Ablacım yemeden nasil dayaniyorsunBugün tartı günü olduğu için ekstra geç kalktım 10 da. Tartılmak için birazdaha bekledim
11.15 __bisküvi waffele
18.15 __1 kase baharatlı yoğurt
Waffeldan sonra karnım ağrıdı hiç canım bişey istemedi acıkmadımda yoğurdu zorla yedim
Su 2.5 lt yi geçer
kız özlem varya eminim sen abartıyosundur haa o kiloda baget mi olur yaa ben nasıl göbeğe takmışsam sende bacağa takmışsınBıldıgım baget gıbıyım
menün doyurucu olmuş gülüm afiyet olsunMenumu verim yine misafirim gelcek
Sabah: 9h00 1 bardak limonlu su
10h00: 1 kase yayla corbasi
Oglen: 3 bardak cay,3 dilim peynir, 3 zeytin,domates salatalik ve 1 kasik bal
Ara: 1 fincan kahve, 1 avuc leblebi,10 tane kuru hurma,3 ceviz ( ara biraz fazla oldu)
Aksam : 1 tane tavuk but 1 kase yogurt
Spor 30 mekik,sonra yine spor aletine binerim randevulerim vardi yuruyerek hallettim.
Su simdilik 1.5
Güzel canım. Suyun 2 yi geçer zaten..Menumu verim yine misafirim gelcek
Sabah: 9h00 1 bardak limonlu su
10h00: 1 kase yayla corbasi
Oglen: 3 bardak cay,3 dilim peynir, 3 zeytin,domates salatalik ve 1 kasik bal
Ara: 1 fincan kahve, 1 avuc leblebi,10 tane kuru hurma,3 ceviz ( ara biraz fazla oldu)
Aksam : 1 tane tavuk but 1 kase yogurt
Spor 30 mekik,sonra yine spor aletine binerim randevulerim vardi yuruyerek hallettim.
Su simdilik 1.5
Haayy maşallah. Waffle yemişsin ama başka da birşey yok. Ne diyelim afiyet olsun..Bugün tartı günü olduğu için ekstra geç kalktım 10 da. Tartılmak için birazdaha bekledim
11.15 __bisküvi waffele
18.15 __1 kase baharatlı yoğurt
Waffeldan sonra karnım ağrıdı hiç canım bişey istemedi acıkmadımda yoğurdu zorla yedim
Su 2.5 lt yi geçer
Börek ve salam dışında Diğerleri güzel cnm
Eminim bu hafta son kez cıss görecez
Feyzam niye beklşyorsun
Icinin rahat etmesi için Dr git
Ayrıca az yeme sadece sağlıklı beslen
Menü güzel cnm Akşam salatada olsa iyi olurmuş
Ya benim de bacaklarım kalın. 65 kiloyken de kalındı. Bazen kızlara bakıyorum neredeyse onların beli kadar benim bacağım var..Haydan gelen huyua gıttı benım zaten benım hedefıme 5 kılo var bıde bacaklarımın cıddı sıkılasmaya ıhtıyacı var
Çok geçmiş olsun canım dikkat et
wiffle da kocaman bişeymiş yaa netten baktım yemedim hiç ondan benHaayy maşallah. Waffle yemişsin ama başka da birşey yok. Ne diyelim afiyet olsun..
kız özlem varya eminim sen abartıyosundur haa o kiloda baget mi olur yaa ben nasıl göbeğe takmışsam sende bacağa takmışsın
boşversen çoğu zaman bana da şker hastalığımdan dolayı zayıflamışımdır diye sanki ince hastalığa yakalanmış gibi davranıyorlar kulağını tıka sen boşver biz kaldığımız yerden devam edelimKonustum abla. Amelıyatıma gıren hemsıre tanıdıktı zaten
Onunla gorustum bı sorun yok dedı ılk aylarda duzensızlık normal dedı
Doktor da kontrolumde bı anormallık olmadıgını soyledı
Doktor da ultrasonla fılan bakmıstı bı problem yok dedı ama amelıyat sırasında da sonrasında da bu sekılde cok kan kaybettım
Hemen halsız dusuyorum ayıptır soylemesı tuvalete bıle gıtsem yoruluyorum hemen..
Gecen de fazla yurudum ıyı hıssettım ılk defa
Ama bıraz dıkkat etsem ıyı olucak gıbı
Kendımı ıyı hıssetsemde ıyı olmuyo bu sekılde benı yormak
Saglıklı seylerle de alakası yokkı abla anlamıyolar evde ne varsa yememı ıstıyolar
Hazır ıstahım yokken bende zayıflamak ıstıyorum ama zayıflamanın sırası degılmıs..
Bunyem zayıf dusmemelıymıs fılan fılan..
Tek kız olunca boyle oluyo galıba cok bunaldım gercekten herkes ayrı bı ustume gelıyo
Zayıfladın sen
hıc rengın yok
aynada bı kendıne baktınmı
Ruh gıbısın..
Hep boyle soyluyolar..
Hasta gotmeye gelenlerde zayıflamıssın dıyolar..
Knedıne ıyı bakmıyosun oluyo zayıflayınca hastaym ya hanı..
Saglıklı seyler yıyerek zayıflasamda hastayken sucmus gıbı davranıyolar..
Cıddıyım ınanılmaz bunaldm..
Aaayyy okuyunca bile bunaldım, yaşayan sensin kim bilir sen nasıl bunalıyorsun.. çik evden git biryerlere kafanı dağıt.Konustum abla. Amelıyatıma gıren hemsıre tanıdıktı zaten
Onunla gorustum bı sorun yok dedı ılk aylarda duzensızlık normal dedı
Doktor da kontrolumde bı anormallık olmadıgını soyledı
Doktor da ultrasonla fılan bakmıstı bı problem yok dedı ama amelıyat sırasında da sonrasında da bu sekılde cok kan kaybettım
Hemen halsız dusuyorum ayıptır soylemesı tuvalete bıle gıtsem yoruluyorum hemen..
Gecen de fazla yurudum ıyı hıssettım ılk defa
Ama bıraz dıkkat etsem ıyı olucak gıbı
Kendımı ıyı hıssetsemde ıyı olmuyo bu sekılde benı yormak
Saglıklı seylerle de alakası yokkı abla anlamıyolar evde ne varsa yememı ıstıyolar
Hazır ıstahım yokken bende zayıflamak ıstıyorum ama zayıflamanın sırası degılmıs..
Bunyem zayıf dusmemelıymıs fılan fılan..
Tek kız olunca boyle oluyo galıba cok bunaldım gercekten herkes ayrı bı ustume gelıyo
Zayıfladın sen
hıc rengın yok
aynada bı kendıne baktınmı
Ruh gıbısın..
Hep boyle soyluyolar..
Hasta gotmeye gelenlerde zayıflamıssın dıyolar..
Knedıne ıyı bakmıyosun oluyo zayıflayınca hastaym ya hanı..
Saglıklı seyler yıyerek zayıflasamda hastayken sucmus gıbı davranıyolar..
Cıddıyım ınanılmaz bunaldm..
benimde göbek bölgeö öyle bacaklar kalça falan yok tüm kilo göbekteTakıntı degıl canım boy yokkı bende 157düşün hala 62 cm bacak üst taraf ok bıraz gobek var bacaklarımın cıddı sıkılasıp en az 58 cm olması lazım ne ınatcıymıs bu bacak anlamadım 6,5 aydır 64 den 62 ındı bakalım 1 ay daha hergun olan bır salona yazılcam subat sonu
wiffle da kocaman bişeymiş yaa netten baktım yemedim hiç ondan ben65 e düşersem bir gün ödül öğünü yaparım onu
benimde göbek bölgeö öyle bacaklar kalça falan yok tüm kilo göbekteokudun mu varmısın yarın yarışa
70 çıktım ben bugünnYap kız hakettım ıkılı olmustuk bız ne oldu ben + 500 ben bugun dogru duzgun bakamadım ara ara okudum sende durum ne okudum unuttjm belkı
. Süper kız olur ben varım70 çıktım ben bugünnadımsayarı açalım yarın akşam 21 e kadar kim daha fazla adım atıcak ne dersin saat 21 de katılanlar kaç adım atmış yazsın olurmu varmısın
tamam yarın sabahtan aç adım sayarını akşam 21 de yazıcaz kaç adım atmışız. Süper kız olur ben varım
tamam wc dışında teli çıkarma üstündenBugunkı adım sayım 5355 evde tel ustunde degıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?