- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
çaresizlikten oturdum ağlıyorum ne yapimm başka şey yapmak gelmiyor içimdennHaklisin asyam
hem sebebi var hem daraldımm...boğuluyorum sankiiKuzum.sen.niye uzuyon kendini yazik degilmi akan.yaslara
Aglamanin sebebi var mi yoksa daraldin dami agladin.
Benim de keyfim yokken enerjim de olmaz. Ev temizliği yemek dahi yapamam.hava yağmurlu çektim eşofmanları yürüyüşe gittim yarı yolda yağmur bastırdı 30 dk yürüdüm yine iyi geldi canım sıkkın...hiçç enerjim yokk
yaptım akşam yemeğini falan hazır kalsın dedim...sonra yük gibi biniyor üstüme ama eve elimi sürmedimBenim de keyfim yokken enerjim de olmaz. Ev temizliği yemek dahi yapamam.
Kuşum üzülme kız. Herşey gelip geçiyor. Sıkma canını.hem sebebi var hem daraldımm...boğuluyorum sankii
doluyorum bazen böylee..ağlamazsam çatlarım daha beter olurummKuşum üzülme kız. Herşey gelip geçiyor. Sıkma canını.
çokmuş yaaa.tüh neyse öğlen yemeği yerine gibi oldu zaten.1 koru incir 57 kal miş gülüm
dolunay epilasyonunu takip ediyordum bir ara.işe yarıyor. kilo almayo da etkiler inanırım.Kizzzzz bugun.dolunaydan :)
Bende sabah + 500 um Ama cogunlugu ggitmissss :)
aydındayım amaaa.Cananimmm k.incirin kalorisi ve sekeri cok canim.k.kayisi tercih et
aaaa nolduuuu asyam hayırdır.çaresizlikten oturdum ağlıyorum ne yapimm başka şey yapmak gelmiyor içimdennhep o dolunay yüzünden
kızz Allah iyiliğini versinn ağladığım yerde güldürrdün beniiKizzzz dolunaydan
Hadi bakimmm hareketlenin aaaaa olmaz oleeee moral bozmak.aglamak yasak :)
Ha soyle diyosaniz o baska biz cuma nasilsa yenilecez onden aglayalim o zaman aglayin
eşimin söylediği bişey çok ağır geldi çok zoruma gittiçokmuş yaaa.tüh neyse öğlen yemeği yerine gibi oldu zaten.
dolunay epilasyonunu takip ediyordum bir ara.işe yarıyor. kilo almayo da etkiler inanırım.
aydındayım amaaa.
yarın kuru kayısı ve eviz almalı bugün çıkamam çok rüzgarı yeni iyileşti oğluşum.
aaaa nolduuuu asyam hayırdır.
Asyam lutfen uzme canini inan hersey olacagina varir. Hadi canim bi besmele cek bi dua et ac cami bi nefes al olmadi.bi kahve ic tamam mi uzulme kiyamam.
Ağlamak rahatlatıyorsa ağla. Ben de ağlayinca rahatlarım.doluyorum bazen böylee..ağlamazsam çatlarım daha beter olurumm
yaa Kıyamam oluyor öyle arada.akşama düzelirsiniz inşallah.eşimin söylediği bişey çok ağır geldi çok zoruma gitti
dün pikniğe gittik abimlerle sabah kahvaltıda sohbet ederken bir ara kaynımgille de gidelim sizinkiler de böyle gezmeler yok biz teklif edelim olsun falan dedim bakarız dedi suratsız suratsız sonra bende istemiyosan gitmeyizde dedim ailesi problemli biraz ya güvenemiyor belki dedim ay birden döndü dedi benim çocuğum yok çocuğum olmayana kadar pikniğe falan gitmem ben ne yapacam piknikte ne zaman ki çocuğum oldu her hafta sonu götürürüm dedi nutkum tutulduNe dedi uyuzzzzz
Bak o gulmenin ardindan siddetli bi agaglama gelecek aglaaa sonra rahatlican tecrubeyle ssabittty
Kiz aydinda norunnnn severim aydini neresindesin.bakemmm
tartışmadım gülüm ama yüreğime hançer sapladı sankiyaa Kıyamam oluyor öyle arada.akşama düzelirsiniz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?