ablacım geçmiş olsunnSağol cnm Bugün birazdaha iyi
Bana bakliyat yaramadığı için hiç ayran aşını denemeye cesaret edemedim
Zaten bu psikolojiyle yarayıcak olsada yaramaz
geldim abliş burdayımm69,6 izinde kilo aldımda
Teşekkür ederim bacım.
Oğluşun iyimi?
Ay o bana çok yarıyor ama sadece kilo durunca yapıyorum.
Ben geldim sen gitmişsin asyam.
özlem nasıl gidiyor kız benim adeleler ağrıyor vallahiiSu az içtım detoksta su 3 lt falan olunca guzel etkı edıyor
Teşekkür ederim cnmablacım geçmiş olsunn
hoşgeldin ablacımmmBende geldim!
özlem nasıl gidiyor kız benim adeleler ağrıyor vallahiibugün randıman alamadımm
Bende geldim!
Teşekkür ederim cnm
bende mecbur günlük işleri bitirdim biraz yürüdüm şimdilik o yaniBen daha cıkmadım evı sıldım suprdum toz aldım kapıyı sıldım aksam cıkıcam bakalım serı tempolu yurucem bakalım
Çabuk alinan kilo ,çabuk verilir mis isallah sende à tartine canim..69,6 izinde kilo aldımda
Teşekkür ederim bacım.
Oğluşun iyimi?
Ay o bana çok yarıyor ama sadece kilo durunca yapıyorum.
Ben geldim sen gitmişsin asyam.
Evet canim cok icemedimSu az içtım detoksta su 3 lt falan olunca guzel etkı edıyor
Canım böyle diyetler kilo verme durunca yapılır.Arkadaslar patates diyeti y le ilgili bir bilgi izle varmi :) burdan bi arkadasim tutturdu illa ki 5 gun yapalim diye malum hafta sonu dugunde var
bende mecbur günlük işleri bitirdim biraz yürüdüm şimdilik o yani
Evet canim cok icemedim
Arkadaslar patates diyeti y le ilgili bir bilgi izle varmi :) burdan bi arkadasim tutturdu illa ki 5 gun yapalim diye malum hafta sonu dugunde var
Benimkide ayni si belki de su icmedigim icin veremedimHıc yoktan ıyı canım :)
Detoks yada patatea dıyetı falan yapınca 2,5 altına sakın dusme ben ayran yaptım 1 gün de 1,200 gram verdın nohut bulgur mercımel lıght yogurt ve salatalıklıydı benım
Ben 5 sene once yaptım 3,4 kılo verdım ama o zamanda ınsulın dırencım yoktu
Canim zaten 70 asagi dusemiyomki 69.5 oluyom geri 70 dikkat etmeme ragmenCanım böyle diyetler kilo verme durunca yapılır.
Metoyu bozarsin.
Az daha sabır.Canim zaten 70 asagi dusemiyomki 69.5 oluyom geri 70 dikkat etmeme ragmen
Sağolsun tatlımHg
Geçmiş olsun abla
Tatlım daha yeni düştün o kiloya bence önce sağlıklı menülerini bi oturt iyiceCanim zaten 70 asagi dusemiyomki 69.5 oluyom geri 70 dikkat etmeme ragmen
Benimkide ayni si belki de su icmedigim icin veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?