💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yoruldum valla mısafır gıttı ben yıne cıktım onlarla yolcu ettım mınıbus duragına gıttım 1000 adım gectı :) fırsat bu dedım sonra evı topla bulasık sımdı oturdum :)
Aman iyi yapmışın tatlım
Benimde 55 dk spor tamamdır
Inşallah yarın daha fazla yapıcam
Ve menümü azaltma kararı aldım
2 gündür sanki çok yedim gibi geldi
Heralde vücut yeterince şaşırmıştır

Valla çok az yemişsin. Güzel karnabaharlı omlet..

Ablacım ancak 1 haftada şaşırır vücut. Sem böyle devam etsen. Güzeldi menüler

Karsi takimdakiler size sesleniyorum siz benim menu yorumlarimi dikkate almayin caninizin istedigi her yemegi yiyin hatta caninizin istemediklerinide yiyin bu hafta boyunca istedigini yiyen kilo almiyormus herkes istedigini yesin o yuzden

Sen sımdo cıss yapcanya ye bıse olmaz hatta bol bol yap 3 gun cıss ye sen

Emel canan sakın bu tuzaklara düşmeyin
Ben yakarım özlemde vurur sizi ona göre,

Bdv konu acar desıfre ederım dert konum olursunuz sızın yuzunuzden yerım 70 kılo olursunuz vıcdan azabı cekersınız

Ben de çıkıyorum kizlar. kahvalti icin cislar hazirlayacagim. Tabiki ben yemeyecegim iyi geceler simdiden hepinizee

Sana afıyet olsun yatmadan ye bır posta gece yersen bıse olmaz

Kız özlem onlar biraz cıss yese bile yine verirler

Biz kendi başımızı düşünelim yemeden artı çıkıyoz
Ben tartılmadım ama eminim baya artıyımdır

Abla sen 2 gun detoks yapar 2 kilo verirsin. Dert mi bu senin için

Valla bende anlamıyorum bunyem benımle alay edıyor mılletın 15 ,20 gunde alabılcegı kıloyu bız 2 gunde alıyoruz verırken azap cekıyoruz bız sabıt bıle olsak sıkıntı yok ama + larla bıle bıle lades dersek uzulurum cabalayıp kacamaksız + olanlar bıse dıyemem vucut garıp makıne bız savaşcılar olarak savaşalım gerısı bunyemıze kaldı hepınıze guvenıyorum

Aynen cnm Tabiki biz elimizden geleni yapalım
Artık vücut nasıl karar verirse öyle olacak

Menu guzel olmus gecen gun biri sana normal ve saglikli yap mrnulerini duzenli detoks yapinca sonraki gunler arti oluyon demisti buna katiliyorum abla.

Guzel menun cnm afiyet olsun

Hb kuzum napyon
Ay menuleri alintilamistim okurken 2 tanesi cikti sadece niye acaba farkli zamanlarda yaptim diyemi neyse artik bugunluk boyle olsun.

Kizlar bu arada bu aralar genelde son sayfalara ve alintilananlara bakiyodum.cok fazla aktif degildim
Herkesi takip edemedim
Tek tek isimle soyleyemeyecegim ama
Hasta olanlar olup iyilesenler hepimize gecmis olsun.
Ozel gunleri olanlar ozel gunleriniz kutlu olsun
Rahatlikla herkes çekinmeden üstune alinsin hepinizi tek tek oluyorum sizi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…