💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kzlar acayip midem bulaniyo istifra ediyorum yemek iyince :-( metom altust bu arada su icmeyi unutanlar icin tele hatrlatma indirebilirsiniz ben ole yaptm
Geçmiş olsun cnm mideni üşüttün heralde
Nane limon ıhlamur zencefil çayları iyi gelir

Esram biliyosunki menü yazmayınca tozutuyoruz
Yinede sen bilirsin

Bıze ayıp olmuyor bız senın emeklerıne yazık olmasın dıye dıyoruz al ver meton bır sure sonra yavaslıycak kıramıyosun anlıyorum ama porsıyon kucult bır bucuk kepce yarım kepce ye bıze ayıp oluyor dıye dusunme sen kendını dusun canım

Niye bize ayıp olsun bitanem
Sen elinden geleni yapmaya çalış en azından az zararla atlatırsın

Zuhal abla pilav vardi tursu.vardi onlarsan.almadim salata yogurt yoktu.

Zuhal abla ozlemmm cok.sagolun. i.anin elimden.geldigi.ce az aliyorum bugun yediklerimi hesapladim 1100 kalori.etti ama gec saat olunca problem.

Artik.bu sekilde goturcem tatil donusu ne kadar az + olursam o kardir.

Merhaba kizlar yazilarinizi okudum birlikte bu sekilde vermek daha guzell.. Bende suan hamileyim 2 ayim var doguma sanirim 100 kiloda tamamliycam dogumu ( dogumdan 5 ay sonra kardesimin dugunu var hizli bir sekilde size katilcammm:) hepinize Alllah sabir versin yemek yemegi seven biri olarak rejim yapmak cok zor irademe hic sahip degilim ama nedense guzelllik icin bazen bogazimi tutabiliyorum dugunumde dal gibiydim :) insalllah kardesimin dugunundede oyle olucam bekleyin beniii:))

Sen kendini strese sokma tatlım
Dediğim gibi sadece hamurişlerinden tatlıdan uzak dursan yeter
Bunlar mideme ağır geliyor yiyince hep yanma oluyor çok rahatsız oluyorum de

Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin cnm
Doğumdan sonra hazır olduğun zaman cuma zayıflama yarışmalarına katılmanı tavsiye ederim

Zevkle hemde . Yani sizin verdiginiz rakamlari gorunce daha da heves geliyor. Bwn de başarabilirim diye
Ayşegül inan mübala etmiyorum
Burdaki hiç kimse benim kadar pis boğaz olamaz
Ben normalde pilavı makarnayı ekmekle yiyen biriydim
Hamurişi tatlıda limitim yoktu
Yani ben yapabildiysem herkes yapabilir

Mefkurem zuhal abla diyorum ki acaba ben de 9. Takimami gelsem yomsa yeni bi gunluk axilmis 1subat 1 nisan 1arasi kilo verme yarismasi diye onami?

Acaba yarisma azmiii beni alir yurutur mu
Tatlım şimdi tatildeyken heralde yarışmaya katılamazsın ama yaparım dersen katılsan olur
Bizim takım şimdi dolu ama istersen başka takıma katılabilirsin
Tabiki takım sorumluluğu insanı daha disipline ediyor
Mesela ben izin kiloma inemediğim için listeye giremedim. Bi girebilsem çok daha dikkatli olurum

Tam detayli olarak nasil planladiginizi anlamadim ama sanirim siz yardimci olcaksinizz o zaman bol bol konusurz:)
Tatlım diyet gruplarında cuma zayıflama yarışması var
Orda 11 takım birbiriyle yarışıyor
Oraya katılırsan daha hırslanırsın disiplinli olursun demek istemiştim
Neyse sen önce bebişini kucağına al
Kilolar nasıl olsa gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…