💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok doyurucu. 1 tabak pirinc lapasi bi yesen daha yemessin.
Hurmayla yogurt zaten cok cok yetiyor. Ben arada kısip cogaltarak yapiorum canim zaten surekli cok az yiyen insan degilim ama taktik degistiriyorum sadece. Doyurucu az yaptim ama boyle gitmem zsten bu dursn kilomu harekete gecirmekti degistirerek :) evet canim veririm yavas
kesin gitmez hizli bu kadar zaten :)
Su. Limonlu ve yesilcayli su tok tutuyor dcanm :) beni doyuruyor. Buraya yazdigimdan daha fazla iciyorum gece de o yuzden oyle. Yazamiorum tekrsr su diye

Son düzenleme:
Gunaydin.

Amannnn hay ben.boyle iradenin.....

Cuma 77.5
Bugun 79.6
Fark +2.1 kilo

Sinirden sabah yarim tepside borek yedim diyeceksiniz ki zaten biliyodun + olacagini zaten ben artibya degil kendi iradesizligime kiziyorum. Valla 80 e dayandim
Bende oyle yapmistim bi ara. Ama yemedigim halde gitmedigi icin. Bi yedim daha kolay verdm gecici olarak inan:)

Selamlar kızlar

Rezil bi bildirimle karşınızdayım

Geçen hafta 74.6
Bugün 77.4
Fark 2.8

Artı olmak için bütün şartlar oluştu
Dikkat etmeme sporsuzluk wc problemi
O yüzden bişey demiyorum hakettim

@EMELinEMELi
Emelcim üzülme cnm bak senden daha beterleri var

H M asya_01 benita_ask
Kızlar üçünüzde harikasınız
Çalışan kazanır demişler sizde bu sonucu haketttiniz

BBD Ekim85 Vildan80
Kızlar birazdaha dikkat ederseniz haftaya daha iyi sonuç alırsınız

Leylinga
Kübracım bende sendenim
Ama son pişmanlık fayda etmez hemen kendimizi toparlıyoruz

Tebrik ederim su anda aynı duyguları paylasiyoz galiba içimde kelebekler ucuyo dedikleri bu olsa gerek

Kızlar ben çıkıyorum kardeşimin izininin son günü annemlerde kalicam bugün akşama giremeyebilirim kilo veren herkesi tebrik ediyorum sabit kalanlar + değilsiniz canınızı sıkmaya gerek yok + olan Mefkurem Zühal abla Leylinga @EMELinEMELi siz gayet tecrubelisiniz kilo konusunda eminim hataları düzeltip yep yeni bi haftaya gireceksiniz size tüm kalbimle inanıyorum hepinizi COOOK SEVİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…