Başla canım zararın neresinden dönersen kar.selam kizlar
nabersin iz
ben sabah tartıda aşdım ağzımın payını
65 buçuk olmuşum.
bugün tekrardan başlıyorum. daha doğrusu yarın. öglen kötü geçti çünkü.olsun artık tatil bitti...
Öğlen kötü olduysa daha akşam var tatlımselam kizlar
nabersin iz
ben sabah tartıda aşdım ağzımın payını
65 buçuk olmuşum.
bugün tekrardan başlıyorum. daha doğrusu yarın. öglen kötü geçti çünkü.olsun artık tatil bitti...
evet kendimi saldım iyice.Başla canım zararın neresinden dönersen kar.
tamam zuhal abla.akşam dikkat edicem inşallah.zorla verip bi anda alıyorum yaaa.Öğlen kötü olduysa daha akşam var tatlım
Sakın yarın başlıcam diye akşamıda abartma
En son kilon profilde yazanmıydı
öyle deme tatlım kendine kötü şeyler söyleyip moral bozmak yok akşamımızı kurtarmaya bakalımBende oglen sapittim ben cok.pisim.yaaa hakiksten.pisss bogazimmm iradem.artik.sifir
Sanki olmusum.bana 55
Menün güzel dengeli cnmMenüm
7,30
2 dl yulaf kepeği ekmeği/1 yumurta/1kk peynir/3 siyah zeytin
14,30
1 kase nohut/1 kase yoğurt
19,30
1 kase tarhana/yeşil salata.
Su 3 olur..
Spor 30+30+45dk yürüyüş.
Vaay güzel e hani yeni listeden yapacaktın?akşam yemeğim hazır menümü vereyim
sabah
1 kk peynir
1 haş yum
5 yeşil zeytin
1 köz biber
yeşilçay
ara
9 fındık
yeşilçay
öğle
6 kaşık kabak
salata
1 küçük kase yoğurt
ara
bitkiçayı
akşam
5 yk yum omlet
salata
4 yk yoğurt
su 3 lt spor adımsayar hala açık
O nasıl laf kız.. Biraz daha sabır lazım sana.Bravo defne hayranim zuhal abla sen ozlem.ve asyaya :)
Canannnnnn benden bi cacik olmuyo kizzzzz ayni sayiyom.yerimde eger istikrarli olsam 70 i gorduydum.coktan
Sağol bitanemMenün güzel dengeli cnm
Güzel cnmakşam yemeğim hazır menümü vereyim
sabah
1 kk peynir
1 haş yum
5 yeşil zeytin
1 köz biber
yeşilçay
ara
9 fındık
yeşilçay
öğle
6 kaşık kabak
salata
1 küçük kase yoğurt
ara
bitkiçayı
akşam
5 yk yum omlet
salata
4 yk yoğurt
su 3 lt spor adımsayar hala açık
Sen olmaz dersen zaten olmaz cnmBravo defne hayranim zuhal abla sen ozlem.ve asyaya :)
Canannnnnn benden bi cacik olmuyo kizzzzz ayni sayiyom.yerimde eger istikrarli olsam 70 i gorduydum.coktan
kızzzz ben üstüne aldım ya bi de.napalım toparlancaz ya da top gibi yuvarlancaz anacım çaremiz yokBravo defne hayranim zuhal abla sen ozlem.ve asyaya :)
Ne bilim 1 ay oldu ayniyimTatlım daha yeni düştün o kiloya bence önce sağlıklı menülerini bi oturt iyice
Bi süre hiç kaçamak yapma
Bak nasıl düşecek
yaa topla kendini artık lütfen bak benimde bunalıma girmek için bir sürü nedenim var 26 yaşında menopozu yaşıyor gibiyimm var mı bundan ötesi...senin meto canavar maşşallah her zaman söylüyorum bak bende kaç gün rehavete düştüm sonra hemen reset attım kendime..lütfen sende topla kendini etrafta o kadar çok kilolu halimize dönmeyi isteyenler varki anlatamam sanaAsyaaaaben de hic hal yok.kiz zatiii ayagim.cok.kotu cuma dr gitcem offf yaaa bunalimdamiyim nee
o liste ablişş ekmek vardı yemedim bide akşam 4 yk bulgur vardı üşendim yapmayaVaay güzel e hani yeni listeden yapacaktın?
O nasıl laf kız.. Biraz daha sabır lazım sana.
Sağol bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?