Sayılı gün çabuk geçer cnm16 sinda kontrol var abla.
1 hafta 30 decece 2.hafta 90 derece bukmeye caliscam .
2 egzersiz sabah ogle aksam 100 kere yapilcak 3 hafta basilmjcak dedi.fizik icin daha haber yok.
Bu arada egzersizlere yarin basliycam bakalim suan bacagimi 1 cm bile kaldiramiyorum yukari bnm degil sanki :-(
Kalcak yavaş yavaş dedi.
Eki Görüntüle 1757697
Tatlım bizim ne gezmelerimiz biter nede misafirimizYa aslında herşey iyiydi de şu tatil çok kötü oldu tatile çıkan bana misafirliğe geliyo Bi türlü düzenimi tutturamıyorum
Ayranın yanında yediklerini çok az tutmazsan olabilir cnm
Hadi bakalım ikimizede kolay gelsin
Ben yarın başlarsam tartıdan önce boş günüm kalıyor o yüzden cumartesi başlıcam
Bide yarın waffeleme yiyim 1 hafta aklımda kalmasın
Ben kendim için aynı şeyi söylimicem cnm Çünkü son bikaç gündür dikkat etmedimYe valla ablacım afıyet olsun nasıl bır bunuemız varsa kacamaksız bıle + oluyox bravo bıze
Ben kendim için aynı şeyi söylimicem cnm Çünkü son bikaç gündür dikkat etmedim
Hafta başında menülerim iyi olmasına rağmen artılarım gitmemişdiya bugün aklıma geldi
O bikaç gün salatamda lahana vardı
Bir kez daha emin oldum lahana bana yaramıyor
Bikaç bardak su iç tatlım hiç dayanamazsan süt içBu oglusum uyumuyo ya napiyim ben karnımda çok açıkmaya basladibu uykusuzluğun ustune sabah odem falan olmasa bari
Sutun kokusu bile migdemi bulandiriyo abla ben hiç süt icmem su da nerdeyse 5 litreye ulastiBikaç bardak su iç tatlım hiç dayanamazsan süt iç
Daha azimliyim ablacmm insallah olcak. Snnda tektasim alyansim olmaya baslams parmagimaaa:)Valla sen istersen daha aşağısınıda görürsün cnm
Ya bu menu cok az deil mii:) walla bn bu kdr yesem olurum herhalde nasil dayaniosunzzBu arada dünkü menümde..
Sabah: 6 tane bademli hurma
1 kase yogurt
Ara:1 portakal
AKSAM: 1 tb pirinc lapasi domates salatalik ve maydonozla/ 1 kase yogurt
Suyu dün 3.5 lt ictim. Sporum da sadece yuruyustu
Abla sorma nasi gaza gtrdiler var yaa. Ustelk de dediler ki hadi diyelm ki 50 grm aldn kestanedn dolayi onu tarti tartmaz bile dedilerKestane olmasa menün çok güzelmiş cnm
Gunaydin hanimlar.. hayirli cumalarimiz olsun insallah
Ben bildirimimi yapayim yogun olursa giremeyebilriim
Gecen cuma: 67.5
Bugun:66.7
Ay kizlar masallah deyin bana..
Ben cok heycanliyim 67 derken 67 yi aştim :))
Tü tü tü tü...
Kendimi super hissediyorum ben ya anlatamam size. Bu dişariya da cok guzel yansiyor :))
Morallerim moral oluyor.
Boyle hoplayasim ziplayasim geliyor.
Tmam neyse abartmiyim dimi. Simarmak yok yok yok yok!!!!!!!
Ben salmassam iyi bu hafta. Bana diyolarki sen daha nerene zayiflican
Diyorum daaha var 6 kilo filan
Kilolumusun sözleri beni kahrediyor
Yiyesim geliyo millet oyle diyince ya. Zor tjtuyorum kizlar yiyecem bigun baya ama ne zamannnnnnn
Suanki enerjimi anlatamam size.
Ben 67 hayaliyken 66 lara düstüm..
Ama bu kadar harekete düşmemem anormal olur sabahtan aksama kadar aksam bile oturamiyorunki.
Cok uzun oldu ksbkmayin. Sizlerlr mutlulugumu paylasmak istedim. 65 olnca resim atacam size :) veremeyenleree uzulmesin lutfen.. gidecekk illaki. Motive edin kendinizi gidecek diye. Ben sanki dunyayi vermis gibi abarttim
Bidee suyun icin limon dilin yesilcay atin.gün boyu icin metoo super oluyor. Ama takviye de yapin yag yakip enerjniz gtmesin.
Kuru meyvelerden takviye:)
Aman sakın zorlama canım 3 hafta cabuk gecer bıraz sıkılıcaksın ama bız burdayız
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirsin
Sagolun canlarim.Sayılı gün çabuk geçer cnm
Dr ne dediyse uygulamaya çalış
Cok sevindim cnm allah mutlulugunu daim etsin.devami gelsin inş.Gunaydin hanimlar.. hayirli cumalarimiz olsun insallah
Ben bildirimimi yapayim yogun olursa giremeyebilriim
Gecen cuma: 67.5
Bugun:66.7
Ay kizlar masallah deyin bana..
Ben cok heycanliyim 67 derken 67 yi aştim :))
Tü tü tü tü...
Kendimi super hissediyorum ben ya anlatamam size. Bu dişariya da cok guzel yansiyor :))
Morallerim moral oluyor.
Boyle hoplayasim ziplayasim geliyor.
Tmam neyse abartmiyim dimi. Simarmak yok yok yok yok!!!!!!!
Ben salmassam iyi bu hafta. Bana diyolarki sen daha nerene zayiflican
Diyorum daaha var 6 kilo filan
Kilolumusun sözleri beni kahrediyor
Yiyesim geliyo millet oyle diyince ya. Zor tjtuyorum kizlar yiyecem bigun baya ama ne zamannnnnnn
Suanki enerjimi anlatamam size.
Ben 67 hayaliyken 66 lara düstüm..
Ama bu kadar harekete düşmemem anormal olur sabahtan aksama kadar aksam bile oturamiyorunki.
Cok uzun oldu ksbkmayin. Sizlerlr mutlulugumu paylasmak istedim. 65 olnca resim atacam size :) veremeyenleree uzulmesin lutfen.. gidecekk illaki. Motive edin kendinizi gidecek diye. Ben sanki dunyayi vermis gibi abarttim
Bidee suyun icin limon dilin yesilcay atin.gün boyu icin metoo super oluyor. Ama takviye de yapin yag yakip enerjniz gtmesin.
Kuru meyvelerden takviye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?