- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Bizede esimin teyzesi geldi esiyle ay oturmak bisey yapamamak ne kotu ya :-(İyi geceler canım :)
Bugun mısafır vardı gec gıttıler ortalıgı topla bulasık derken pert oldum bugun ne yedıgımı ne ıctıgımı anlamadım valla
Bizede esimin teyzesi geldi esiyle ay oturmak bisey yapamamak ne kotu ya :-(
Tatlım Zaten 1 hafta 5 de 5 yaptım 2 haftadır normal menü yapıyorumMenu guzel olmus gecen gun biri sana normal ve saglikli yap mrnulerini duzenli detoks yapinca sonraki gunler arti oluyon demisti buna katiliyorum abla.
Guzel menun cnm afiyet olsun
Canim ya ben diger takimdan ciksam ayip olurmu, hem burada da yaris var.Geçmişi oku tatlım
Grublar baya heyecanlı olacak
Bizim takımın adı savaşcılar
Ne tuhaf bir bunyemiz var yaaaa abla.Tatlım Zaten 1 hafta 5 de 5 yaptım 2 haftadır normal menü yapıyorum
Sadece perşembe detoks yaptım onada mecburdum çünkü kaçamak yapmadığım halde artıdaydım
Ne olduki cnmCanim ya ben diger takimdan ciksam ayip olurmu, hem burada da yaris var.
Sende emelin grubundasın yiyip yiyip almıyosunuzNe tuhaf bir bunyemiz var yaaaa abla.
Aba ben 2 kiloya sukrediyom he nerdeyse bir ay oldu herseyi yedim bide nasil almadim hayret.ama beynimi kodladim almiycam yedigim yatsamda etiycek diye
iki tarafi takip etmek zor oluyo .bide cok kalabalik iletisim kuramiyorum.ora ileNe olduki cnm
Isınamadınmı oraya
Abla diyet yaparken aliyom sanki cok enteresan.Sende emelin grubundasın yiyip yiyip almıyosunuz
Valla yediklerimi yazıyom görüyosunuz
Ben ne kadar beynimi kodlasamda kanmıyor cnm
Bide bugun menum vermesem olurmu ? Dugunden geldim Cok yorgunum yatmak istiyorum.Ne olduki cnm
Isınamadınmı oraya
Tatlım buna sen karar vereceksiniki tarafi takip etmek zor oluyo .bide cok kalabalik iletisim kuramiyorum.ora ile
Sende diyet yapıyom diye sağlıklı menüler yapmıyodun da ondanAbla diyet yaparken aliyom sanki cok enteresan.
Tmm cnm Ama yarından itibaren cumaya kadar cıss yokBide bugun menum vermesem olurmu ? Dugunden geldim Cok yorgunum yatmak istiyorum.
Tamam :) bide su ciss leri neler soylermisin cikolata kek filan miTmm cnm Ama yarından itibaren cumaya kadar cıss yok
Bak aynı takımdayız
Savsşcılara yarışırız mücadele edelim
Bide lütfen sağlıklı menün olsun
Seninkiler pek öyle olmuyor
Hamurişleri tatlılar kızartmalar çukulatalar vs.pilav makarnaTamam :) bide su ciss leri neler soylermisin cikolata kek filan mi
Tamam tesk ben yatim artik iyi gecelerHamurişleri tatlılar kızartmalar çukulatalar vs.pilav makarna
Akşamları ekmek yenmicek
Bide kurufasülye nohut gibi bakliyatların yanında ekmek yenmez
Işim özü 2 karbonhidrat beraber yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?