💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Zuhal abla cok cici bi menu bu. Belki aksam yemegni daha erken yiyebilrsn ama gne de menune golge dusuremez:)

Kizlar aksam esimin abisine gectik yysn dairwde oturuyo 1 .5 kepce kuru fasulye 1.5 kepce mercimek corbasi 2 kurabiye yedim.

sonra ttekrar annesi gile geldik 1 k.kaysi 5 antep fistigi 2 ceviz yedim

Ve saat 20.00 21.45 arasi

ya haksten olmuyo cok cebellesiyom.ama olmuyo

Tmm ablacim ya ben patatesi oglan kusuo DİE başladım haslamisken kendine de koyiyim demiştim o kuru dusunerek diildi yanı e peki tek öğünde yapiolabiliomu

Cnm yogurtta da hurmada da siknti yok bnce. Menun gayet guzel.

Emel sen aksam yemıstın ıkı aksammı yapıyosun krske yarımser kepce yeseydın

Ahh Birgülüm tatlı yokda
Akşam Bütün karbonlar birleşip parti yapmışlar

Ben menu paylasmycam bir sure cunku bu ara durumlar vasat pazara ckamadm yine aylardr makarna falan yemiyordum simdi paso makarnayla doyuruyorum karnimi ve agar geliyo sanrm bide hastalanmsma yakn mide bulantısı oluyo bnde ondan sanrm bir sure ixn istiyorum kzlar
Usuttun mu bacim naptin dkkt et ya gcms olsn
Sagol cnm zaten rahatszm bide hastalgm yaklasti sanrm ondan

Akşam sanki fazla olmuş şehriye nohut tavuk su kaç litre onu da gorseydik

Cok zor be canim kendimden biliyorum. 5 kilo cepte geliyorum ben.

Ya ozlem aysegul hakikaten.zor.

Simdi esimlerin ailesi.kalabalik iki evli kardesi ve annesi ayni binada ve gelinlerle.bu sene kavgalilar. Biz mecbur hhergun aksam hem.onlara oturmaya gidiyoz malum biz geliyoruz diye yemek yapiyolar cayin yanina pasta falan filan inanin cogunu reddetmeme ragmen.belli.yerde artik aliniyolar mecbur aliyorum. Bide kirginlar ya daha bi.alingan olmuslar

Bide yarin 3 bekar kardesi geliyo o zaman daha fena en.masum yemek icli kofte olacak emin olun offf offffffff

Biliyorum buradan koparsam daha vahim olacak ama yazincada size ayip oluyor sozumu tutamiyorum.

Olacak bitanem
Mesela yemeği yedin kurabiye yemesende olurdu
Yemekte hiç salata falan yokmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…