💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ay hiç söylemesem olurmu abla yolarsın beni

merhabalar kızlar menüm
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
2 dil domates
1 bardak kefir

sonra yürüyüşe çıktım geldikten sonra
4 yk kıymalı yum(1 yum ile)
1 köz biber

ara
1 sade türk kahvesi
1 havuç

akşam
4 yk kabak
karnabahar
3 yk yoğurt

su 3 lt
spor şu ana kadar 18,350 adım olmuşş

Menu herzamankı gıbı super adım kac dk yurudun kız 10 km falan eder tebrık ederım süpersın maşallah

Menu herzamankı gıbı super adım kac dk yurudun kız 10 km falan eder tebrık ederım süpersın maşallah
avm ye çarşıya her yere adım attım bugün özlemim öyle oturma falan da yok seri şekilde yürüdüm kaç km yapar bilmiyorum ama yürüdüm baya kız özlem göbek çıkmış benim bildiğin çıkmış yani kendime reset attım toparlayıp kaldığım yerden devam edicem adette olmadım onunda etkisi var ama bu aralar kaçamak artmıştı sanırım ondan oldu 1 haftaya toplarım inş bacı

Sen cok kacacmak yapmıyodum o sıslıktır reglıde etkı tabı bıde baska yerler bazen daha hızla ıncelıyor ozaman gobek yada baska bır yer ortaya cıkıyor ne guzel adım sayın guzel mekıkte cekersın benımde bavak bive azcık gobek var ama bacaklar ıncelse super olur yaza kadar onlarda halolur ıns

evet bu hafta yürüyüş dışında plates tarzı egzersiz de yapıcam inş faydası olur yaza az kaldıipin ucunu sıkı tutmak lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…