- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
@BBD Ah birgulummm 76.9 u gorduydum
Aglamak istiyorum
Ogle sabah kah. Yaptim yarim saat oncede yemek yedim haliyle cok aciktim
Offfff
Bn dee bol yogurtlu olsun hmmmm mis
Keşke börek ya kıymalı yada patatesli olsaymış ikisi bir olunca kaloriyi yükseltir ama bütün olarak güzel makarnayıda görmedikBende verıym menumu uzun zaman sonra.
Ac karnına 3 kasık dut pekmezı(kan yapması ıcın)
Sabah 9.30
bı haslanmıs yumurta
5 tane zeytın
peynır
bı fıncan yesılcay
bıraz bal
bıraz recel
oglen 1 gıbı
bı dılım patateslı kıymalı borek
bı bardak sekersız cay
aksam 5 gıbı
bı kase yogurt
bı tabak bamya yemegı(suyunu cok yememeye calıstım)
aksam 7 gıbı fılan cok cok ısrarla sadece ıkı kasık makarna(bırı saclalı bırı yogurtlu) sadece mınık bı dılım salatalık tursusu
suyum 2yı gecmıstır.
Can'ım hem ceviz hem fındık çok olmuş ama öğlen pek bişi yememişsin dengelemiştir inşallahHeyoo kizlar yarina msafrm var. onlara hazrlik yapiorum taa beste baslayabildm bisiler yapmaya. Unideydin dansman degiskligi icn konusmam gereken kisiler vardi. Bi hoca bana acidi sanrm:) yarn tekrar gtmem gerekio yanina misafrlerm gelmedn once. O yzdn hep kostrmacayla gecio bgn.
Sabah
Bi bardk sut
Bi dilim tb ekmegi
Donates peynir
Iki ceviz bes findik
Oglen
Iki ymrta
Aksam
Firinda patates
Kayinvalidemn patateslerni attik firina ceviz buyuklugnde on tane falan yemisimdr herhalde. Mideme otrdu ama cok guzeldi gene de.
um gülümGeçmiş olsun Asyam neyin var?
Tekrar klomen mi verecek canım?
Hayırlısı olsun hakkında inşallah canım.
Boşver takma onu kafana.
Senin de sıran gelecek elbet.
Kizin oranin dolmalari guzel olsa nolur kilo alcam diye yiyemiyoBn dee bol yogurtlu olsun hmmmm mis
Kizin oranin dolmalari guzel olsa nolur kilo alcam diye yiyemiyo
Geçmiş olsun Canım dikkat et kendine menünde güzelmişkızlar sürekli elektrik kesikti şimdi bile kaç kez gidip geldi yazayım menümü
saat 11;00 1 haş yum
5 yeşilzeytin
2 yk lor
çay
saat14;00 1 elma
saat15;30salata,havulu cacık,1 haş yum
ara
bitkiçayı
ara
1 bardak süt
akşam
2 haşlama patates
1 yum ve 1 domatesle menemen
2 yk lor
2 kaşık yoğurt
su 2 lt
spor yok..kızlar bugün sırf karnımı doyurmak için yedim çok kötüyüm hastanelik durumdayım şu an ama sırf eşimle konuşmadığım için gitmiyorum
Ahhhh canlarimmmm evime bi gideydimmm
Ozlem canim 80.4
Hakikaten ozlemimmm yya
4 gunum.kaldi ama yarindan itibaren menu yazayim cunku iyice cozuttum bu neyaaaa
Yok canim yaaa bende tum hata al tadina bak 1 catal al 1tabak yeme dimi ama yarin daha dikkat edicmmm insallah.
iyi aksamlar kizlar abim bugun gitti ancak girebildim bugun 55.5 ciktim +600
bugunku menumu vereyim
sabah yok
aksam 17.00
2 dilim ekmek
biraz peynir
biraz tereyag
aksam 22.00
1 yumurta
sacma sapan bir menu oldu
simdi gecmisi okuyacagim
Zaten herşey bi çatalla başlıyor tadına varınca insan kendini durduramıyo yani bende hep öyle oldu o yüzden en iyisi hiç bulaşmamak aynı durumdayız 80 i gördük bu bizi daha çok azimlendirsin inşallahYok canim yaaa bende tum hata al tadina bak 1 catal al 1tabak yeme dimi ama yarin daha dikkat edicmmm insallah.
Evet Canım çok dengesiz Bi menü olmuş biraz daha dikkat etmeye çalışiyi aksamlar kizlar abim bugun gitti ancak girebildim bugun 55.5 ciktim +600
bugunku menumu vereyim
sabah yok
aksam 17.00
2 dilim ekmek
biraz peynir
biraz tereyag
aksam 22.00
1 yumurta
sacma sapan bir menu oldu
simdi gecmisi okuyacagim
benimkide tatlıya sardı bu aralar künefe yapmaya gitti küsüz konuşmuyoruz çıkarken bana bulaştırma sakın kendine yap dedim tepkisiz çıkıp gitti inş sade kendine yapmıştır gece gece kavgaya çekecek yoksa beni yedirene kadar durmazzZaten herşey bi çatalla başlıyor tadına varınca insan kendini durduramıyo yani bende hep öyle oldu o yüzden en iyisi hiç bulaşmamak aynı durumdayız 80 i gördük bu bizi daha çok azimlendirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?