- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
tamam gülüm bekliyorum...sonrasında üzüldüğümü anladı içimde bastırıyorum sen bazen sorunca açık açık söylemek zorunda kalıyorum napim gerçek duygularım bunlar dediYuhhhh okuz bildigin.odun.
Canim.oda stresli senin.kadar belki daha cok erkek zihniyeti iste dusunmemeye calis canim.
Asya ozele bak.sana bisey yazicam.
Cnm 1 aydir otur yat otur yat napim ya :-(hıhh aynı şey bende de varrruhum sıkılıyor hava da kasvetli
çok haklısınnCnm 1 aydir otur yat otur yat napim ya :-(
Cnm menulerini aksam toplu yaz.yoksa takip etmek zor olur.yuruyus yapabilmen guzelSelam Arkadaşlar
dün geç uyanınca bugün geç uyandı.Ancak yürüyüşümü,kahvaltımı yaptım.Akşam yemeği hazırlığı derken yeni oturdum.
Sabah kalkınca 1 bardak limonlu ılık suyumu içtim.
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peyniri
2 ceviz
1 küçük greyfurt
1 fincan beyaz çay
Ya bukadar olmaz ya ne alem bunlar.bizmi fazla duygusaliz diyorum ama bunlarin hepsi boyle .ruhsuzlardün pikniğe gittik abimlerle sabah kahvaltıda sohbet ederken bir ara kaynımgille de gidelim sizinkiler de böyle gezmeler yok biz teklif edelim olsun falan dedim bakarız dedi suratsız suratsız sonra bende istemiyosan gitmeyizde dedim ailesi problemli biraz ya güvenemiyor belki dedim ay birden döndü dedi benim çocuğum yok çocuğum olmayana kadar pikniğe falan gitmem ben ne yapacam piknikte ne zaman ki çocuğum oldu her hafta sonu götürürüm dedi nutkum tutuldu
sabah ilk uyandığımda şarkı söyleye söyleye kahvaltı hazırladım,keyfim gayet iyiydi..sonra dedim al asya senin hak ettiğin bu işte hadi otur et kahvaltınıYa bukadar olmaz ya ne alem bunlar.bizmi fazla duygusaliz diyorum ama bunlarin hepsi boyle .ruhsuzlar
Zuhalcim doğru söylüyorsun yediklerini az gibi görünüyor ama doyuyorum şükür.Yediklerim her zaman Bir tabak dolu dolu oluyor.Sporun süper tatlım ama baya az yiyosun
Cnm bosver aliscan artik yapcak bisey yok gecen gecede bnmki yatti dolaniyo dolaniuo gelip beni cildirtiyo zaten cnm burnumda dokunsan aglama modundayim.sabah ilk uyandığımda şarkı söyleye söyleye kahvaltı hazırladım,keyfim gayet iyiydi..sonra dedim al asya senin hak ettiğin bu işte hadi otur et kahvaltını
el işi işlesen gülüm sabrın gelir bariCnm bosver aliscan artik yapcak bisey yok gecen gecede bnmki yatti dolaniyo dolaniuo gelip beni cildirtiyo zaten cnm burnumda dokunsan aglama modundayim.
Napsam bilmiyorum.
Oya basladim biraktim.marematik cozuyom sıkıntıdanel işi işlesen gülüm sabrın gelir bari
Sağol canımmçok güzel görünüyor. bravo
beyaz çay da nee.
emel kızz ceviz tok tutuyor ya yarın ceviz alayım bari ben ekmek isteğini bariz azaltıyor
Canım evet karatay yapmaya çalışıyorum. Tavsiye ederim sağlıklı bir program.Sağol canımKaratay diyeti yapiyordun galiba sen canim guzel olmus menun :)
Guzel canim. Ama akşama topluca tekrar verirsen iyi olur tatlım.Selam Arkadaşlar
dün geç uyanınca bugün geç uyandı.Ancak yürüyüşümü,kahvaltımı yaptım.Akşam yemeği hazırlığı derken yeni oturdum.
Sabah kalkınca 1 bardak limonlu ılık suyumu içtim.
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peyniri
2 ceviz
1 küçük greyfurt
1 fincan beyaz çay
içindeyim beybi gelseneNe dedi uyuzzzzz
Bak o gulmenin ardindan siddetli bi agaglama gelecek aglaaa sonra rahatlican tecrubeyle ssabittty
Kiz aydinda norunnnn severim aydini neresindesin.bakemmm
bende öyle 3 5 peçete halletmeden rahatlAğlamak rahatlatıyorsa ağla. Ben de ağlayinca rahatlarım.
dün pikniğe gittik abimlerle sabah kahvaltıda sohbet ederken bir ara kaynımgille de gidelim sizinkiler de böyle gezmeler yok biz teklif edelim olsun falan dedim bakarız dedi suratsız suratsız sonra bende istemiyosan gitmeyizde dedim ailesi problemli biraz ya güvenemiyor belki dedim ay birden döndü dedi benim çocuğum yok çocuğum olmayana kadar pikniğe falan gitmem ben ne yapacam piknikte ne zaman ki çocuğum oldu her hafta sonu götürürüm dedi nutkum tutuldu
aynen yaa.Ya bukadar olmaz ya ne alem bunlar.bizmi fazla duygusaliz diyorum ama bunlarin hepsi boyle .ruhsuzlar
Canim ben de benzer durumu yaşıyorum. Biz eşimle bir zaman belirledik bebek için. Hem ikimiz de kiloluyuz fazlalıkları biraz atalim dedik, hem de biraz bebek için maddiyatimız da daha iyi olsun dedik. Geçen kv kp geldi. Eşim evde yokken. Bir daha bu evde bebek olmazsa gelmeyiz dediler. Siz bilirsiniz dedim. Herkes soruyor, laf çarpıyor, telefonda soruyor, hastayım desem hemen hamile falan mısın diyor. Bizimle evlenenlerin çocukları yürüyormuş en son bunu dediler. Eşini de kafana takma. Erkekler kimseyle dertleşemezler içlerine atar boyle patlarlar. Takma kafana. Eşin de gelirse güler yüzle karşıla. Allah herkesin dileğini kabul etsin inşallah.sabah ilk uyandığımda şarkı söyleye söyleye kahvaltı hazırladım,keyfim gayet iyiydi..sonra dedim al asya senin hak ettiğin bu işte hadi otur et kahvaltını
eşimin söylediği bişey çok ağır geldi çok zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?