Geçmiş olsun cnm mideni üşüttün heraldeKzlar acayip midem bulaniyo istifra ediyorum yemek iyince :-( metom altust bu arada su icmeyi unutanlar icin tele hatrlatma indirebilirsiniz ben ole yaptm
Hadi öyle olsun bakalımAma ama amaaa tavuk fa var:) ii tarafndan bakalim ablam
Esram biliyosunki menü yazmayınca tozutuyoruzBen menu paylasmycam bir sure cunku bu ara durumlar vasat pazara ckamadm yine aylardr makarna falan yemiyordum simdi paso makarnayla doyuruyorum karnimi ve agar geliyo sanrm bide hastalanmsma yakn mide bulantısı oluyo bnde ondan sanrm bir sure ixn istiyorum kzlar
Sagol cnm zaten rahatszm bide hastalgm yaklasti sanrm ondan
Ya ozlem aysegul hakikaten.zor.
Simdi esimlerin ailesi.kalabalik iki evli kardesi ve annesi ayni binada ve gelinlerle.bu sene kavgalilar. Biz mecbur hhergun aksam hem.onlara oturmaya gidiyoz malum biz geliyoruz diye yemek yapiyolar cayin yanina pasta falan filan inanin cogunu reddetmeme ragmen.belli.yerde artik aliniyolar mecbur aliyorum. Bide kirginlar ya daha bi.alingan olmuslar
Bide yarin 3 bekar kardesi geliyo o zaman daha fena en.masum yemek icli kofte olacak emin olun offf offffffff
Biliyorum buradan koparsam daha vahim olacak ama yazincada size ayip oluyor sozumu tutamiyorum.
Çok güzel tatlımKizlar buda benim sporum
45 dk kondisyon bisikleti
200 ip atlama gun gectikce arttiracam
Tamam abla yarina? Soz vermiym ama elmden geleni yapicam:)Hadi öyle olsun bakalım
Kız 1 günde akşam karbon yemesen olmazmı
Niye bize ayıp olsun bitanemYa ozlem aysegul hakikaten.zor.
Simdi esimlerin ailesi.kalabalik iki evli kardesi ve annesi ayni binada ve gelinlerle.bu sene kavgalilar. Biz mecbur hhergun aksam hem.onlara oturmaya gidiyoz malum biz geliyoruz diye yemek yapiyolar cayin yanina pasta falan filan inanin cogunu reddetmeme ragmen.belli.yerde artik aliniyolar mecbur aliyorum. Bide kirginlar ya daha bi.alingan olmuslar
Bide yarin 3 bekar kardesi geliyo o zaman daha fena en.masum yemek icli kofte olacak emin olun offf offffffff
Biliyorum buradan koparsam daha vahim olacak ama yazincada size ayip oluyor sozumu tutamiyorum.
Çok güzel tatlım
Menüler güzelleştikçe sporla beraber kilolara Bay Bay dicen
Çok güzel tatlım
Menüler güzelleştikçe sporla beraber kilolara Bay Bay dicen
Sen kendini strese sokma tatlımZuhal abla pilav vardi tursu.vardi onlarsan.almadim salata yogurt yoktu.
Zuhal abla ozlemmm cok.sagolun. i.anin elimden.geldigi.ce az aliyorum bugun yediklerimi hesapladim 1100 kalori.etti ama gec saat olunca problem.
Artik.bu sekilde goturcem tatil donusu ne kadar az + olursam o kardir.
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin cnmMerhaba kizlar yazilarinizi okudum birlikte bu sekilde vermek daha guzell.. Bende suan hamileyim 2 ayim var doguma sanirim 100 kiloda tamamliycam dogumu( dogumdan 5 ay sonra kardesimin dugunu var hizli bir sekilde size katilcammm:) hepinize Alllah sabir versin yemek yemegi seven biri olarak rejim yapmak cok zor irademe hic sahip degilim ama nedense guzelllik icin bazen bogazimi tutabiliyorum dugunumde dal gibiydim :) insalllah kardesimin dugunundede oyle olucam bekleyin beniii:))
Ayşegül inan mübala etmiyorumZevkle hemde . Yani sizin verdiginiz rakamlari gorunce daha da heves geliyor. Bwn de başarabilirim diye
Tatlım şimdi tatildeyken heralde yarışmaya katılamazsın ama yaparım dersen katılsan olurMefkurem zuhal abla diyorum ki acaba ben de 9. Takimami gelsem yomsa yeni bi gunluk axilmis 1subat 1 nisan 1arasi kilo verme yarismasi diye onami?
Acaba yarisma azmiii beni alir yurutur mu
Tatlım diyet gruplarında cuma zayıflama yarışması varTam detayli olarak nasil planladiginizi anlamadim ama sanirim siz yardimci olcaksinizz o zaman bol bol konusurz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?