- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Kız ne oldu alındınmıTamam zuhal abla
Kızlar ben işe gidiyorum yarın görüşürüz
Babacigina allah uzun ve sağlıklı yıllar nasip etsin. Doğum günü kutlu olsun.
Emel en azından dikkatli yede fazla artiyla girme 2. Döneme canım.
Bu arada bebegim artik hiic uyumuyo geceyawrum uykulu uykulu aglio geceleri. Dis cikartio dir dusunuyorum. Ates falan yok ama sabahlara kdr uyuyan cocuk degisti birden. Bisey de yapamiyorum kiyamiyorum da oole kaldim. Esim de sehir disinda kac gndur. Smdiden de aciktm ayrica bi an once sbh olsunn:)
Hayırlısıyla atlatacaksın ameliyatı inşaAllah moralini yüksek tutMasallah nwzar degmesin.
Bi merhaba yazamadim msjlara cvp yazmaktan yarin ins paket yenilencek .
Ogrencilere kiziyorum ama internet fena bagimlilik ya.
Sbah zor uyandim gittik hastaneye.
Esimi uyuttular aci sizi yok uyudum dedi hicbiseyde hatirlamiyo.
Azcik sersem gibiydi sevdim o halinide bisey anlatmaya calisti soyleyemedi tam falan
Endoskopi yapan doktor sonuc verirken bi sorun gorunmuyo mideden parca aldim herkese yapiyorum dedi bakalim onun sonuc haftaya cikcak iste.
Bu arada bnm ameliyata son 2 gun allahim zok heyecanliyim strestenmidir anlamadim yuzum sivilce gibi yara doluyo habire sinir oldum ya.
Iyi akşamlar fıstıklar
Hepinizin dediği gibi, akşamı erken yapayım dedim ama başaramadım akşam biraz ayranla peynir ekmek yedim
Anladımki ben menümü erken yazmıyım
Sporda yapamadım
Bende dayanamadım cnm
Çok güzel cnm
Gayet güzel asyam
Artık öyle yapayım cnm
Çok kötü değil cnm
Hafta başı için
Güzel bitanem
Aynen öyle oldu cnm
En azından miktarları az olmuş
babacığının doğum günü kutlu olsun cnm
Afiyet olsun
Tmm bitanem
Çok erken yediğin için akşama kadar bişey kalmamıştır zaten cnm
Kızzz banamı laf atıyon
Bak Küser giderim ama
Eşine geçmiş olsun cnm şükür atlatmışınız
Sana da oldu da bitti maşallah dicez
Tatlım eşin olmadığı için durmuyordur belki
Bizim bebişde öyle babası olmazsa uyumuyor doğru dürüst
Yatağına eşinin kokusu olan tşörtünü falan koy
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yıllaraPek giremedim kizlar dügünümüzde bugun bi bitsin bide dogum gunum buguun yine giremicem dissrda olucam ins fazla kacirmam:) allaha emanett olunn grsz
Canım hayirlisiyla bebeğini kucağına al sonra kilolari beraberce veririz şimdi sadece bebisi dusun allah analı babalı buyutmeyi nasip etsinMerhaba kizlar yazilarinizi okudum birlikte bu sekilde vermek daha guzell.. Bende suan hamileyim 2 ayim var doguma sanirim 100 kiloda tamamliycam dogumu( dogumdan 5 ay sonra kardesimin dugunu var hizli bir sekilde size katilcammm:) hepinize Alllah sabir versin yemek yemegi seven biri olarak rejim yapmak cok zor irademe hic sahip degilim ama nedense guzelllik icin bazen bogazimi tutabiliyorum dugunumde dal gibiydim :) insalllah kardesimin dugunundede oyle olucam bekleyin beniii:))
Abla bende oyleydim ya pilavi ekmekle yiyodum salatayi bol yağlı yapiyodumki ekmegi bandirabiliyim diye ama ah ah keşke hiç yapmasam ama diyeti bırakınca tekrar yapmaktan da çok korkuyorumAyşegül inan mübala etmiyorum
Burdaki hiç kimse benim kadar pis boğaz olamaz
Ben normalde pilavı makarnayı ekmekle yiyen biriydim
Hamurişi tatlıda limitim yoktu
Yani ben yapabildiysem herkes yapabilir
Aydinlandik. İnsanlık ölmemiş!!!!!!
Tesekkurler fusun ablamm:)geçmiş olsun bebişe canım
Canmcim bizleri habersiz birakma olr muuu. Gecmis olsun smdiden.Slm kizlar paketim yuklendi sarz bitti gecmise bakarken.dunde telefonla uyuyakalmisim okurken size bi turlu yetisemedim.
Yarin hastaneye yatiyorum dua edin bana yarin yazarim opt herkese iyi geceler bu arada tartiyi unuttjm 69 cikmistim gun icind4 enson.yarin da menu dandik olur aksam yemiycem falan.beni hosgorjn hastaneden cikinca menu yazmaya devam ederim olurmu.
Sizi seviyorum
Ay 2 gundur artiyim diye uzuluyorum sizdr benim gibi hemen onyargi cnmmmmm
Is börekte degilmis dolunaydaymis yahu
Gozum meyve aradi fusun abla arada falan bi meyve yesen iyiymis kis gunu:)dün gelemedim kızlar gene hastanedeydik
menümü vereyim
sabah 3 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
biraz tereyağ
biraz reçel
biraz acıko
akşam bir kase kısır
3 adet küçük galeta
Canım inşallah güzel geçer ameliyat sakın stres yapma haberlerini bekliyoruzSlm kizlar paketim yuklendi sarz bitti gecmise bakarken.dunde telefonla uyuyakalmisim okurken size bi turlu yetisemedim.
Yarin hastaneye yatiyorum dua edin bana yarin yazarim opt herkese iyi geceler bu arada tartiyi unuttjm 69 cikmistim gun icind4 enson.yarin da menu dandik olur aksam yemiycem falan.beni hosgorjn hastaneden cikinca menu yazmaya devam ederim olurmu.
Sizi seviyorum
Ay 2 gundur artiyim diye uzuluyorum sizdr benim gibi hemen onyargi cnmmmmm
Is börekte degilmis dolunaydaymis yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?