💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Keşke börek ya kıymalı yada patatesli olsaymış ikisi bir olunca kaloriyi yükseltir ama bütün olarak güzel makarnayıda görmedik

Can'ım hem ceviz hem fındık çok olmuş ama öğlen pek bişi yememişsin dengelemiştir inşallah

kızlar sürekli elektrik kesikti şimdi bile kaç kez gidip geldi yazayım menümü
saat 11;00 1 haş yum
5 yeşilzeytin
2 yk lor
çay

saat14;00 1 elma

saat15;30salata,havulu cacık,1 haş yum

ara
bitkiçayı
ara
1 bardak süt

akşam
2 haşlama patates
1 yum ve 1 domatesle menemen
2 yk lor
2 kaşık yoğurt

su 2 lt
spor yok..kızlar bugün sırf karnımı doyurmak için yedim çok kötüyüm hastanelik durumdayım şu an ama sırf eşimle konuşmadığım için gitmiyorum

Geçmiş olsun Canım dikkat et kendine menünde güzelmiş

Hakikaten ozlemimmm yya

4 gunum.kaldi ama yarindan itibaren menu yazayim cunku iyice cozuttum bu neyaaaa

Bence zaten kacamakta olsa menu yazilmali belki ozaman daha az zararla kurtulurdun yarindan itibaren dikkat et hizla geri verirsin milleti kirmiycam diye sen zararli cikicaksin

Yok canim yaaa bende tum hata al tadina bak 1 catal al 1tabak yeme dimi ama yarin daha dikkat edicmmm insallah.

Yarin yeni baslangic yaparsin en kisa zamanda bol bol - ler verip yerlesmeden kilolar geri iade edersin uzulme

iyi aksamlar kizlar abim bugun gitti ancak girebildim bugun 55.5 ciktim +600
bugunku menumu vereyim
sabah yok
aksam 17.00
2 dilim ekmek
biraz peynir
biraz tereyag
aksam 22.00
1 yumurta
sacma sapan bir menu oldu
simdi gecmisi okuyacagim

Bise yememissin valla ekmek yag bile batmadi gozume

Yok canim yaaa bende tum hata al tadina bak 1 catal al 1tabak yeme dimi ama yarin daha dikkat edicmmm insallah.
Zaten herşey bi çatalla başlıyor tadına varınca insan kendini durduramıyo yani bende hep öyle oldu o yüzden en iyisi hiç bulaşmamak aynı durumdayız 80 i gördük bu bizi daha çok azimlendirsin inşallah

iyi aksamlar kizlar abim bugun gitti ancak girebildim bugun 55.5 ciktim +600
bugunku menumu vereyim
sabah yok
aksam 17.00
2 dilim ekmek
biraz peynir
biraz tereyag
aksam 22.00
1 yumurta
sacma sapan bir menu oldu
simdi gecmisi okuyacagim
Evet Canım çok dengesiz Bi menü olmuş biraz daha dikkat etmeye çalış

Zaten herşey bi çatalla başlıyor tadına varınca insan kendini durduramıyo yani bende hep öyle oldu o yüzden en iyisi hiç bulaşmamak aynı durumdayız 80 i gördük bu bizi daha çok azimlendirsin inşallah
benimkide tatlıya sardı bu aralar künefe yapmaya gitti küsüz konuşmuyoruz çıkarken bana bulaştırma sakın kendine yap dedim tepkisiz çıkıp gitti inş sade kendine yapmıştır gece gece kavgaya çekecek yoksa beni yedirene kadar durmazz

Iyi akşamlar fıstıklar

Misafirler geç gitti birazdanda işe gidecem
Menüleri okudum ama yorum yapamıcam

@EMELinEMELi
Emelcim zaten herkes söylemiş
Sonunda üzülen yine sen oluyorsun
Dikkat edersen çok çabuk geri gider
Yeterki bi dur de

benita_ask
Özlemcim sen dün tartıldınmıydı acaba artıdamıydın
Normalde patates yüzde 90 etkili olur
Bugünün nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…