- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Menum
Sbh
Bi yumrta
Peynr
Bi dilim borek
Yarim poaca
Bi yas hurma
Oglen
Yarm elma
Bi mandalina
Aksam
Bi tabak nohut
Bi kase sehriye corbasi
Iki kasik bulgr pilavi
Bi kurabiye.
Coook asiri sistim. Keske yarn tarti gnu olmasaydi
Esram normal düzenine dönersen zaten çabuk gelen çabuk giderBana birsey onerin detoks gibi 1 haftalk zorlanmadan yapabilicegim birsey enazndan sldgmi cabucak verebilirsem motive olurum belki
Tabiki 38 beden elbiseleri giymek ama hayal gibimefkuremost: 44821963 .!.:Esram önce ne istediğine iyice karar ver
Pasta börekleri yemeye devam mı etmek istiyorsun yoksa 38 beden elbiseleri giymekmi
Bi 6 ay sonra ya aynı vücutla mutsuz olmaya devam edeceksin yada çıtır olup daha da güzel olarak istediğini giyeceksin
Ona göre ne yapman gerektiğini biliyorsun
Kız bende 3000 km var yaYazik ama bize yaaa boyle de denmezki bizim aramizda 11 saat var
Hayaller gerçekleşmek için vardırTabiki 38 beden elbiseleri giymek ama hayal gibi
Tmm o zaman fıstığım bu perşembe yapalımBende kendim yaparim az koyarim tuz :)ayran doyurucu yogurt yemek bana zor geliyor ayran seviyorum
O zaman 5 günde 5 kilo diyetini yap
Hayaller gerçekleşmek için vardır
Kilolarda verilmek için
Bana 52 beden bile dar geliyordu
Şimdi 38 beden olmak üzere bşraz dar geliyor
Bi 5 kilo sonra rahat olur
Tmm o zaman fıstığım bu perşembe yapalım
Hem senin sayende bende sabredebilirim
Spor sadece vücudumuz için değil ruhumuz içinde çok önemliAyy bende o günleri göreceğim. Bugun kafama tam bir dank etti. Azmin yeniden geldi cok sukur. Belkide spora baslamamin etkisi olabilir.
Ayran çorbası detoksu var o başkaNe oluyor bu ayran detoksu mu. Bir ölçüsü falan var mi ki
Ayran çorbası detoksu var o başka
Biz 1 gün öğlen akşam ayran içecez
Ama sen yeni başladın cnm tavsiye etmem sana
Zaten yapıyor da veremiyor değilsin
O zaman bu avantajını kullan tatlımYok zat3n simdi yapmam. Aslinda ben istikrarlı idim ama gel gor ki esimin calisma sistemi degisti. Tabi yemek duzeni ve 1 gun boyunca sabah 8den aksam 12 ye kadar evde olmayisi. Ama yeter dedim artik bugun.ve düzeni oturtacam. Sikkat ettim mi cok güzel kilo veriyorum
Tmm o zaman fıstığım bu perşembe yapalım
Hem senin sayende bende sabredebilirim
saol emelcim.gidemiyrm zwten.gitmemeliyim de snorımBugun.kendime dilimlibcavdar ejmegi aldim. Hakkaten.ozlemimm yaaa migdwmde bulaniyi ageimda varrr di sukur hallettim
İnsallah canisiii
m
Kizzzz asya bi kivilcim.olurr sonra sarmasik olursunuz takma guzelimm
@xDerinMavix bende sosisciyim.kuzusuuuu
badem000 cananimmm sen gitne.balimmm
@dunyadamisafir ozlemm g.olsun canimm sen de rahatlikla atlatitlrsin.sikintini insallah.
Aslnda epi topu bi kac ay sikcaz disimizi. Kafamizi kirmak lazm bizim walla kndi isimizi zorlastrioruz.Esram önce ne istediğine iyice karar ver
Pasta börekleri yemeye devam mı etmek istiyorsun yoksa 38 beden elbiseleri giymekmi
Bi 6 ay sonra ya aynı vücutla mutsuz olmaya devam edeceksin yada çıtır olup daha da güzel olarak istediğini giyeceksin
Ona göre ne yapman gerektiğini biliyorsun
Aa nere gidiceksin bacim anca beraner kanca beraber kacamak da yapariz gaza gelir diyete spora da asiliriz. Smdi kacamak haftalari bitti ona goree:)saol emelcim.gidemiyrm zwten.gitmemeliyim de snorım
çoook doğru söyledin canımAslnda epi topu bi kac ay sikcaz disimizi. Kafamizi kirmak lazm bizim walla kndi isimizi zorlastrioruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?