Canım oğlun düzelmiştir umarım çok geçmiş olsun.Benim menüm
9.00 __2 incir 3 ceviz yarım çb süt
12.00 __3-4 kş yağsız biber sote, 1 yumurta, peynir, 1 zeytin, 1 çavdar sandwıch Ekm.dışı,salata
Öğleden sonra oğlumu hastaneyi görürdüm
Ishal mide bulantısı vardı
Şükür şimdi daha iyi
Orda baya bekleyince akşam geçe kaldı
20.00 1 tb sebzeli tavuk sote, ayran, az salata
Su 2 lt olur
Başın sağolsun asyaaynen öyle takımdaki arkadaşım bir liste ye yönlendirdi içinde karbonda var belki de ben hiç karbon yemediğim için de onun bir olumsuz etkisi vardır ekmek yine yemem ama listedeki diğer karbonları aynen kaşık kaşık kullanıcam 2 hafta denicem bakalım nolucak kaçamak ödül filan kesinlikle yok 65 i görene kadar ceza var hep ödül öldü
Yok canımyeni öğrendim.muska77 sen naptin canım Dr agittinmi bir daha okudum ama yazamadım çok geçmiş olsun... Nasıl böle birden bire alerjin oldu ya daha ewelde yasamismiydin böle bir sey
Gözün aydın bak artı görmemişsin.Gunaydin.
Kilom.sabit .78.8
Bu arada cuma 70,8
Bugün 69,6
Fark 1,200
Super tebrıklerevet kot yakısmıs gule gule gıy
Canım teşekkürler.Günaydın kızlar
Cuma 63,500
Pazartesı 63,400
-100 buda ıyı hıc yoktan
durmak yok bacıKız sayende bacaklarım ıncelcekyarın ist kazan ben kepçe gezerım ev küçük sıkılıyom
Canım teşekkürler.
Eksi eksidir gülüm artidan iyi.
evet gülüm özlemle ben yarışıyoruz sizde katılınBuradami yaris olcak
Ana 27-29 mu varmış bide?Cumartesı bende 2 kot aldım 29 beden bende sevındım 27 olsam cok cok sevıncem
Günaydın!günaydınn
Günaydın canlarım dün gelemedim
Ama menülerimi az sonra toptan yazacağım..
Canım oğlun düzelmiştir umarım çok geçmiş olsun.
Başın sağolsun asya
Yok canımyeni öğrendim.
Pek başarılı olamasamda mümkün olduğu kadar az gluten almaya çalışıyorum.
Gözün aydın bak artı görmemişsin.
wawww süperrr görünüyorsunnn
Sağol tatlımMasalllahhh madallahhhh nazar etmeyelim.kizzz defne :)
Ayy canlarim benim daha var biliyorum ama bu gazla menken saniyom kendimi.wawww süperrr görünüyorsunnn
Bu haftada Gorursun inşallah canım.kızlar bu arada sabit kilom 70 ama bu hafta böyle devam etsede haftaya inş 6 ları görürüm
olma yolundayyız ablşim kız dün bende avm de 38 benden bir elbise denedim şokkk oldummmSağol tatlım
Ayy canlarim benim daha var biliyorum ama bu gazla menken saniyom kendimi.
Ayyyyy 38 kizlaaaaaaar!
Bu haftada Gorursun inşallah canım.
Nasıl bir diyetmis o?olma yolundayyız ablşim kız dün bende avm de 38 benden bir elbise denedim şokkk oldummmtabi daha da güzel durabilir üstümde ama olsunn şu an ödem var abla bu hafta o ödemi atarım ancak birde 2 hafta yeni bir diyet denicem onu denicem bakalım nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?