💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menuler guzel storeperde ton balıggı salatayla yersen senın ıcın daha guzel olur pek sevmıyorum dedınya zorlanmaSın mısafırden dolayı pek bakamıyorum

Emel sımıt olmamıs odemın var dıyosun sımıt yıyosun verdıgıx sozu hatırla sımıt ekmek odem yapıcı seyler bu hafta uzak dırursan tartıda yuzun guler suyunu cogalt sana guvenıyorum

Teyzemle yuruduk evde sıkıldık adım sayımı yazıyım 7,367 ben kacar optum

Canımm ya yarışmayı sayfanızda okuduğumda katılmayı ne çok istemiştim.Kalp kalbe karşıymış :)
Katılmak isterimm hem bana da farklılık olur,enerji olur :) sağol canım teklifin için :)

Hosgeldin aramiza canimm ben Füsun. 41 yasindayim 1 kizim var

Yeni takimlarimiz hepimize bol bol kilo kaybettirir Insallah

Konya sarması neymiş bilmiyorum cnm
Pek konyada kalmadıpım içindir belki
Konyada etliekmekle tirit meshur daha çok

Tatlım kahvaltıda yeşillik falan olsa
Arada da kraker yerine bikaç kuruyemiş yesen daha faydalı olur
Su yine az

Menü güzel görünüyor tatlım
Anacım buraya başladığından beri salata salata diye diye öldüm kızz

selam
menüm
sabah 3 dlm ekmek 6 zeytin 45 çatal sucuk patatesli yumurta 4 kaşık falan,tahin pekmez

öğlen misafirlik vardı azcık cıss yedim 2 kaşık ıspanak ve vol yoğurt yedim eve gelince

akşam 1 tabak ıspanak 1 dln ekmek yoğurt salata 3 hurma 2 çatal tatlı 3şim verdi zorla.hayır diyemedim.az yeöişim gibi.

su 1 lt anca daha da içicem.
çocuk uyanmszsa 2 millik leslie yapıcam

Maşallah canım cok sevindim sen kilona takilma spor yapa yapa kas yapmissin sıkılaşmışsın ki 70 kilodan daha zayif gorunuyorsun:)) 60 kilo olunca daha da fıstık gibi olacaksin kuzu eminim

Canan hiç olmamış güzelim
Bak sen bide bizim takımdasın cumaya kadar bidaha cıss falan görmek istemiyorum

Bide yok zorla yedirdi, ayıp olmasın diye yedim laflarınıda duymayım
Biz istemedikten sonra kimse bişey yediremez

Kuruyemiş konusunda haklisin ablscimda yeşillik için az daha beklkim diorum migdem daha topların yoksa bende cookk ozledim salata himmm arada dayanamayıp yiyorum acik

Aksam gec oldu biraz kuzum ama yatmam saat 3ü buluyor cok acikiyorum gece saatlarinde biraz daha gec yiyeyim dedim . Kiz korumada degilim ben 49 kiloya dusecegim

Kizzzzz canannnnn yemeeeee bi dahaaaa

Ayyy zuhal abla ben muge canan takimi batirir isiniz zor valla

Diger grupta bi birgul var
ayyy okuyamadım ageçmişi ben de benim takımda emel varmı ki diyodym.hay Allah bi yandan sevindim ama .
zuhal abla hakket napçak bizleeğer 1. olursak madalya taksak yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…