💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yakın arkadaslarım var ama ya calısyor ya cocukları var bunlar kafa acayıp makaralar bır sozlesıyolar planları kesın yapıyolar bız ertele ertele sugun gıderız orası uzak o bana uymadı yok bıde ben malum kılo vermeye calısıyom en yakın dostum kız kardesım plan yaparız ama onların kılo sıkıntısı yok yemek planları suan bana uymuyor

Bile Bilemedim canım yarından itibaren bütün menüyü akşam üzeri paylaşırım :) bende soğanı her türlü severim.Fakat hafta sonu dışında yememeye çalışıyorum.

Bile
Bilemedim canım yarından itibaren bütün menüyü akşam üzeri paylaşırım :) bende soğanı her türlü severim.Fakat hafta sonu dışında yememeye çalışıyorum.

Sogan sarmısak guzel bazrn sıkıntı oluyor ama tatlı sogan yemek guzel hele balıkla ayyy olsa yesek ben bu çarşamva kesın balık yapıcam kesın

Yaa evet bide o sıkıntı var
Gezme yemek olmadan pek zevkli olmuyor
Hadi azdaha sabret

Kendinden biraz bahsedermisin cnm

Bide sadece menü yazıp çıkmıyoz
Burda birbirimize vakit ayırıp herşeyi paylaşıp her anlamda destek oluyoruz
Öğtetmenim. 5 buçuk yıldır lise aşkımla evliyim :) Sinopta yaşıyorum. Geçen yıla kadar İstanbulda yaşıyordum. Büyük bir keyifle İstanbulun hemen her yerini gezdim.
En sevdiğim şey gezmek. Türkiyenin hemen her yerini gezdim.
Aşık olduğum adamla evliyim, her şeyimiz var, dünyayı geziyoruz ama iki yıldır bunalımda olduğum için bu kiloya çıktım çünkü bebeğimiz olmuyor.
Evliliğin ilk beş yılı bebek istemiyordum aslında. Üç buçuk yıl geçince bir anda istemeye başladım ama iki yıldır olmuyor. Sorunlarımızı hallettik, inşallah artık olacak ama en azından 15 kilo vermem lazım.

Uzun yazdım kusura bakmayın.

Ben de sizleri tanımak isterim zahmet olmazsa. Görüşmek üzere :)

Benzer durumdayız canım. Adinı da yazar mısın. Ben Nur Sema, 29 yaşindayım, boyum kilom nickin yanında yaziyor. Sen de yaz istersen. Ben de zayıflarsam bebek istiyorum, şu anda çocugum yok
Memnun oldum. Ben de Gülşah. Başka pek çok konuya da yazıyorum. Şimdi kilomu yazsam onlar anlamaz ne olduğunu :) :) Ben bebiş sahibi olmak için pek çok yoldan geçtim. Artık sona geldim inşallah diye ümit ediyorum. İnşallah güzel haberleri paylaşırız :)

Ben bu acidan bakmadim hic belkide ondan hemen patliyolar.belki biz hep konusup paylasabildigimiz icin sansliyiz.
Amada bu onlari asla hakli cikarmaz

Kızlar mesajlarınızı okudum hepp..
Inanılmaz yorgunum sabah 12 gıbı fılan dayımlara gıttım ıkı tane yaramaz bebıs var ınanılmaz yordular benı..
Kucagıma fılan almıyorum ama peslerınden kosusturdum terapı gıbı geldı

Menu yazmasamda olur bugun cıkıcam zaten sımdı
Cıss fılan da yemedım zaten ama bugun bıraz az yedım cıs yememek ıcın
Pek saglıklı bısey yoktu
Borek pogaca fılan vardı ben domates salatalık peynır tercıh ettım

Kahvaltı gıbı oldu o yuzden ogunlerım
Aksam bıraz tavuk cok az pılav yedım salatayla
6da yeme ıslemı bıttı

Suyumu pek ıcemedım 2 bıle olmadı bugun
Bıde yesılcay hıc ıcemedım

Boyle ıstee..
@nisandeniz canım sende hosgeldın bu arada

Feyza bende cok memnun oldum 20 yasındaym
90 kıloları gormuslugm var buraya 78.8le basladım sımdı de 70 kıloyum
Unıversıte okuyorum bende seneye ınsaat muhendısı olucam ınsallah
Benımde ortaokul askım var bızde evlenmeyı dusunuyoruzz..
Okuyunca ımrendm bı an

Sımdı cıkmam lazım..
Opuyorum herkesı

Memnun oldum cnm Bende Zühal 44 yaşındayım 3 çocuk 1 toruncuk var
Almanyada yaşıyorum
Kilom profilde yazıyor. 1 Ocak 2015 de sağlıklı beslenmeye başladım bazen şımarmış olsamda devam etmeye çalışıyorum

Inşallah Sende Kilo problemini halledince hayırlısıysa bebişine kavuşursun

Ben bu acidan bakmadim hic belkide ondan hemen patliyolar.belki biz hep konusup paylasabildigimiz icin sansliyiz.
Amada bu onlari asla hakli cikarmaz
Maalesef benim eşim de hiç bebek istemiyor gibiydi. Sperm testi yaptırdık ve sonuç çok kötü çıktı. Hemen ameliyat oldu. Ameliyattan üç ay sonra tekrar test yaptırdık. Tamamen iyileşmiş. Nasıl rahatladı, nasıl mutlu oldu anlatamam. Oysa bana sorsalar eşim bebek istemiyor derdim. Meğerse çok kafaya takıyormuş.

Cıss yemediysen sorun yok tatlım

İnşallah. Tüm sorunlarımızı hallettik artık olur diye bekliyoruz.
Evlatlarınızı ve torununuzu Allah bağışlasın. Çok kilo vermişsiniz tebrik ederim :)

İnşallah. Tüm sorunlarımızı hallettik artık olur diye bekliyoruz.
Evlatlarınızı ve torununuzu Allah bağışlasın. Çok kilo vermişsiniz tebrik ederim :)
Amin cnm cümlemizi inşallah

Ayrıca teşekkür ederim

Sen sıkıntıdan kilo aldım demişsin
Öncesinde kilo problemin yokmuydu

Canlar hepinize iyi geceler.Allah rahatlık versin.Sabah erken kalktığımdan erkenden uyumalıyım.Geç bile kaldım :)

İyi geceler canım

Yaa evet bide o sıkıntı var
Gezme yemek olmadan pek zevkli olmuyor
Hadi azdaha sabret

Yaza kadar 58 olursam yaparız bızde eglencelı planlar

Bende ozlem 32 yasındayım bekarım ıst yasıyorum bende 82 kıloyu gordum ara ara kılo sıkıntım olurdımama 82 hıc gormemıstım 2013 de babamı kaybettıkten sonra saldım ıyıce bır ara spor falan baktım kılo veremıykrum doktora gıttım ınsulun cıktı bıraz gecen sene 3 agustosta 77,700 le tekrar başladım sımdı 62,800 bu ay bıraz duraksadım ama hedefım 58 son 5 kılom kaldı ıns sende hedefıne ulasırsın hayırlısıyla bebegını kucagına fıt bır anne olarak alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…