menüyü batırdım sonra gülümmmenün güzel kuzum bir fazlalık yok adımlarına baktım harika adım atmışsın suyuda çok iyi içmişsin
menün güzel canım sporunda çok iyi
menün iyi canım sporda güzel suyu biraz az içmişsin
Aynen cnmKizlar nerelerdesiniz. Bu gun sakin ortalik
Abla esim yemege gidiyoruz aksam dedi ve yememek icin gitmedim korkudan yerim diyeAynen cnm
Ben daha yeni boşa çıktım
Millet ya gezmelerde yada kaçamak yapıyor
Yarın tartıda anlarız
ben yürüdüm baya abliş kaçamak mevzusu öldü artık silkelenip geldim kendimeAynen cnm
Yarın tartıda anlarız
Aynen cnm
Yarın tartıda anlarız
kız özlem bişey yememişsinnİyi akşamlar menumu verıyım
Sabah 1 yumurta,1 burgu peynır,yarım kk peynır
Öğle 1 incirli cevızkı actıvıa
18:00 lıght ton balıklı gobeklı sandevuc
Su 2 lt
400 ml yeşil çay
merhabalar kızlar menüm
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
2 dil domates
1 bardak kefir
sonra yürüyüşe çıktım geldikten sonra
4 yk kıymalı yum(1 yum ile)
1 köz biber
ara
1 sade türk kahvesi
1 havuç
akşam
4 yk kabak
karnabahar
3 yk yoğurt
su 3 lt
spor şu ana kadar 18,350 adım olmuşş
avm ye çarşıya her yere adım attım bugün özlemim öyle oturma falan da yok seri şekilde yürüdüm kaç km yapar bilmiyorum ama yürüdüm bayaMenu herzamankı gıbı super adım kac dk yurudun kız 10 km falan eder tebrık ederım süpersın maşallah
avm ye çarşıya her yere adım attım bugün özlemim öyle oturma falan da yok seri şekilde yürüdüm kaç km yapar bilmiyorum ama yürüdüm bayakız özlem göbek çıkmış benim bildiğin çıkmış yani kendime reset attım toparlayıp kaldığım yerden devam edicem adette olmadım onunda etkisi var ama bu aralar kaçamak artmıştı sanırım ondan oldu 1 haftaya toplarım inş bacı
evet bu hafta yürüyüş dışında plates tarzı egzersiz de yapıcam inş faydası olur yaza az kaldıSen cok kacacmak yapmıyodum o sıslıktır reglıde etkı tabı bıde baska yerler bazen daha hızla ıncelıyor ozaman gobek yada baska bır yer ortaya cıkıyor ne guzel adım sayın guzel mekıkte cekersın benımde bavak bive azcık gobek var ama bacaklar ıncelse super olur yaza kadar onlarda halolur ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?