💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

selam kizlar
nabersin iz
ben sabah tartıda aşdım ağzımın payını
65 buçuk olmuşum.
bugün tekrardan başlıyorum. daha doğrusu yarın. öglen kötü geçti çünkü.olsun artık tatil bitti...
Öğlen kötü olduysa daha akşam var tatlım
Sakın yarın başlıcam diye akşamıda abartma
En son kilon profilde yazanmıydı

Bende oglen sapittim ben cok.pisim.yaaa hakiksten.pisss bogazimmm iradem.artik.sifir

Sanki olmusum.bana 55
öyle deme tatlım kendine kötü şeyler söyleyip moral bozmak yok akşamımızı kurtarmaya bakalım

akşam yemeğim hazır menümü vereyim
sabah
1 kk peynir
1 haş yum
5 yeşil zeytin
1 köz biber
yeşilçay

ara
9 fındık
yeşilçay

öğle
6 kaşık kabak
salata
1 küçük kase yoğurt

ara
bitkiçayı

akşam
5 yk yum omlet
salata
4 yk yoğurt

su 3 lt spor adımsayar hala açık

Vaay güzel e hani yeni listeden yapacaktın?
Bravo defne hayranim zuhal abla sen ozlem.ve asyaya :)

Canannnnnn benden bi cacik olmuyo kizzzzz ayni sayiyom.yerimde eger istikrarli olsam 70 i gorduydum.coktan
O nasıl laf kız.. Biraz daha sabır lazım sana.
Menün güzel dengeli cnm
Sağol bitanem

Güzel cnm

Canannnnnn benden bi cacik olmuyo kizzzzz ayni sayiyom.yerimde eger istikrarli olsam 70 i gorduydum.coktan
Sen olmaz dersen zaten olmaz cnm
Dikkat edince hepimizden iyi veriyosun

kızzzz ben üstüne aldım ya bi de.napalım toparlancaz ya da top gibi yuvarlancaz anacım çaremiz yok

Asyaaaa ben de hic hal yok.kiz zatiii ayagim.cok.kotu cuma dr gitcem offf yaaa bunalimdamiyim nee
yaa topla kendini artık lütfen bak benimde bunalıma girmek için bir sürü nedenim var 26 yaşında menopozu yaşıyor gibiyimm var mı bundan ötesi...senin meto canavar maşşallah her zaman söylüyorum bak bende kaç gün rehavete düştüm sonra hemen reset attım kendime..lütfen sende topla kendini etrafta o kadar çok kilolu halimize dönmeyi isteyenler varki anlatamam sana onların istediği olmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…