Teşekkür ederim cnmgayet iyi ablacımm
Hayır tatlım Ben hiç adı olan bi diyet yapmadım sadece sağlıklı beslenmeDukan diyetimi yapmistin abla sen öncesinde. Yulaf kepegi onun tavsiyesiydi sanki diimi?
estağfirullah canımiyilik .
çocuk uyandı
emzirirken uyuyup kalmışım kusura bakma.
Çok güzel cnmkızlar benim sonuç 9.025
yok abla ya öyle iyi değil kaslar yorgundu bugün randıman alamadımmÇok güzel cnm
Hepsini spor olarakmı yaptın
ben çok yorgun hissediyorumm yarın ara vericem galibaBende 1 saat yürüyüşümü bitirdim daha fazla yapamadım
Bi kez daha Anladımki spora 1 günden fazla ara vermemek gerekiyor gerçekten insan çok soğuyor
Şimdide 1 kup sütlü Mistik çayımı içiyorum
sen de boyuna göre çıtırsın canımcımBence güzel olmuş cnm
Ben 53 kiloda olsam acaba benim menüm nasıl olurdu
Heralde sayfaya sığmazdı
O senin inceliğin bitanem, belki 5 - 6 kilo sonra dediğin olabilirsen de boyuna göre çıtırsın canımcım
bende öyle düşünüyorum abla senin bir ara motiv eksikliğide ondan kaynaklandı bence aynada şahane gördüğün için motive düştü...ben bayıldım o resimlerineeO senin inceliğin bitanem, belki 5 - 6 kilo sonra dediğin olabilir
giydiğin elbiseler çok yakışıyor canım, 1-1,5 ayda sen o 5-6 kiloyu verirsinO senin inceliğin bitanem, belki 5 - 6 kilo sonra dediğin olabilir
bende öyle düşünüyorum geçen özlemede söylemiştim havalar biraz ısınsın meto daha hızlanıcak o son kilolar nasıl gitti anlamicaz bileegiydiğin elbiseler çok yakışıyor canım, 1-1,5 ayda sen o 5-6 kiloyu verirsin
burdayız kuzumaaaa nerdesiniz kızzzzz
hava güzeldi iyi yapmışsın kuzumben yürüdüm baya abliş kaçamak mevzusu öldü artık silkelenip geldim kendimeeski hırslı asya geri geldii
açık havada çok iyi geliyorrrhava güzeldi iyi yapmışsın kuzumben de çıktım dışarı ama annemle beraber çıktığım için minik adımlarla yürüdüm
geçmiş olsun canımBenim menüm
9.00 __2 incir 3 ceviz yarım çb süt
12.00 __3-4 kş yağsız biber sote, 1 yumurta, peynir, 1 zeytin, 1 çavdar sandwıch Ekm.dışı,salata
Öğleden sonra oğlumu hastaneyi görürdüm
Ishal mide bulantısı vardı
Şükür şimdi daha iyi
Orda baya bekleyince akşam geçe kaldı
20.00 1 tb sebzeli tavuk sote, ayran, az salata
Su 2 lt olur
yakışmış çok canım güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?