- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Bende verıyım menumu..
Sabah 10.30
bıraz yagda yumurta acılı fılan
peynır
bıraz kusburnu
zeytın
yarım kızarmıs ekmek(beyaz ekmektı yumurtayı tek yıyemedım normalde ekmek tuketmıyorum)
oglen 1 gıbı
mınık bı tabak haslanmıs makarna(yagsız) ustune ton balıgı(b12 ıcın)
6 gıbı
bı kase mercımek corbası
bı kase yogurt
bıraz et(b12 ıcın)
su sıralar fazlasıyla et yumurta sut yogurt olucak gıbı menulerımde..
Belkı dogal yollarla yukselır b12 degerım de ıgneden yırtarım dıye dusunuyorum
suyum 2 oldu 2.5u gecer
yuruyus olarak adım saymadım ama 30 dk kadar yurudum orta tempoda malum
Kizceler menuler cumartesiye gore superrrr vallaaaa
MENUM
KAHVALTİ 09.30 1h.yumurta 2 ç.ekmegi 1 tk labne ikiser dilim domates salatalik 2 yk yogurtlu meze
OGLE 14.00 yarim simit ayran
AKSAM 18.00 guvecte tavuk 2 sb ayran aci biber tursusu
Su 2 olur
Ben yazılım menumu
9:00 2 konya sarmasıMefkurem bilirsin sen eşimin arkadaşı getirdi konyadan ilk kez taddim
11:00 2 haşlanmıs yumurta
Peynir
3 zeytin
14:00 6-7 balık kraker
17:40 1 kase tarhana
1 kase yoğurt
1/2 kase karnabahar bunu Sif mecbur yedim hiç sevmem
Su 2olmuştur
Sporu bugünde yapamadm sabah temizlik yapınca bel falan koptu oğlanda uyumuo malum gündüz aksamda ders çalışıcam malum 30 nişan sınav tekrar
Ama soz yeni haftaya en az 3 gün yapmaya caliscam
Canımm ya yarışmayı sayfanızda okuduğumda katılmayı ne çok istemiştim.Kalp kalbe karşıymış :)
Katılmak isterimm hem bana da farklılık olur,enerji olur :) sağol canım teklifin için :)
Takımlar hazırrrrr
@Sihirli elma -Takım kaptanı
@muska77
mimoza1974
@ulasimiz
@asya_01
@xDerinMavix
@BBD
benita_ask --Takım kaptanı
@storperde
badem000
@EMELinEMELi
Mefkurem
@Ayse_MM
@dunyadamisafir
Ekim85
Dün gelen arkadaşda katılmak isterse Sihirli elmanın takımına girer
Haftaya cuma 1 takımda bulunan kişilerin yüzdeleri toplanıp kişi sayısına bölünecek hangi takımın yüzdesi fazlaysa kazanan o takım olur
Takım kaptanlarııı takımınıza istediğiniz bi isim verebilirsiniz
Iyim ablam taytimi giydim sonunda dun yıkadim bacagi daha iyim sükurler olsun rabbime
Konya sarması neymiş bilmiyorum cnmBen yazılım menumu
9:00 2 konya sarmasıMefkurem bilirsin sen eşimin arkadaşı getirdi konyadan ilk kez taddim
11:00 2 haşlanmıs yumurta
Peynir
3 zeytin
14:00 6-7 balık kraker
17:40 1 kase tarhana
1 kase yoğurt
1/2 kase karnabahar bunu Sif mecbur yedim hiç sevmem
Su 2olmuştur
Sporu bugünde yapamadm sabah temizlik yapınca bel falan koptu oğlanda uyumuo malum gündüz aksamda ders çalışıcam malum 30 nişan sınav tekrar
Ama soz yeni haftaya en az 3 gün yapmaya caliscam
Menü güzel görünüyor tatlımKizlar ben geldimm menumu vereyim gecmisi 1-2 saat sonra bakacagim
Sabah 11.30 2 dilim tam bugday ekmegi
2 kibrit kutusu kadar peynir
cok az tereyag
ara 16.00
1 muz
1 activia
19.15
1 kase yogurt
2 yk pilav
3 yk kuru fasulye
su 2 litre oldu
spor yarim saat yuruyus simdi cikiyorum gorusuruz
benim yukselenim bogaEtrafim sarildi .
Varsa baska boga ciksin karsima
Evet bende ınsulun dırencı var o yuzden yavas gıttı bende zara dadandım kaban begendım alıcam hemde s beden ıns sende en kısa zamanda hedefıne ulasırsın valla acayıp guzel bırsey m s beden almak
kızlar slm herkese...bugün pikniğe gittik abim baya ısrar etti kıramadım aslında gidicek havada değildim ama şimdi iyiki gitmişim diyorum baya deşarj oldum...abimi görmemiştim 1 aya yakındır işleri yoğundu,bugün sohbet ederken sen ne kadar zayıfladın böyle asyam dedi evet abi 10 kg daha vericem dedimneee!!!daha da vericen mi dedi.10 kg daha vericem dedim kemik yığını mı olucan yeter bu kadar ha çok istiyosan 3 kg kadar daha veriyosan ver dedi...ay ne mutlu oldum anlatamam yaaa...şu an manken gibi vucudum yok 70 kg ağırlığım var ama şimdi etrafımdaki insanlar eski halimi bildiği için onlara benim bu halim varya çağla şikel gibi geliyor
Canan hiç olmamış güzelimselam
menüm
sabah 3 dlm ekmek 6 zeytin 45 çatal sucuk patatesli yumurta 4 kaşık falan,tahin pekmez
öğlen misafirlik vardı azcık cıss yedim 2 kaşık ıspanak ve vol yoğurt yedim eve gelince
akşam 1 tabak ıspanak 1 dln ekmek yoğurt salata 3 hurma 2 çatal tatlı 3şim verdi zorla.hayır diyemedim.az yeöişim gibi.
su 1 lt anca daha da içicem.
çocuk uyanmszsa 2 millik leslie yapıcam
Kuruyemiş konusunda haklisin ablscimda yeşillik için az daha beklkim diorum migdem daha topların yoksa bende cookk ozledim salata himmm arada dayanamayıp yiyorum acikKonya sarması neymiş bilmiyorum cnm
Pek konyada kalmadıpım içindir belki
Konyada etliekmekle tirit meshur daha çok
Tatlım kahvaltıda yeşillik falan olsa
Arada da kraker yerine bikaç kuruyemiş yesen daha faydalı olur
Su yine az
Aksam gec oldu biraz kuzum ama yatmam saat 3ü buluyor cok acikiyorum gece saatlarinde biraz daha gec yiyeyim dedim . Kiz korumada degilim ben 49 kiloya dusecegimaksamın saatı bıraz gec olmus sadece..
Onun dısında korumadasın ablacım zaten
Tesekkur ederımmm..
Sana da acıyım resımlerımı gormek ıstersen
Eveeet gıdelımm.. Bı kac urun var sıparıs verıcem ıns en kısa zamanda
ayyy okuyamadım ageçmişi ben de benim takımda emel varmı ki diyodymKizzzzz canannnnn yemeeeee bi dahaaaa
Ayyy zuhal abla ben muge canan takimi batirir isiniz zor valla
Diger grupta bi birgul var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?