💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Uc ogun olmus ama mesela oglen yanında yogurt ıyı olrdu aksam da salata yada tam tersı sekılde..
Az gıbı sanırm bırazcık

Suyun sporun guzel

Özlem biz küsmüyüz fıstık
Hiç bana yorum yspmıyosun
. Olurmu herkeze yorum yapamadım bugun mod dusuk sabah caydanlık aksamda kalın bır bardaga komposto koydum ıkıye ayrıldı keyfım yok bıde 4 gundur hava kararıyor benım aklıma pasta ıslak kek dusuyor ben yemek cekerde canım tatlı olmazdı gunduz bısr yok aglıycam valla o derece dırenıyorum yemıycem ama mutsuzum yersem mutlumu olcam bılmıyorum survıvordakılrr gıbıyım

Tamam ablacım. Yarin dikkat edicem.

Tatlım yarın güzelce bi oku üfle sadakanı ver için ferahlar o zaman
Hem iyi olmuş belalar uzaklaşmışsın senden

Yersen mutlu olmıcağını sende biliyosun tatlım
Istersen yarın elma yada armutu rendele tavada pişir üzerine tarçın ceviz güzel oluyor biraz kakaoda koyabilirsin

Şimdide çok acıktıysan ayran yada süt iç
Yoğurt sevmediğini biliyorum

Bu baska bıse garıp bende anlatamıyorum sımdı dusunuyom reglı bıraz yogundu benım kansızlıgıö var belkı ondan aclıktan degıl halsızlık ne bılıyım en sevdıgım seyı deseler ye kılo almıycan yemesemde olur ama pasta garıp ıncır kayısı yıyorum onlar keser dıye ama yok ama dırenıcem tartı oncesı rıske gıremem

Bazen öyle olabiliyor cnm
Bende de canım öyle istiyorki başıma ağrılar giriyor
Ama sabredince sabah geçiyor

Zaten sen içimizde en sabırlılardansın cnm
Inşallah bunun Karşılığınıda alacaksın

Korkuyorum bırakırsam cok hızlı alırım bıde yıllardır sadece gıyınmek ıcın mecbur kaldıkca alısverıs yaptım sımdı secıyorum denıyorum bu cok guzel bır duygu ben topukluda severım Kılolarla olmuyor ınsan cabuk yoruluyor secım yaptım ya sısman ya sabırlı olucam ben sabrı sectım bılıyosun abla sende bırakınca hemen alıyosun mılletın bır ayda aldıgını bız bır haftada alıyoz

yaaa onu bile yapamadım.uyıyorum artık.

ben de menümü yazayım
sabah 3 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
5 tane siyah zeytin
2 çay kaşığı bal
az tereyağ
çok az zeyinyağ
domates ve salatalık

ara 1 elma
2 tane etimek

akşam 4 kaşık az yağlı kısır
2 kaşık yumurtalı patates kavurması
az yoğurt

bugün yemek yemeyi abarttım karbon ağırlıklı oldu yarında şehir dışına çıkıyorum ama telafi etmeye çalışacağım

Menüm
7,30
1 Kase tarhana/1 dl çavdar
10,30 1 mandalina
14,30
1 kase çorba/1kase yoğurt
16,30
1 portakal
19,30 ızgara hamsi/yeşil salata
Su 2,5 litre
Spor 1,5 saat yürüyüş.

maşallahı var menününde sporununda içtiğin su da iyi canım
menün güzel kuzum sporun da müthiş her ne kadar sağlıklı karbon olmasada simidi ben de yiyorum arada

menün sağlıklı olmuş canım sporun ve suyunda güzel
menün güzel canım baklavayı yarın telafi edersin
daha sağlıklı bir şeyler yeseydin daha iyi olurdu tabi kuzum ama zaten cumaya kadar sen de demişsin telafi edeceğim diye

menün sağlıklı olmuş canım adımlarda güzel

gayet sağlıklı ve dengeli bir menü canım
gayet güzel bir menü canım
senin menünde gayet dengeli canım

pro yapmışsın bugün herhalde canım spor ve suda iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…