- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Menüm
Kahvaltı 10.30
1 dilim kepek ekmek, 1kk peynir, 1 servis kaşığı menemen, 1 kücük salatalık, 1 yemek kaşıği yoğurtlu patlıcan salatası, 1 yemek kaşıği közlenmiş biber patlıcan salatası. 1 çay kaşığı gul reçeli.
14.30 1 portakal
18.00 1 büyük kase ton balıklı salata.
Su 2.5 litre 3 olacak.
Spor 2 saat yürüyüş.
hayatında problem yok galiba tatlım.ne matematik problemi çözüyonOya basladim biraktim.marematik cozuyom sıkıntıdan
Teşekkürler canım.ayseydi di mi.Sağol canımm
kahvaltıda ceviz ve yumurta ekmeği aratmıyor.Canım beyaz çay çay bitkisinin beyaz tüycüklerinden ve açık yeşil yapraklarından yapılmış doğal antioksidan içeren bir çay canım.Tam kutunun üzerindeki bilgiyi yazdım şeker :)
Güzel csnim. Afiyet olsun.Sabah ogle karıstırdım gec uyandım canım bıse ıstemedı bende ıkısı bır arada yaptım :)
13:10 2 haşlama yumurta,yarım kk peynir,1 çay kaşıgı labne,1 çay kaşıgı kremfıstık ezmesi,4,5 dal kıvırcık. 1 dilim çavdar ekmegi
Sade türk kahvesi
40 dk tempolu yürüyüş
20 dk agırlıklarla kol bacak egzersızı
40 mekık
400 ml yeşil çay
17:30 1 kase mercımek çorbası,3 yk taze fasulye yemegi
Toplamda 616 kalorı :))))
Su 3 lt
Artık suyu hep 3 e tamamlamayı düşünüyorum.Menü güzel hele su spor çok çok güzel
bak aynı şeyleri yaşıyoruz gülümm...yazdığın şeyleri okurken geçti içimden aynı benim ruh halim...akrabalar,komşular,şu bu...bitmiyorlar hepsini bırak eşim bile bu şekilde davranınca yıkılıyorum.zaten kendiimi zabtediyorum sizlerede söylüyorum mesela spor yapıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama getirip gözüme gözüme sokuyolar...bende istemesmiydim dün piknikte benimde çocuğum olsaydı benle onla ilgilenseydim peşinde koşsaydım ama yok...ne yapayım elimden geleni yapıyorum ama gelmeyen şey içinde artık kendimimi öldüreyimCanim ben de benzer durumu yaşıyorum. Biz eşimle bir zaman belirledik bebek için. Hem ikimiz de kiloluyuz fazlalıkları biraz atalim dedik, hem de biraz bebek için maddiyatimız da daha iyi olsun dedik. Geçen kv kp geldi. Eşim evde yokken. Bir daha bu evde bebek olmazsa gelmeyiz dediler. Siz bilirsiniz dedim. Herkes soruyor, laf çarpıyor, telefonda soruyor, hastayım desem hemen hamile falan mısın diyor. Bizimle evlenenlerin çocukları yürüyormuş en son bunu dediler. Eşini de kafana takma. Erkekler kimseyle dertleşemezler içlerine atar boyle patlarlar. Takma kafana. Eşin de gelirse güler yüzle karşıla. Allah herkesin dileğini kabul etsin inşallah.
kaç yıllık evlisiniz nurbak aynı şeyleri yaşıyoruz gülümm...yazdığın şeyleri okurken geçti içimden aynı benim ruh halim...akrabalar,komşular,şu bu...bitmiyorlar hepsini bırak eşim bile bu şekilde davranınca yıkılıyorum.zaten kendiimi zabtediyorum sizlerede söylüyorum mesela spor yapıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama getirip gözüme gözüme sokuyolar...bende istemesmiydim dün piknikte benimde çocuğum olsaydı benle onla ilgilenseydim peşinde koşsaydım ama yok...ne yapayım elimden geleni yapıyorum ama gelmeyen şey içinde artık kendimimi öldüreyim
Kusura bakma asya ama esın haddını aşmıs sıkıntı onda olsa senden anlayıs beklıycektı artı senın elınde olmayan bısr ıcın senı boyle üzmesi çok ayıp bulmuş senin gibi yumuşak başlı birini bütün eziyetı sen çekıyosun yıpranıyosun hala sana destek olucagına şu yaptıgına bak hayırlısıyla sende alıcaksın bebklerını kucagına oxaman Çok utanıcak bakalım nasıl alıcak gönlunu valla çok kızdım sakinleş aglama kendını bu kadar üzme lütfen dualarım senınle
kız beni alıntılayıp nur demişin gülümkaç yıllık evlisiniz nur
aaa nuru alıntılayacaktım pardon.kız beni alıntılayıp nur demişin gülüm
Haklısın canım. Kendiniz üzme stres yapma. Allah nasip edecek inşallah.bak aynı şeyleri yaşıyoruz gülümm...yazdığın şeyleri okurken geçti içimden aynı benim ruh halim...akrabalar,komşular,şu bu...bitmiyorlar hepsini bırak eşim bile bu şekilde davranınca yıkılıyorum.zaten kendiimi zabtediyorum sizlerede söylüyorum mesela spor yapıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama getirip gözüme gözüme sokuyolar...bende istemesmiydim dün piknikte benimde çocuğum olsaydı benle onla ilgilenseydim peşinde koşsaydım ama yok...ne yapayım elimden geleni yapıyorum ama gelmeyen şey içinde artık kendimimi öldüreyim
2 olacakkaç yıllık evlisiniz nur
selam menum
sabah 10.30 1 dlm yumurtalı ekmek 8 zeytin peynir 1 kaşık tahin pekmez 1 tane bebek labnesi
ara 1 portakal 2 hurma
ara 14.45 gibi 3 kuru incir 1 avuç leblebi 2 si 1 arada
akşam 1 tabak karnabahar yemeği salata yoğurt 1 dlm ekmek
suyı çok içtim ama ölçmedim 2 lt olmuştur
çocuk uyuyunca leslie yapıcam yapınca yazarım yine.
Menu guzel su az ama belkı gecersınkızlar menüm
sabah
2 ince dilim kaşar peyniri
10 yeşil zeytin
domates,1 köz biber
kahve şekersiz sütsüz
ara
1 havuç
öğle
1 tabak mantar sote
salata
1 bardak ayran
ara
1 bardak tarçınlı süt
1 avuç yağsız tuzsuz kabak çekirdeği
akiam
2 kepçe mer çorbası
salata
1 küçük tabak mantar sote
turp,tere
su 2 ancak olur
spor 30 dk yürüyüş
Herkes iyi akşamlar. Ben de aranıza katılabilir miyim :)
Sagol canım Allah razi olsun.benim 6.yılımda doğdu oğlu.çok zor özellikle şu büyüklerin baskısı.kaş yapayım derken göz çıkaryıyorlar her zaman.seni çok iyş anlıyorum nur .
Rabbim sana da asyaya da tez zamanda nasip etsin inşallah.dualarimdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?