💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Reyhanim bnce benm yaptgm hafiftir ya kilo yapmaz gel de ikram edeyim:) bir de y nlisansla ilgli msjini okudum da hayrlisi olsun bi baslayan pisman bi de paslayamayan:) dogru zmnda baslayip dogru insanlarla karsilasirsin insallah

Reyhanim bnce benm yaptgm hafiftir ya kilo yapmaz gel de ikram edeyim:) bir de y nlisansla ilgli msjini okudum da hayrlisi olsun bi baslayan pisman bi de paslayamayan:) dogru zmnda baslayip dogru insanlarla karsilasirsin insallah

Hemen geliyorum hava hala -40 derece değilse
Canım ya kuzenim de öyle diyor keşke hiç girmeseydim yüksek lisans işine dedi.
Ama ben nedense çok istiyorum hakkımda hayırlısı.

Ya kuzum aklımda bir bölüm var tezsiz ve uzaktan eğitim.
Eğitim teftişiyle alakalı.
Bu bölümü bitirince müfettiş olunabiliyor mu acaba senin bilgin var mı?
Senin bölümün neydi bu arada?

Bnm ingilizce kuzum ve bahsettign konuda hc bi fikrim yok malesef lisansutu sabir isi. Yanlis adamlara denk gelrsen sinir harbinyasatiolar insana. Dersler vs zor oldugu icin deil malesef insanlarimiz zor.

Bnm ingilizce kuzum ve bahsettign konuda hc bi fikrim yok malesef lisansutu sabir isi. Yanlis adamlara denk gelrsen sinir harbinyasatiolar insana. Dersler vs zor oldugu icin deil malesef insanlarimiz zor.

İngilizce öğretmenliği mi dil edebiyat mı canım?
Ben de İngiliz Dili Ve Edebiyatı mezunuyum.
Yüksek lisansı alandışı istiyordum ama hayırlısı.
Tahmin ediyorum o sinir harplerini daha lisans okurken bile yaşadım.
Hocalarımız sürekli rekabet halindeydi.

Abla ben bunu facede gordum hem zayiflatiyo hem odem attiriyo diye yaptirdim iciyorum.
Su
Zencefil
Karanfil
Karabiber
Tarcin
Yesil elma
Limon
Portakal koyduk

Hetkese gunaydin

Kizlar ben hep odeme falan greyfurt iyi diye duydum ama arkadas dediki sen ilac kullaniyosun greyfutt ilacla birlesince insani zehirliyomus.
Netten baktim dogru sanirim bilgisi olan varmi

:)) hangi uni mezunusun cnm? Bnm lisansim gorece kolaybgecti hocalarla problem yasamadim bi kolayliklari da olmadi ama onume tas da koymadilar. Smdi daglari asmak zorundaymusim gbi zor gelio her sey. Bn egitim mezunuyum cnm. Ndn ozellikle alan disi istiosun? Alan disi cok almio bolumler artik

Cok sıkıldim yatmaktan boynum sirtim cok fena allah yardimcisi olsun yatanlarin

Ayyy amiinn..

Hele ben sırt ustu hıc uyuyamam ya yuz ustu ya da yan donerek uyurdum. Sımdı dıkıslerden kıpırdayamıyorum.
Yatmaktan sırtım agrıdı.. Gece sabah olsun dıye dua edıyorum

Ayyy amiinn..

Hele ben sırt ustu hıc uyuyamam ya yuz ustu ya da yan donerek uyurdum. Sımdı dıkıslerden kıpırdayamıyorum.
Kuzum sana da gecms olsun. Allah kolaylik bersn gerckten hastalign her trlusu zor. Allah tum insanlarmza sifa versn.

Çanakkale'de okudum kuzum.
Canım eğitim fakülteleri genelde alandışı alıyor.
Benim geçen başvurduğum mesela 2 alaniçi 10 alandışı alacaktı.
Gerçi sadece 7 alandışı almış 5 kişi daha alma gereği bile duymamış anlam veremedim.
Kendi alanımda düşünmüyorum. Sanırım sıktı beni.

Kuzum sana da gecms olsun. Allah kolaylik bersn gerckten hastalign her trlusu zor. Allah tum insanlarmza sifa versn.

Aminn cok tesekkur ederm. Allah herkese sıfa versın de gecsın bıran once saglıgımıza kavusalım.
Ha bıde dua edın patolojı sonucumda kotu bısey cıkmasın..

Bn erzurmdaki kadrolari esim icn takip ettigmden oyle kalms aklmda dmkki:) o da inglz dili meznu o da sikldginicn alan disi istiodu smdi din sosyolojisinde yuksek lisans yapio. Hayirlisi:)

Ayyy amiinn..

Aynen ya dun yan uyudum bacaklarin arasina yastik koyup uyya biliyorum

Hetkese gunaydin

Kizlar ben hep odeme falan greyfurt iyi diye duydum ama arkadas dediki sen ilac kullaniyosun greyfutt ilacla birlesince insani zehirliyomus.
Netten baktim dogru sanirim bilgisi olan varmi
Ilaçlarla greyfurt yemek doğru değil cnm

Günaydınn güzel bayanlargünümüz çokkkk güzel geçsin inşallah T tatlitambak canım epeydir göremiyorum seni herşey yolundadır umarım

Yazdim ama gormedin galiba kizim ve oglum ayni anda hastalandı. Serumlar igneler ve atesleri dusmedi cok zorladi beni bu sefer ki hastaliklari. Elhamdülillah iyilestiler. Tekrar döndüm iste

Yazdim ama gormedin galiba kizim ve oglum ayni anda hastalandı. Serumlar igneler ve atesleri dusmedi cok zorladi beni bu sefer ki hastaliklari. Elhamdülillah iyilestiler. Tekrar döndüm iste
Artık bi sorun kalmadığına göre sıra zayıflamaya geldi güzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…