💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İyi akşamlar bugün kayinvalidemin temizliğini yaptık giremedim önce kilo bildiririmimi yapiyim
Cuma 67.100
Bugün 66.700
İnmeye başladı şükür kilom
MENUM
Sabah 10:30
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
1 dlm k.ekmegi
1 domates
Maydonoz-roka
1 bardak yeşil çay
Ara 13:00
3-4 tane ceviz
Akşam 15:45
2-3 dilim kuşbaşı pide(biz temizlik yaptığımız için kayinvalidem yaptırmış)
1 bardak ayran
Salata
Su
3 litreyi ve geçti
Spor
6 saattir duvar yikiyoz cam siliyoz inşallah spor yerine gecer

Cumaya kadar herkese cıss yasak
Uyanlar cuma mutlu olur uymayanlar tartıda alır cevabını

Tamam ben söz verıyorum :)

Canım bak ben 6 ayda 14 kıloya yakın verdım tamam spor yaptım ama ben zor verıyorum ınsulın metabolızmam yavas bende asırı yıyodum gece 2,3 te bıle usenmesen 2,3 patates kızartıp yerdım o derece salmıstım ve haftada 5 gun mıtlaka kızartma yerdım 1 ay kıs sonra ıstesende yıyemıycen mıgden kuculuyor aksam yedıgımı gordun sankı dunyayı yedım :) bazrn enerjı dusuyor ınsan bırakmak ıstıyor kendıne bır elbıse al bır kazak bır gomlek bıse al ve hedef yap ınan cok ıse yarıyor ıns sende basarırsın bende alt bedenı 38 olsun ıstıyom bır az kaldı :)

O kadar temızlık yapmıssın yakmıssındır bıde yarın dıkkat edersın pazartesı - gormek cok guzel bızede ornek olsun hele su bayıldım :)

O kadar temızlık yapmıssın yakmıssındır bıde yarın dıkkat edersın pazartesı - gormek cok guzel bızede ornek olsun hele su bayıldım :)
Hafta sonunu çok sıkı geçirdim hiç kaçamak yapmadim suyu normaldede cok iciyodum ama domestos çok yakiyo bogazimi o yüzden normalden çok su içtim hala gogsum sıkısıyor kendimi suya verdim

Hafta sonunu çok sıkı geçirdim hiç kaçamak yapmadim suyu normaldede cok iciyodum ama domestos çok yakiyo bogazimi o yüzden normalden çok su içtim hala gogsum sıkısıyor kendimi suya verdim

Bır ayran ıc ıstersen dıkkat et bende haftasonu bıse yapmadım ama ıns bu cuma 63 gorcem :)

allah seni abla. Bu arada az olmamismii ablacim
Yumurtayi aksam iyi yiyorsun canim :) menun iyi gibi ama yumurta sabah daha saglam yapmazmi..
Ehh fena degill menun saatleri belirtsen bide guzel olur ilkay ablacim
dolu gecmis ögunlerin ama hafif genel olarak :)
Saatin aksam kapanisin guzel olmus. Pilav da cok kacmamis hic yemesen de guzel olurmus :) menun iyi
Slm menunu yazayimmmm

MENUM

KAHVALTİ 11.00 1 parmak sosis 2 dlm çavdar ekmegi ½ kasar peynir ½ koy peyniri bi iki catal domates salatalik

AKSAM 17.30 1 biber dolma 3 yk kisir roka marol 2 yk yogurt

Su 2 lt daha icerimm
Ooo az yemisin ama iyi yapmisin arada az olsun guzrl:)
Pidelerrr ah o pideler :) ama tum gun calismisnz daha yemessen iyi olur.. yeterli olur :) hadi gecms olsun bittyse

kızlar menümü verip geçmişi okuyayım
sabah
1 haşlama yum
1 kk peynir
6 y zeytin
1 domates
yeşilçay

ara
sade türk kahvesi 2 kare bitter

öğle
brokoli salatası
yarım avuç büyüklüğünde haşlanmış tavuk

ara
bitkiçayı
1 havuç

akşam
karnabahar yoğrtladım üzerine pulbiber döktüm

su 2 lt
spor 45 dk egzersiiz

Bende menumu vereyimm

Sabah 09:00 da 1 bardak Kefir
Ve siyah üzumle biraz ceviz

Öglen:13:00 de tarhana corbasi
2 top cigkofte

Aksam:tavuklu sebzeli corba/ salata

az olmus diyebilirsiniz..dünden sora boyle olmasi yerindeydi.

Spor: 1 saat step aerobik kardiyo plates
20 dk eliptik
10 dk kondisyon
50 kere iç bacak diş bacak
12.425 adim
8.7 km yuruyus.

valla cok yorgunum uyucam grsrz kzlar

Asyacim sana da tebrikler sonunda 6 lari gordun hadi devami olur insallah

Slm menunu yazayimmmm

MENUM

KAHVALTİ 11.00 1 parmak sosis 2 dlm çavdar ekmegi ½ kasar peynir ½ koy peyniri bi iki catal domates salatalik

AKSAM 17.30 1 biber dolma 3 yk kisir roka marol 2 yk yogurt

Su 2 lt daha icerimm
bugünü iyi geçirmişin tatlım

Eksin için tebrikler cnm
Akşam pide olmasa tabiki daha iyiymiş ama başka şansın yoktu heralde
amam ben söz verıyorum :)
Ben sana Zaten güveniyorum bebişim
Gayet güzel asyam bugün bol sebzeli olmuş

Spor çok güzel cnm
Sabahla akşamda güzel ama bana göre tarhana ve çiğ köfte beraber olmasa daha iyi olurmuş

Zuhal abla bende cumaya kadar dikkatteyim :)
Tmm cnm Bu hafta hepimiz inşallah bi atak yapalım

evet abla avm ye gittik eşimle ya abla ne çikolata koydu ne kek ne pasta varya irademle savaştımm yaa eşime uysaydım varya yarına +2 çıkardımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…