💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sayılı gün çabuk geçer cnm
Dr ne dediyse uygulamaya çalış

Ya aslında herşey iyiydi de şu tatil çok kötü oldu tatile çıkan bana misafirliğe geliyo Bi türlü düzenimi tutturamıyorum
Tatlım bizim ne gezmelerimiz biter nede misafirimiz
O yüzden hedefe ulaşmak istiyorsan sadece kendine iyi olan şeyleri yap
Çünkü zaman çok çabuk geçiyor bi bakmışın yaz gelmiş

Ye valla ablacım afıyet olsun nasıl bır bunuemız varsa kacamaksız bıle + oluyox bravo bıze

Ye valla ablacım afıyet olsun nasıl bır bunuemız varsa kacamaksız bıle + oluyox bravo bıze
Ben kendim için aynı şeyi söylimicem cnm Çünkü son bikaç gündür dikkat etmedim

Hafta başında menülerim iyi olmasına rağmen artılarım gitmemişdiya bugün aklıma geldi
O bikaç gün salatamda lahana vardı
Bir kez daha emin oldum lahana bana yaramıyor

Ben dun hıc kacamak yapmadım hamsı salata yedım sabah + ıns sabah normele doner sasırdım ne yıcem

Gunaydin hanimlar.. hayirli cumalarimiz olsun insallah

Ben bildirimimi yapayim yogun olursa giremeyebilriim

Gecen cuma: 67.5
Bugun:66.7

Ay kizlar masallah deyin bana..
Ben cok heycanliyim 67 derken 67 yi aştim :))

Tü tü tü tü...

Kendimi super hissediyorum ben ya anlatamam size. Bu dişariya da cok guzel yansiyor :))
Morallerim moral oluyor.
Boyle hoplayasim ziplayasim geliyor.
Tmam neyse abartmiyim dimi. Simarmak yok yok yok yok!!!!!!!
Ben salmassam iyi bu hafta. Bana diyolarki sen daha nerene zayiflican
Diyorum daaha var 6 kilo filan
Kilolumusun sözleri beni kahrediyor
Yiyesim geliyo millet oyle diyince ya. Zor tjtuyorum kizlar yiyecem bigun baya ama ne zamannnnnnn

Suanki enerjimi anlatamam size.
Ben 67 hayaliyken 66 lara düstüm..
Ama bu kadar harekete düşmemem anormal olur sabahtan aksama kadar aksam bile oturamiyorunki.
Cok uzun oldu ksbkmayin. Sizlerlr mutlulugumu paylasmak istedim. 65 olnca resim atacam size :) veremeyenleree uzulmesin lutfen.. gidecekk illaki. Motive edin kendinizi gidecek diye. Ben sanki dunyayi vermis gibi abarttim

Bidee suyun icin limon dilin yesilcay atin.gün boyu icin metoo super oluyor. Ama takviye de yapin yag yakip enerjniz gtmesin.

Kuru meyvelerden takviye:)

Benim bu ayki hedefim:62 kg
Ama kilo verimi azaldikca yavas gidiyor. Aģirda verebilirim bilmiyorum ama hedefim 62 olsun şbat ayina insallah diyelim.zaten martta olmayabilirim bi süre.
Yolun sonuna da gelmis olurum insallah. Boyle mettocuk aksilik cikarmaz ve ben de homini olmassam :)

Bu arada dünkü menümde..

Sabah: 6 tane bademli hurma
1 kase yogurt
Ara:1 portakal
AKSAM: 1 tb pirinc lapasi domates salatalik ve maydonozla/ 1 kase yogurt

Suyu dün 3.5 lt ictim. Sporum da sadece yuruyustu
Ya bu menu cok az deil mii:) walla bn bu kdr yesem olurum herhalde nasil dayaniosunzz tebrk ederm bu arada 66yi gormssn :) binay icn 4 kilo cok olablr snn icn bu kiloda cnm. Ztn az kaldi kalanlari daha yavas vereblrsn sanrm. Hizli vericem die cok kisma menunu. Istedgn kiloya ulasnca da vucudun yemene izin vermez yoksa.

C
Cok sevindim cnm allah mutlulugunu daim etsin.devami gelsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…