- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Senin vücudunu en iyi sen bilirsin tatlım
Sana ne iyi geliyor yada gelmiyor
Mesela perşembe günü yoğurt yada ayran yapabilirsen baya farkeder
Ben eskiden yapıyodum da artık dayanamıyorum
Belki bu hafta yine denerim
Istersen beraber yapalım
Birgülüm ne Sabah nede akşam olmamışMenum
Sbh
Bi yumrta
Peynr
Bi dilim borek
Yarim poaca
Bi yas hurma
Oglen
Yarm elma
Bi mandalina
Aksam
Bi tabak nohut
Bi kase sehriye corbasi
Iki kasik bulgr pilavi
Bi kurabiye.
Coook asiri sistim. Keske yarn tarti gnu olmasaydi
Evet ablam nerden tutsan elinde kalio menumBirgülüm ne Sabah nede akşam olmamış
Senin meto süpriz yapmazsa yarın artı olursun
Ben olsam kesin olmuştum ama seni bilemiyorum
Kucuck bi fazla yiyince + 2 cok acimasiz deil miBiliyorum cnm Ama dün fazla kaçırınca bugün çok artım olmuş
Benim Bünye seninki gibi değilki affetmiyor
Evet cnm Ama ev ayranı olursa daha iyi olurPatates yapmiyorum insulinde pek tavsiye edilniyor diye ayran olur sirf ayran icicez dimi
Tatlım sen azcık dikkat etsen inan çoktan 70 e düştüydünEvet ablam nerden tutsan elinde kalio menumuuf bn de bu durumdan daralmaya basladmm
Evet cnm Ama ev ayranı olursa daha iyi olur
Eet ya biliorm su an buntem cok musait. Nie bu kdr iradesiz davraniorm blmyrm. Hele smdi bi de annemler bzde. Kahvaltiya dosuyo. Aksam yemegi keza oyle. Gecistoreyim gbi bi luksun yok.Tatlım sen azcık dikkat etsen inan çoktan 70 e düştüydün
Cogumzda bi gevseme var ki sorma gitsinnnn. Al brimizi vur otekine. Ozellikle emziren bagyanlar olarak cok saldik, siki yonetim sart. Kndmze gelelim yahuuKizlar benim hiç şevkim kalmadi yaa gecn hafta kuzendeydim yedikte yedik +oldm simdide hastaligmdan dolayi yenek yapamyorum kacgundur pazara ckamadgm icn hep hazr yedim yemek hep karbon bide deli gibi ac dolasyorum cok moralim bozuldu sanki verdigim butun kilolari geri alms gibi hissediyorum kendimi
motive denen birsey kalmadi bende artik ye ic yat
Kizlar benim hiç şevkim kalmadi yaa gecn hafta kuzendeydim yedikte yedik +oldm simdide hastaligmdan dolayi yenek yapamyorum kacgundur pazara ckamadgm icn hep hazr yedim yemek hep karbon bide deli gibi ac dolasyorum cok moralim bozuldu sanki verdigim butun kilolari geri alms gibi hissediyorum kendimi
Oda olur cnm Sabah yumurta peynirKahvaltida bir yumurta yesem gerisini yaparim bence olabilir
Esram önce ne istediğine iyice karar verKizlar benim hiç şevkim kalmadi yaa gecn hafta kuzendeydim yedikte yedik +oldm simdide hastaligmdan dolayi yenek yapamyorum kacgundur pazara ckamadgm icn hep hazr yedim yemek hep karbon bide deli gibi ac dolasyorum cok moralim bozuldu sanki verdigim butun kilolari geri alms gibi hissediyorum kendimi
Oda olur cnm Sabah yumurta peynir
Ayranın tuzu çok az olursa daha iyi olur
Ben kendim yapınca tuz atmıyorum
Tatlım annenede söyle hamurişi falan yapmasınEet ya biliorm su an buntem cok musait. Nie bu kdr iradesiz davraniorm blmyrm. Hele smdi bi de annemler bzde. Kahvaltiya dosuyo. Aksam yemegi keza oyle. Gecistoreyim gbi bi luksun yok.
Oylr cnm ya annemle ayni mahallede otrmak bile kesmioo:) ayni apartman olsn oh mis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?