuctta verilen sular neyin kaybi peki ya :) bu arada sanciliyim şu siralar giremezsem ksbkmayin..

Su odem attırır metabolızma calıstırır ben 3 lt ıcıyoruö yatmadan oncede 2 bardak kı benım metoö agır calısıyor o yzuden su ıcmem onemlı ayranda kalorı varda suda yok geecmıs olsun canım neden sancın var

Benide alın aranıza allah için

Kız ne oldu ne bu şiddet bu celal
Kuzum zaten gece Sahur yaptıysan sabahki doğru kilon olmaz
Iftar öncesi tartılman gerekir

Tatlıcım yatmadan içmek başka bide gece çok içmek var
Kimisi çalıştığı için sabah erken tartılmak durumunda kalıyor ve suyu vücutlarından atmamış oluyolar

Benide alın aranıza allah için
Allah adını verince bişey diyemedim cnm
Aslında listemiz çok dolu
Ama seni son kişi olarak alıyorum
Bundan sonrada babamın oğlum gelse almam
Çünkü liste yapması çok zor oluyor Bide menü yorumlarına yetişemiyorum

Işe kendini tanıtmakla başlayabilirsin

Yakısıllı maşallah çok tatlı Allah uzun önür verısn

Tatlıcım yatmadan içmek başka bide gece çok içmek var
Kimisi çalıştığı için sabah erken tartılmak durumunda kalıyor ve suyu vücutlarından atmamış oluyolar

Ben gece cok wc kalkıyom zaten uykum hafıf kalp ıcın yatmadan once 2 bardak ıcın dıyolar +1 olcak kadar yapmaz ama ablacım hıc duymadım

Yakısıllı maşallah çok tatlı Allah uzun önür verısn

Ben gece cok wc kalkıyom zaten uykum hafıf kalp ıcın yatmadan once 2 bardak ıcın dıyolar +1 olcak kadar yapmaz ama ablacım hıc duymadım
Tatlım Hatice gece Sahur yaptıysa zaten sabaha tam aç karna olmaz
Bide kimi insan içtiği ölçüde atamaz suyu
Tabi artının sebebi illa bu olacak diye bişey yok
Sebeblerden biri olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…