💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Limonlu yogurt da cok etkili diye okudum canim ama yogurt yedikten bir sey yememek gerekiyormus zayiflamak icin o yuzden yogurdu gece yiyin diyorlar gerci mantar yedim ustune yaralarin bir iyilessin sen kendine gel ondan sonra spor yaparsin saglik oncelikli tabi ki kuzum ben de bir spor salonuna yazilmayi dusunuyorum cunku yuruyus yapamiyorum soguk havalarda

süpersin gülümmpro günü yap ben de öyle yapıcam saf pro günü yapıcam 2 gün üst üste karnabaharla geçiştireyim dedim ama bugün cebelleştim resmen tatlı krizi tuttu hemde bir tuttu ki sormayarınki menünü dört gözle bekliyorumm

Kızlar şubat ayının ilk haftasını geçirdik

Ay sonu hedefimize ulaşmak için kaldı 3 haftamız
Nedense ben bu şubata çok taktım
29 şubatta o 69, ya görülecek ya görülecek
Inşallahhhhhhh

Gorursun canimcim sen 69u hem bakarsin 68i bile gormussun

Akşam evde değildim cnm O yüzden geçe kaldı biraz
Aslında yatma saatinden 4 saat önce yeme işlemi bittimi sorun olmaz
Bende 12 -1 den önce yatmıyorum

Evet cnm bel için olan sadece üst bölgeni çeviriyosun omuza oklava yada plates lastiği konularak yapılan

Ay ben bunlari simdi gordum ayni seyleri soylemisiz :) yogurda taktim bu siralarda ben

Dünkü menüye göre daha iyi cnm
Birazda salata yeşillik falan eklesen

Gorursun canimcim sen 69u hem bakarsin 68i bile gormussun
Ayy inşallah füsunum aylardır hedef 69 deyip durdum ama sadece yerimde saydım
Ama Umuyorum bu sefer olacak çünkü kendime güvenim geri geldi

Sağol cnm
Bak biz daha 38 olalım diye uğraşıyoruz

Füsunum netten bacak basen inceltici sporlara baksan belki faydası olur
bende bu hafta ebru şallıya denk geldim biri tele bağlandı özellikle göbek bölgem var dedi bazı hareketler gösterdi ve haftanın 4 günü karın kasına çalış dedi bende öyle yapıcam

Dünkü menüye göre daha iyi cnm
Birazda salata yeşillik falan eklesen

Ayy inşallah füsunum aylardır hedef 69 deyip durdum ama sadece yerimde saydım
Ama Umuyorum bu sefer olacak çünkü kendime güvenim geri geldi

Canim sen cok kilo verdin insan bazen diyetten sıkılıyor kilo almadin bence bu da cok iyi ama bu sefer 6lari goreceksin bence bir haftada 4.5 kilo verdin 6lari mi goremeyeceksin

Sağol cnm
Bak biz daha 38 olalım diye uğraşıyoruz

Füsunum netten bacak basen inceltici sporlara baksan belki faydası olur

Spor yapabilsem incelecegim aslinda ama evde yapamiyorum ben canimcim illa ki acik havaya cikip yuruyus yapmam ya da bisiklete binmem lazim veya bir spor salonuna yazilacagim o zaman mecburiyetten yaparim :)

Dogum kontrol haplarindan olabilir mi canim hic bilmiyorum ki bu konulari
bu ay kullanmadım ki gülüm yumurta büyümedi sanırım o yüzden ya adet olmadığım ay kendimi de yırtsam kilo veremiyorummdr u da aradım randevu yok dr um devlet hastanesinde adam daha perşembeye hastanedymiş adetin 2. yada 3. günü gel demişti bana yakalamaya çalış beni hastanede dedi adamında elinden bişey gelmiyor çalışma şekli öyle dr u da geç görücem yüreğim şişti yaa gülümm

Persembe gunune al sen randevunu kuzum 2 -3 gun Insallah cok farketmez yuregini ferah tutmaya calis kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…