💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayyy ben bu hafta çok motiveyim ya herkesi de öyle görmek istiyorum

Kızlar cumartesiden beri hiç kaçamak yapılmadı
Ve yazılan menü dışına çıkılmadı
Akşamları aç mideyle uyumayı başardım
Özellikle nefis terbiyesi için bu hafta süper geçiyor

Kacamaklara kaçmadan
Yemeklere huzunlu bakip sonra hayir deyipsonra vicdaninla kavga edip dogruyu sectigin ici
65 e boyle emekledigin icin
Karninin cigliklarina aksam dur dedigin icin
Kocamannnnnnn

Ay canim ne yapti merak ettim ozel degilse. Benim esimde 6 sene olacak evleneli ama beni kiskandigini gormedim pek. Zayiflayinca bu yonde degisiklik oluyor mu
Evet gülüm önce böyle değil di suan herseyi më karışıyor dün gece yarısını geçmişti çay istedi yaptım baktım keyfi iyi niye böyle yapıyorsun önce böyle degildin dedim ay baktım ne var ne yok döküldü kiskaniyorum asya açık açık soyleyimmi illa dedi dedim bana güvendiği biliyorum ama sebep dedim insanların bakması bile beni delirtiyor anla gerisinde dedi hoşuma gitmedi desem yalan olur ama urktugumu söyledim ona seni korumaya çalışıyorum dedi

Ayyy ne guzel ama yaa bende benimki ni delirtmek istiyorum. Sirf bunun icin bile zayiflarim yani.

Afiyet olsun ablacim sen çok zor bir dönemden geçtin ya 5 te 5 yapamam ben iradene hayranım gercekten... Saf protein yapınca çok su icmememem mümkün diil gibi ya agzim kuruyor resmen
Pro insanı güzel doyuruyor cnm
Bol suyunu ihmal etme
Bende kıymalı yumurta yedim kendime geldim[/QUOTE

Kizlarrrrrrrr noruyonuzzzzz :)

Sozzz veriyorum.valla eve bi geciyim eski emel yyeniden ssahalarda olacakkk

Coookkk hirs yaptim :)
Emel + kacla gcen kız ben 2 gün cozuttum resmen 2 kg aldm ya şaşılacak şey anlayamıyorum yaaa o kadar uğraş ver 2 gün dikkat etme +2 :-(

Kacamaklara kaçmadan
Yemeklere huzunlu bakip sonra hayir deyipsonra vicdaninla kavga edip dogruyu sectigin ici
65 e boyle emekledigin icin
Karninin cigliklarina aksam dur dedigin icin
Kocamannnnnnn
Çoooook teşekkürler bebeğim

Ve en önemlisi kendimi çok iyi hissediyorum ve nefret etmiyorum kendimden

Ayyy ne guzel ama yaa bende benimki ni delirtmek istiyorum. Sirf bunun icin bile zayiflarim yani.
kız delimisin sennben önce daha rahattım şimdi herşeyyeee karışıyor artık cinlerimi tepeme çıkarıyor tamam tadında olsa insanın hoşuna giderde erkekler o sınırı koruyamıyor örnek eşim

Çoooook teşekkürler bebeğim

Ve en önemlisi kendimi çok iyi hissediyorum ve nefret etmiyorum kendimden
süpersiinnn ablaaaben bu ay boyunca hiç ödül vermicem kendime mısır falan hiçbişey yok eşiminde çaresine bakmam lazım ama o büyük sorun benim için bir şekilde tatlıyı matlıyı atlatmam lazımmşakası kalmadı tabiri caizse şubattayız en geç 2 aya artık üstümüze ince elbiseler giymeye başlarız ve sıra sıra çatlatılmayı bekleyenler var

Asya tatliyi agzina al kusma numarasi yap.
Bayadir yemedim migdemi bulandiriyo de kotu oldugunu gorurse yedirmeye calismaz belkim

Aynen şekercim
Hele ben çok vakit kaybettim
Mutlaka bu ay sonu şu 6 lara düşmem lazım
Böyle gidersem daha aşağısınıda görebilşrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…