💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aslnda epi topu bi kac ay sikcaz disimizi. Kafamizi kirmak lazm bizim walla kndi isimizi zorlastrioruz.
Bende önceden kendime diyodum
Bi 6 ay sabretsem olur diye
Başlarken zaman çok uzak geliyor insana
Bak 1 seneyi geçti
Bende son aylarda oyalanmasaydım çoktan hedefe ulaşmıştım

Aa nere gidiceksin bacim anca beraner kanca beraber kacamak da yapariz gaza gelir diyete spora da asiliriz. Smdi kacamak haftalari bitti ona goree:)
ay ne bilyim dün artı çıktım yine. bi an kendimi de sizi de boşa yoruyorum gibi hissettim.ama aklım hep burda oluyor işte.dayanamadın geri geldim.
senin beb iş nasıl oldu.eşin nezsmn geleck

benm oğlan anca uyudu yaaa.n3 zaman şöyke 10da uyuyscak bu. tecrubeli anneler.
Ben ozamanları atlatalı çok oldu cnm
Ama benimkiler küçükken 8 de yatırırdım en geç 9 -10
Netten uyku eğitimiyle ilgili bişeyler oku belki faydası olur

ay ne bilyim dün artı çıktım yine. bi an kendimi de sizi de boşa yoruyorum gibi hissettim.ama aklım hep burda oluyor işte.dayanamadın geri geldim.
senin beb iş nasıl oldu.eşin nezsmn geleck
Cananım sende dikkat edince veremiyor değilsin
Cumaya kadar hiç cıss yeme bak nasıl güzel veriyon
Insan güzel menü yapınca motivasyonu artıyor
Yedikçe daha mutsuz oluyoruz
Mesela ben dün akşam yedim hem mutsuz oldum hemde bugün artı çıktım
Şu an çok açım ama yemicem daha huzurluyum

Yorumlarina kopuyorum bacim yaa

Kuzucum gecms olsun esine. Onn da sonclari guzel cikar ins. Sana da allah kolaylik bersin ameliyatin her trlusu kulaga korkunc geliyo ama saglik icin sabretmelisin. Cok stres yapmamaya calis. Her sy guzel olucak
Ins cnm

Insanin elinden bisey gelmemewine uzuluyo zaten .
Dis eti jeli al ben faydasini gormustum kendime suruyodum guzel ferahlatiyodu

doğru söyluyorsun zuhal abla.ama ne annemlerde ne kayınvldde tartı yok malesef.o yuzden ancak 2 hafta sonra tartılabilrm.ana menulerime dikkat edicem.özellikle ekmek .yemesem artıolmam hiç olmazsa.şmdi sıkıntı yok.asıl imtahanım kendi annemlete gidince.ama by sömestir kararlıyım bşallah veririm.benim içn tatiller sorundu her yaz alırdım sma bu yaz verdim sayenizde.artık by geleneği değiştirmem lazım.
bayağıdır alışvetiş yaomamıştım.bir suru yeni kıyafet aldım herkes çok zayıflsmışsın dedi.mutlu olfum.onları tekrar rafa kaldıramm.

Ben ozamanları atlatalı çok oldu cnm
Ama benimkiler küçükken 8 de yatırırdım en geç 9 -10
Netten uyku eğitimiyle ilgili bişeyler oku belki faydası olur
ayyy ne guzel.bz hep böyleydik .11 de uyusa yine 1 saat bana kalıyor iyi oluyordu.ama bu dişler iyşce fuzenimizi bozfu.1 azı çok şiş ne zamandır o da çıksa rahatlayacz inşallah.

benim telefonda mesaj yazarken ustte çıkan kelimeler kaybolu kızlar galiba oğlan kurclarkn bozdu.onu nasıl geri geticem ben.

Gecmis olsun tatlim. Inan bu sene hastaliktan cok cektik bizde. Bu halimize sukur. Tam oglum iyilesiyor dedim.bugun kiz oksurmeye basladi. Cok korkuyorum artik hasta olmalarindan. Hic ustlerini ortmuyorlar ki
Al bendede aynı si delircem yaaaa Dr balgam artırıcı şurup verdi olurda kusarsa kalkamazsa genzine falan kacar falan DİE allah korusun ben biraz paranoyak olabilirim bu konularda yanima aldım gece yaaaa sınır etti beni hep üstü açık hatta olayı abartp yere yattı az ewel deli ediyor beni

Canim benim oglan da 18 aylik o aI dişleri hala çıkmadı. Agzinin ici oyle siski anlatamam. Bazen yemek yerken bile agliyor. Atak donemleri cok zor oluyor ama daha cikmadi. 2 altta 4 ustte var

Canim benim ki yazin klima acik olmasina ragmen gidersi beton neresi var orada yuz üstüne yatardi.simdi de üstü hep avik. Derin uykuda orteyim diyorum. Nerden biliyor orttugumu aninda ciglik çığlığa

herkese gunaydın

ahcanıım çok grçmiş olsyn.keçiboynuzı soğuk aıkım olan o da balgam sökturıcu aklında bulunsun canım.
Kinada ve dugünde cok guzel tepkiler aldim.Yani bicok konusma nasil kilo vrdin kac kilo verdinle gecti kalabaliklardA cok guzel vermissin dediler. Cok iyi gordugunu soylediler beni :) simarmak yok tabi devam..
masallah hatice.çokk sevindm canım

Canim benim oglan da 18 aylik o aI dişleri hala çıkmadı. Agzinin ici oyle siski anlatamam. Bazen yemek yerken bile agliyor. Atak donemleri cok zor oluyor ama daha cikmadi. 2 altta 4 ustte var
bizimkinin 4 ustte 2 alttaydı 1 hafta once kadar 2 alttan 1 azı çıktı. uçunun agrısını birden çekmiş yavrum.ama uyutmadı geceleri.uykum var dşye aglayacaktım artık.su an 1 azı çoook fena şiş ağlıyor gene ara ara.canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…