- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
oda iyi kız özlem yarın takımda 2 arkadaşla yarıştayım sende katılsana
yok kız yarışa katıl senle ben yarışalımTakımamı katılıyım
yok kız yarışa katıl senle ben yarışalımtabi katılmak isteyen varsa katılsın bize
ben 4. takımdayım gülüm yarınlık değilde sürekli olarak katıl sendeTakımlara hıc katılmadım kuralları bılmıyorum ama yarısa kabul ederse ark katılırım
ben 4. takımdayım gülüm yarınlık değilde sürekli olarak katıl sende
olur bak gülüm ya kurallar aynı hemen hemen menü bildiriyosun her akşam düzenli paylaşım cuma da tartı günü böyle yaniOrtama bır bakıyım
olur bak gülüm ya kurallar aynı hemen hemen menü bildiriyosun her akşam düzenli paylaşım cuma da tartı günü böyle yani
tamam takıma katılsanda katılmasanda ikimiz yarışıyoruz yarın sabahtan aç adımsayarıAz baktım yarında ıncelerım :) yarınkı yarısta bende varım bu sayede bol bol yururum
tamam takıma katılsanda katılmasanda ikimiz yarışıyoruz yarın sabahtan aç adımsayarı
Tavsiyeni sonradan gordum.ayran aşimi hazirlamistim .yarin yapmasam olurmu yoksa baslamisken devamini getireyimmiBende çoğu zaman gitmiyorum cnm
Neyse bidaha olmasın cnm
Menü güzelde cnm
Sabah ekmek yememişin akşam yemişin
Yürüyüşe maşallah cnm Menüde güzel
Lokum ve pilav hariç güzel cnm
Onlarda olmasın be mügem
Uzun süre yapınca haliyle olabiliyor cnm
Önemli olan düşünce ayağa kakmasını bilmek
Emelcim ne diyelim cnm
Bu senin seçimin
Kolay gelsin canım
su önemli tatlım
Detoksda senin seçimin
Buradami yaris olcakyok kız yarışa katıl senle ben yarışalımtabi katılmak isteyen varsa katılsın bize
Buradami yaris olcak
Tam anlamadim telefon var ama nasil bakildigini bilmiyorumEvet gun ıcınde adım atma sayısı srnde katıl varsa telınde yada elınde bır sayacsabah 10 aksam 9 arası
Tam anlamadim telefon var ama nasil bakildigini bilmiyorum
Teşekkür ederim bitanemMefkurem geçmiş olsun ablacim menun güzel tabiki
Hareket ettigin zaman baslatiyosun sonraa durduruyormusun tlf normal sayac var hizli sayiyo o mu benimki galaxy j5Benım tel ıphone 5s kendı ozellıgı tel ustunde olsun yeter sayıyor
Hareket ettigin zaman baslatiyosun sonraa durduruyormusun tlf normal sayac var hizli sayiyo o mu benimki galaxy j5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?