💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Inan başlarda bu kadar zorlanmıyodum çok sabırlıydım
Için ucu bi kaçınca yakalaması zor oluyor
Inşallah hedefe kadar bırakmak yok
abla aslında noluyor biliyormusun şimdi bizi pek rahatsız etmez oluyor ya kilo hani önceleri ne giysek yakıştırmazdık kendimize oradan çıktı buradan pırtladı diye daha asılıyorduk...zayıfladıkça insan arada gevşediği oluyor ben 2 defa tatlı birde arada mısır kaçamağı oldu biliyorsun sebep oydu bende de eşimde sağolsun çok ısrarcı davranıyor

Heralde ondan cnm Artık okadar rahatsız olmıyoruz
Bide haliyle zaman uzadıkça bıkkınlık geliyor

Heralde ondan cnm Artık okadar rahatsız olmıyoruz
Bide haliyle zaman uzadıkça bıkkınlık geliyor
evet ablacımm şöyle bir kaç gün ara verip karbona yüklenmeden tabi sonra devam etmeyi deneyebilirsin abla yada menüyü gevşetip spora yüklensen biraz belki sonrasında dah da sıkı devam edersin

evet ablacımm şöyle bir kaç gün ara verip karbona yüklenmeden tabi sonra devam etmeyi deneyebilirsin abla yada menüyü gevşetip spora yüklensen biraz belki sonrasında dah da sıkı devam edersin
Inşallah şu 3 gün kaçamaksız normal menüyle devam edecem perşembe de ayran yapıcam
Belki bu hafta iyi sonuç alırım

İyi yapmışın tatlım bişeyler aldınmı

Kalmamıstı :) netten bakıyorum sonra gıdıp alıyorum ıkı parca var aklımda bulursam denıycem bırı cızme topluklu bırı ınce kaban aslında bır ara 28 beden kot alıp kenara koyıyım dedım ama vaZgectım :) bugun yıgenım gelıcek bır kac gun bızde kalıcak ona oyuncak aldım banada yuruyus oldu avm eve yakın yuruyerek gıdıp geldım 2,5 km serı yurumus oldum

Menün güzel tek zeytin biraz fazla geldi canım

Slm menunu yazayimmmm

MENUM

KAHVALTİ 11.00 1 parmak sosis 2 dlm çavdar ekmegi ½ kasar peynir ½ koy peyniri bi iki catal domates salatalik

AKSAM 17.30 1 biber dolma 3 yk kisir roka marol 2 yk yogurt

Su 2 lt daha icerimm
Güzel emelcimmm

Geçmiş tir yaaaa o kadar temizlik illaki kalori yakar canım
Supersinnnn asyacimmm yine
Güzel canım dengelemisinsir umarimmm
Afiyet olsun ablacim çok güzel olmuş

Benim menummm
10:00 patates haşlama 2 tane
Az peynir
3-4 zeytin

12:30 1 muz
1 bardak süt

17:00 1 tbk tavuk mantar sote
1 kase yoğurt
Güya kapat mistim ama evdeki hesap çarşıya uymadi maalesef

20:00 1 kase yoğurt
5 hurma

Yaaaa offff :-(
Su 1.5 oldu bugün

En azından cıss degıl :) suyu yatana kadar 2 yapmaya calıs

Güzelim miden den rahatsız olduğun için pek bişey diyemiyorum
Ama patatesin yanında bişeyler yediğin zaman faydası olmaz
17 dedi öğünün güzel olmuş
Hurma nun kalorisi yüksek yesen bile 3 ü geçmesin

Ya poaca fln bar ama genel olrk az olms sanki canmcim. Sen nerenin koridorunu arsinladin :)

Bn menunu cok begendim canm. Afyet olsn cumaya eksi gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…