💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menü güzel hele su spor çok çok güzel

Sabah ogle karıstırdım gec uyandım canım bıse ıstemedı bende ıkısı bır arada yaptım :)

13:10 2 haşlama yumurta,yarım kk peynir,1 çay kaşıgı labne,1 çay kaşıgı kremfıstık ezmesi,4,5 dal kıvırcık. 1 dilim çavdar ekmegi

Sade türk kahvesi

40 dk tempolu yürüyüş
20 dk agırlıklarla kol bacak egzersızı
40 mekık

400 ml yeşil çay

17:30 1 kase mercımek çorbası,3 yk taze fasulye yemegi

Toplamda 616 kalorı :))))

Su 3 lt

Oya basladim biraktim.marematik cozuyom sıkıntıdan
hayatında problem yok galiba tatlım.ne matematik problemi çözüyon
Teşekkürler canım.ayseydi di mi.

Güzel csnim. Afiyet olsun.

bak aynı şeyleri yaşıyoruz gülümm...yazdığın şeyleri okurken geçti içimden aynı benim ruh halim...akrabalar,komşular,şu bu...bitmiyorlar hepsini bırak eşim bile bu şekilde davranınca yıkılıyorum.zaten kendiimi zabtediyorum sizlerede söylüyorum mesela spor yapıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama getirip gözüme gözüme sokuyolar...bende istemesmiydim dün piknikte benimde çocuğum olsaydı benle onla ilgilenseydim peşinde koşsaydım ama yok...ne yapayım elimden geleni yapıyorum ama gelmeyen şey içinde artık kendimimi öldüreyim

selam menum
sabah 10.30 1 dlm yumurtalı ekmek 8 zeytin peynir 1 kaşık tahin pekmez 1 tane bebek labnesi

ara 1 portakal 2 hurma

ara 14.45 gibi 3 kuru incir 1 avuç leblebi 2 si 1 arada

akşam 1 tabak karnabahar yemeği salata yoğurt 1 dlm ekmek

suyı çok içtim ama ölçmedim 2 lt olmuştur

çocuk uyuyunca leslie yapıcam yapınca yazarım yine.

kaç yıllık evlisiniz nur

inşallah özlemm öyle istiyorum ki benimde bir yavrum olsunn...bıktım artık insanların bu tarz şeylerinden yüreğim su oldu ya anlat anlat bitmez...temcit pilavı gibi derler ya dön dön aynı şey...çok yoruldumm

kızlar menüm
sabah
2 ince dilim kaşar peyniri
10 yeşil zeytin
domates,1 köz biber
kahve şekersiz sütsüz

ara
1 havuç

öğle
1 tabak mantar sote
salata
1 bardak ayran

ara
1 bardak tarçınlı süt
1 avuç yağsız tuzsuz kabak çekirdeği

akiam
2 kepçe mer çorbası
salata
1 küçük tabak mantar sote
turp,tere

su 2 ancak olur
spor 30 dk yürüyüş

Haklısın canım. Kendiniz üzme stres yapma. Allah nasip edecek inşallah.

Hurma medıne hurmasımı ekmek beyaz degıldır dıye dusunuyorum

Menu guzel su az ama belkı gecersın

Canım bence olucak sonra o utanıcak bu kadar üzdüğü için Allah büyük olmaz denılen olur ne ornekler var benım bır akraba 5 sene tedavı oldu tup bebekle ıkızı oldu yenı bız karar vermıyoruzkı bazı seylere kaderımızde ne varsa yasıyoruz üzülme valla kıyamıyorum

Herkes iyi akşamlar. Ben de aranıza katılabilir miyim :)

Hg duzenlı menu bıldırımı yapabılırsen tabıkı her aksam menu bıldırımı yapıyoruz gun ıcınde sohbet yapıyoruz cuma tartı gunu pazartesı ara kontrol ıcın tartılıyoruz :)

benim 6.yılımda doğdu oğlu.çok zor özellikle şu büyüklerin baskısı.kaş yapayım derken göz çıkaryıyorlar her zaman.seni çok iyş anlıyorum nur .
Rabbim sana da asyaya da tez zamanda nasip etsin inşallah.dualarimdasınız

Sagol canım Allah razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…