- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
60 olmam yılı bulabilir amaMaşallah canım cok sevindim sen kilona takilma spor yapa yapa kas yapmissin sıkılaşmışsın ki 70 kilodan daha zayif gorunuyorsun:)) 60 kilo olunca daha da fıstık gibi olacaksin kuzu eminim
Tesk sanada :)mutlu pazarlar kızlarr
Saol canim .sanada .Günaydın canlar
Mutlu huzurlu sağlıklı tuzaklarına düşmediğimiz bi pazar diliyorum herkese
Sanada kaptanimKeyıflı bol neşeli pazarlar
Ben tahmin ettiğim gibi bugün baya artıdayımselam
iyi pazarlar
nasıl gidiyor
hıhh aynı şey bende de varrKizlar bnm cnm çok sıkılıyo bugun ya icimde bisey var.bana bi nazr okuyun uzaklardan ufleyin ya
ben tartılmadım abla ama 2 gün önce başlamıştı regl.sonra bidaha bişi gelmedi onun verdiği bi şişlik var.grlecek gelemiyor işte.düzensizim şu ara soğan kürü mü yapsam ki.Ben tahmin ettiğim gibi bugün baya artıdayım
Ama yarına yarısı gider diye umuyorum cumaya eksiye düşerim inşallah
Sende nasıl cnm kahvaltıyı abartmadın değilmi
Biz sabah erkenden dısari attik kendimizi. Dışarda kahvalti yaptik. Yoksa ben de sabah huzursuzluk sezdim kendimde. Mumküns3 biraz dışarı çık.hıhh aynı şey bende de varrruhum sıkılıyor hava da kasvetli
Sanada kaptanim
Ya ben de senin gibi oldum. 3 gun önce çok az hastalık başladı tam başlamadan kesildi. Karnım şiş kaldi. Geçen ay gecikmişti hastaliğim.ben tartılmadım abla ama 2 gün önce başlamıştı regl.sonra bidaha bişi gelmedi onun verdiği bi şişlik var.grlecek gelemiyor işte.düzensizim şu ara soğan kürü mü yapsam ki.
kahvaltıda abartmadım şükür kpntrollüydüm ama açım sürekli .çok fazla söylüyorum açım diye ke di kendşöi kötü etkiliyorum galiba .kuru meyve yedim biraz o çok olmamıştır umarım.2 hurma 3 kuru incir az leblebi.
1 koru incir 57 kal miş gülümben tartılmadım abla ama 2 gün önce başlamıştı regl.sonra bidaha bişi gelmedi onun verdiği bi şişlik var.grlecek gelemiyor işte.düzensizim şu ara soğan kürü mü yapsam ki.
kahvaltıda abartmadım şükür kpntrollüydüm ama açım sürekli .çok fazla söylüyorum açım diye ke di kendşöi kötü etkiliyorum galiba .kuru meyve yedim biraz o çok olmamıştır umarım.2 hurma 3 kuru incir az leblebi.
hava yağmurlu çektim eşofmanları yürüyüşe gittim yarı yolda yağmur bastırdı 30 dk yürüdüm yine iyi geldi canım sıkkın...hiçç enerjim yokkBiz sabah erkenden dısari attik kendimizi. Dışarda kahvalti yaptik. Yoksa ben de sabah huzursuzluk sezdim kendimde. Mumküns3 biraz dışarı çık.
dolunay hiç bizim gibilerden taraf olmaz zatennKizzzzz bugun.dolunaydan :)
Bende sabah + 500 um Ama cogunlugu ggitmissss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?