- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Supersin cok iyi cnmkızlar günaydınn
geçen hafta;70
bu hafta;69
fark;1
yüzde;1,42
haftaya hedef;68,5 diyorum çünkü tam haftaya cuma regl günüme denk geliyor bir kaza bela çıkmaz sa iyi ama şükürrrr gördümm 69
topla kendini gülüm tekrar başlaKızlar ağlicam şimdi ya 79 olmuşum
Yok doyurucu. 1 tabak pirinc lapasi bi yesen daha yemessin.Ya bu menu cok az deil mii:) walla bn bu kdr yesem olurum herhalde nasil dayaniosunzztebrk ederm bu arada 66yi gormssn :) binay icn 4 kilo cok olablr snn icn bu kiloda cnm. Ztn az kaldi kalanlari daha yavas vereblrsn sanrm. Hizli vericem die cok kisma menunu. Istedgn kiloya ulasnca da vucudun yemene izin vermez yoksa.
Insallah ben 62 dedim ama zoor 4 kilo gitmez iyice yavaslsr. Ha gayret az kaldi :)Hayırlı cumalar
Geçen cuma 64,100
Bu cuma 63,500
-600
Bu aykı hedef 60 olsun ıns basarırım
Bende oyle yapmistim bi ara. Ama yemedigim halde gitmedigi icin. Bi yedim daha kolay verdm gecici olarak inan:)Gunaydin.
Amannnn hay ben.boyle iradenin.....
Cuma 77.5
Bugun 79.6
Fark +2.1 kilo
Sinirden sabah yarim tepside borek yedim diyeceksiniz ki zaten biliyodun + olacagini zaten ben artibya degil kendi iradesizligime kiziyorum. Valla 80 e dayandim
Insallah ben 62 dedim ama zoor 4 kilo gitmez iyice yavaslsr. Ha gayret az kaldi :)
Tebrikler Asyacim senin adına da çok sevindimkızlar günaydınn
geçen hafta;70
bu hafta;69
fark;1
yüzde;1,42
haftaya hedef;68,5 diyorum çünkü tam haftaya cuma regl günüme denk geliyor bir kaza bela çıkmaz sa iyi ama şükürrrr gördümm 69
Tebrik ederim su anda aynı duyguları paylasiyoz galiba içimde kelebekler ucuyo dedikleri bu olsa gerekGunaydin hanimlar.. hayirli cumalarimiz olsun insallah
Ben bildirimimi yapayim yogun olursa giremeyebilriim
Gecen cuma: 67.5
Bugun:66.7
Ay kizlar masallah deyin bana..
Ben cok heycanliyim 67 derken 67 yi aştim :))
Tü tü tü tü...
Kendimi super hissediyorum ben ya anlatamam size. Bu dişariya da cok guzel yansiyor :))
Morallerim moral oluyor.
Boyle hoplayasim ziplayasim geliyor.
Tmam neyse abartmiyim dimi. Simarmak yok yok yok yok!!!!!!!
Ben salmassam iyi bu hafta. Bana diyolarki sen daha nerene zayiflican
Diyorum daaha var 6 kilo filan
Kilolumusun sözleri beni kahrediyor
Yiyesim geliyo millet oyle diyince ya. Zor tjtuyorum kizlar yiyecem bigun baya ama ne zamannnnnnn
Suanki enerjimi anlatamam size.
Ben 67 hayaliyken 66 lara düstüm..
Ama bu kadar harekete düşmemem anormal olur sabahtan aksama kadar aksam bile oturamiyorunki.
Cok uzun oldu ksbkmayin. Sizlerlr mutlulugumu paylasmak istedim. 65 olnca resim atacam size :) veremeyenleree uzulmesin lutfen.. gidecekk illaki. Motive edin kendinizi gidecek diye. Ben sanki dunyayi vermis gibi abarttim
Bidee suyun icin limon dilin yesilcay atin.gün boyu icin metoo super oluyor. Ama takviye de yapin yag yakip enerjniz gtmesin.
Kuru meyvelerden takviye:)
Gider 4 kilo da bisey yok hedefi yüksek tutunca daha dikkatli olunuyor ben bunu gördüm kendimdeInsallah ben 62 dedim ama zoor 4 kilo gitmez iyice yavaslsr. Ha gayret az kaldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?