vallahi gerekirse anuda kalkarım ama yemicemmAsya tatliyi agzina al kusma numarasi yap.
Bayadir yemedim migdemi bulandiriyo de kotu oldugunu gorurse yedirmeye calismaz belkim
şakası kalmadı abla yaza yaklaşıyoz artıkkAynen şekercim
Hele ben çok vakit kaybettim
Mutlaka bu ay sonu şu 6 lara düşmem lazım
Böyle gidersem daha aşağısınıda görebilşrim
senin meto maşşallahı varr hele sen bir tam konsantre ol bak gerisi nasıl gelirAyy zuhal abla sen ve ozlemin motivesi beni cokk mutlu ediyor darisi biz 3 lu ye
(Muge birgul ennn cok da bana)
Darısı inşallah sizlere cnmAyy zuhal abla sen ve ozlemin motivesi beni cokk mutlu ediyor darisi biz 3 lu ye
(Muge birgul ennn cok da bana)
bu göbekten kurtulmak lazımm incecik olucazzz yaza az kaldı ya gülümmAyyyy asya sen yaza az kaldi dwdinyaaa hakkaten az kalmissss oooooooooooo
Oyyyy
ayyy zuhal abla sen busun yaa SÜPERRRSİİİNNNNNNNN bakk nasıl vericeksinn bizide motive ediyorsuunnnDarısı inşallah sizlere cnm
Çünkü hepimiz El ele verip süper bi enerji yskalarsak hiç bi kilo dayanamaz bize
Aman Emelim ye ye nereye kadar
Bütün cısslara öğğğğ diyelim
Hedefe odaklanıp çaba gösterenler başarır cnmşakası kalmadı abla yaza yaklaşıyoz artıkkbiz ekipçe çok güzel zamanda zayıflamaya karar verdik yaza inş inceciğiz
Bu hafta özüme döndüm çok şükür tatlım inşallah devamı gelirayyy zuhal abla sen busun yaa SÜPERRRSİİİNNNNNNNN bakk nasıl vericeksinn bizide motive ediyorsuunnn
Asya tatliyi agzina al kusma numarasi yap.
Bayadir yemedim migdemi bulandiriyo de kotu oldugunu gorurse yedirmeye calismaz belkim
Ayyy ben bu hafta çok motiveyim ya herkesi de öyle görmek istiyorum
Kızlar cumartesiden beri hiç kaçamak yapılmadı
Ve yazılan menü dışına çıkılmadı
Akşamları aç mideyle uyumayı başardım
Özellikle nefis terbiyesi için bu hafta süper geçiyor
Ayyy ne guzel ama yaa bende benimki ni delirtmek istiyorum. Sirf bunun icin bile zayiflarim yani.
Emel + kacla gcen kız ben 2 gün cozuttum resmen 2 kg aldm ya şaşılacak şey anlayamıyorum yaaa o kadar uğraş ver 2 gün dikkat etme +2 :-(
Darısı inşallah sizlere cnm
Çünkü hepimiz El ele verip süper bi enerji yskalarsak hiç bi kilo dayanamaz bize
Aman Emelim ye ye nereye kadar
Bütün cısslara öğğğğ diyelim
Kızlarcım menümü verip kaçayım
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği + 1 dilim cheddar + 2 dilim salamdan tost, 5 yeşil zeytin, 2 ceviz (10:00)
Öğlen: 2 kase sebze çorbası (13:15)
Ara: 1 kutu Activia, 1 ceviz (15:30)
Akşam: 1 porsiyon bezelyeli tavuk yemeği, yoğurtsuz havuç salatası (18:00)
Su: 1.5 lt civarı yatana kadar arttırılacak.
Evet benim de misafirim gelecek menumu vereyim.
sabah ben kahvaltiyu hazirlayana kadar esim mandalina suyu sıkmış
1 bardak ictim
kahvalti. 11.30
2 haşlanmış yumurta
peynir
7 zeytin
roka-tere
Ceyrek cig borek
ara
Sekersiz nescafe
4 kuru kayısı
aksam
1 tabak karnabahar kisiri
1 kepçe yayla corbasi
tursu
ayran
Spor
40 dk yürüyüş
250 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?