💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

başın sağolsun gülüm anne ve babanın yeri başka aynen vallahi özlemim mazeret değil tamda öyle oluyor bende çok bunaldım hormonlar yönetiyor sanki vucudumuzu

başın sağolsun gülüm anne ve babanın yeri başka aynen vallahi özlemim mazeret değil tamda öyle oluyor bende çok bunaldım hormonlar yönetiyor sanki vucudumuzu

Oyle valla cok zor annemde baska sebeplerde var ama moralsızdı cıktık gezdık cok kalabalıkto avm yemek yedık geldık valla Asya zerre tad almadım severek yedıgım seylerden tad almamakta garıp sana şunu çok rahat soyleye bılırım mıgdem kuculmus olmaz dedıklerımız oluyor yarın cok guzel daha az kalorılı bır menuyle gelıcem sana soz verıyorum :)

1 dil helva fazla cnm 1 çatal falan olabilir
Akşam güzel
Birgülüm lütfen saatlerinide yazarmısın
Bide yaptığın zaman sporunu
Su da yok

Menü kötü değil cnm Ama kuru fasülyeden dolayı artı çıkabilirsin
En azından bende öyle oluyor

Abla sen 69 u gormek istiyon ben gormek istemiyom nasil is bu ya
Tatlişim bende 67 lere düşseydim heralde 69 istemezdim
Akşam çorba yalnız kalmış cnm salata falan ekleseydin daha sağlıklı olurdu
Feyzam kakaoo kutusunun üstüne baktınmı kaç kalori

Bugun cok yogundum kizlar gelemedim.

Nasil gidiyor?
Bizler süperiz cnm
Seninde bu rüzgara katılmanı bekliyoruz

Sen yarın özüne dönersin cnm
Allah babanin mekanını cennet eylesin inşallah

Benim menüm gelsinnnnn

Kalkınca 9.00 ___2 incir ve suyu

11.30 __1 yumurta, peynir, salata,2 ceviz

18 45 __2 kş ciğer, baharatlı yoğurt

Su yatana kadar 2.5 lt olur

Spor __80 dk bantta yürüyüş
50 oklava hareketi
25 yanlara eğilme
40 squat

Oncelıkle basınız sagolsun canım Allah rahmet eylesın..
Yedıklerın elbette saglıklı degıl ama olur arada oyle emınım cumaya kadar cok guzel menuler verırsın ınanıyoruz sana

Yok abla hıc bakmamkı ben kalorılerıne fılan.
Ama daha ıcmem bıtırdım zaten 2 kutu bıseydı
Bu arada ben yazmayı unutmusum az once dıkkatımı cektı.. Sabah 4-5 tane kuru kayısı yemıstım
Az once de kahvenın yanında ıkı tane yedım
Sanırım yarın bende artı cıkıcam..

Guzel olmus abla menun.
Sankı aksamın saatı bı tık daha erken olsa daha ıyı olur.
6da bıtse hanı yemek ıslemı.
Bugun benımde 7ye kaldı corbam..
Haftasonu oldugundan mıdır nedır

Sporun cok ıyı olmus..
Bu oklava hareketı bel ıcın olan dımı.?

iyi aksamlar kizlar menumu verip gecmise bakayim
sabah 11.00 2 dilim tam bugday ekmegi
2 kibrit kutusu kadar peynir
2 kucuk parca sucuk
ara 15.00
1 muz
aksam 18.00
1 kase pul biberli yogurt
3 tane kozlenmis mantar
yarim dilim ekmek tam bugday ekmegi
suyum 1 litre falan oldu 2 ye tamamlarim

Aksam ekmek olmasa ıyı olurmus..
Sana yorum yaparken kendımı kotu hıssedıyorum ben abla yaa..
Hakkım yokmus gıbı
Suyunda 2 olursa ıyı olur ama bı anda yuklenmekte fazla..
Oglene kadar 1 ogleden aksama kadar 2 sonra 2.5a tamamlarsan cok daha ıyı olur sankı.

Ölçürmedim canimcim ama kendime yağlı geliyorum. Üst kısmım ince aslinda. alt kisimda sorun var benim
Gögüslerim 87 cm basenim 93.5 -94 cm. basenim 88 cm olsa daha iyi olurum sanki bugun menum biraz daha iyi canim

Kuzu kotu hissetme kendini herkesin burda birbirine yorum yapmaya hakki var Gece 2 gibi yatiyorum o zamana kadar su icerim aslinda yavas yavas

Kuzu kotu hissetme kendini herkesin burda birbirine yorum yapmaya hakki var Gece 2 gibi yatiyorum o zamana kadar su icerim aslinda yavas yavas

Ama sende oyle bı kılodasınkı.. Hayllerımden bıle az
Masallah dıyelım tabıkı..

Ayy ıc ablacım ıc.. Yaramasın tabı

Benim kaslarim kesinlikle yag oranima gore azdir kuzum cunku ben sagliksiz bir sekilde cok kilo alip verdim 45e kadar dustugum oldu. hicbir sey yemedigim zamanlar oldu yag oranim fazlalasmistir

Benim kaslarim kesinlikle yag oranima gore azdir kuzum cunku ben sagliksiz bir sekilde cok kilo alip verdim 45e kadar dustugum oldu. hicbir sey yemedigim zamanlar oldu yag oranim fazlalasmistir

Ama bunu olcumlerle belırlemek daha dogru olur sanırım..
Zaten hep bılınclı bılıncsız kılo alıp vermekten kaynaklanıyo bızım bu halımız
Kılonda bı fazlalık yok cunku, belkı yag yakımına yonelık farklı seylere yogunlasabılırsın..
Gercı yag yakımı nasıl olur.. Hangı bolgelerde yogun kıseye gore degısır mutlaka

Reglinin etkisi olmustur canim sen azimlisin bence de eksiye dusersin

Yogurdu pulbiberli zencefilli ve zerdecalli yiyiyince yag yaktiriyormus canim ozellikle gobek bolgesinde yogurt yemeye calisiyorum ben de bir olcum yaptirayim ben kuzum

Yogurdu pulbiberli zencefilli ve zerdecalli yiyiyince yag yaktiriyormus canim ozellikle gobek bolgesinde yogurt yemeye calisiyorum ben de bir olcum yaptirayim ben kuzum

Cok ıyı olur abla olcum yaptırman..
Bende 65e dusunce olcum yaptırmak ıstıyorum.
Sonrasında sıkı bı spor programı fılan su amelıyat havasını bı atıymda ustumden..

Okudum abla bende daha bugun okudumda ben oyle cok fazla karıstıramıyorum mıdemı..
Zerdecal zencefıl..Hıc sevmem kıı
Bıberlı yogurt yıcem bakalım sadece.. Bırazda lımon sıkarım bu gece baslıcam.
Umarım yıyebılırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…