💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

1 koru incir 57 kal miş gülüm
çokmuş yaaa.tüh neyse öğlen yemeği yerine gibi oldu zaten.
Kizzzzz bugun.dolunaydan :)

Bende sabah + 500 um Ama cogunlugu ggitmissss :)
dolunay epilasyonunu takip ediyordum bir ara.işe yarıyor. kilo almayo da etkiler inanırım.
Cananimmm k.incirin kalorisi ve sekeri cok canim.k.kayisi tercih et
aydındayım amaaa.
yarın kuru kayısı ve eviz almalı bugün çıkamam çok rüzgarı yeni iyileşti oğluşum.
çaresizlikten oturdum ağlıyorum ne yapimm başka şey yapmak gelmiyor içimdennhep o dolunay yüzünden
aaaa nolduuuu asyam hayırdır.

Kizzzz dolunaydan

Hadi bakimmm hareketlenin aaaaa olmaz oleeee moral bozmak.aglamak yasak :)

Ha soyle diyosaniz o baska biz cuma nasilsa yenilecez onden aglayalim o zaman aglayin
kızz Allah iyiliğini versinn ağladığım yerde güldürrdün benii

eşimin söylediği bişey çok ağır geldi çok zoruma gitti

Ne dedi uyuzzzzz

Bak o gulmenin ardindan siddetli bi agaglama gelecek aglaaa sonra rahatlican tecrubeyle ssabittty

Kiz aydinda norunnnn severim aydini neresindesin.bakemmm
dün pikniğe gittik abimlerle sabah kahvaltıda sohbet ederken bir ara kaynımgille de gidelim sizinkiler de böyle gezmeler yok biz teklif edelim olsun falan dedim bakarız dedi suratsız suratsız sonra bende istemiyosan gitmeyizde dedim ailesi problemli biraz ya güvenemiyor belki dedim ay birden döndü dedi benim çocuğum yok çocuğum olmayana kadar pikniğe falan gitmem ben ne yapacam piknikte ne zaman ki çocuğum oldu her hafta sonu götürürüm dedi nutkum tutuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…