- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Sabah güzel cnm
Aslında kuru fasülyeyle pilav yenmez ama bu kilodaki insana söylenirmi bilemedim
Spor bittiii geldim
Ben hiç öyle hissetmedim tatlım
Akşam güzelde sabahı hatırlamıyorumki ama muhtemelen az yemişindir
1 ayda 5 kilo çok güzel cnm
Tatlım biz pazartesileri ara kontrol için tartılıyoruz
Liste içinde cuma
Sen cuma tartılmışmıydın
1 haftalık sonucu hesap edecez
vücut direncini artırmak için küçük bi içecek cnm resmini atarım
Süpersin tatlım akşama salatada olsa olurdu
Tatlım Öğünlerinde normal sağlıklı yemek yemezsen doymazsın ve kaçamak riski çok olur
Senden yarın normal bi menü bekliyorum
Helâl sana canısı
Kendi arkadaşların yokmu tatlım
Kız özür dilencek ne var tatlım olabilir
Içmen iyi olmuş
Bilemedim canım yarından itibaren bütün menüyü akşam üzeri paylaşırım :) bende soğanı her türlü severim.Fakat hafta sonu dışında yememeye çalışıyorum.Ben çiğ kuru soğan hiç yemem ama pişince severim. Fırına balıkla beraber atiyorum, pişince üstüne limonla güzel oluyor. Canım sporun güzel, suyu yazmamışsın, menün güzel, kahvaltinı da hatırlıyorum ama tam menü paylaşırsan daha kolay hatırlarız menünü
Bile
Bilemedim canım yarından itibaren bütün menüyü akşam üzeri paylaşırım :) bende soğanı her türlü severim.Fakat hafta sonu dışında yememeye çalışıyorum.
Tamam tatlımBile
Bilemedim canım yarından itibaren bütün menüyü akşam üzeri paylaşırım :) bende soğanı her türlü severim.Fakat hafta sonu dışında yememeye çalışıyorum.
Yaa evet bide o sıkıntı varYakın arkadaslarım var ama ya calısyor ya cocukları var bunlar kafa acayıp makaralar bır sozlesıyolar planları kesın yapıyolar bız ertele ertele sugun gıderız orası uzak o bana uymadı yok bıde ben malum kılo vermeye calısıyom en yakın dostum kız kardesım plan yaparız ama onların kılo sıkıntısı yok yemek planları suan bana uymuyor
Sen çalışıyomuydun cnm Bide evlimisinCanlar hepinize iyi geceler.Allah rahatlık versin.Sabah erken kalktığımdan erkenden uyumalıyım.Geç bile kaldım :)
Öğtetmenim. 5 buçuk yıldır lise aşkımla evliyim :) Sinopta yaşıyorum. Geçen yıla kadar İstanbulda yaşıyordum. Büyük bir keyifle İstanbulun hemen her yerini gezdim.Kendinden biraz bahsedermisin cnm
Bide sadece menü yazıp çıkmıyoz
Burda birbirimize vakit ayırıp herşeyi paylaşıp her anlamda destek oluyoruz
Memnun oldum. Ben de Gülşah. Başka pek çok konuya da yazıyorum. Şimdi kilomu yazsam onlar anlamaz ne olduğunu :) :) Ben bebiş sahibi olmak için pek çok yoldan geçtim. Artık sona geldim inşallah diye ümit ediyorum. İnşallah güzel haberleri paylaşırız :)Benzer durumdayız canım. Adinı da yazar mısın. Ben Nur Sema, 29 yaşindayım, boyum kilom nickin yanında yaziyor. Sen de yaz istersen. Ben de zayıflarsam bebek istiyorum, şu anda çocugum yok
Ben bu acidan bakmadim hic belkide ondan hemen patliyolar.belki biz hep konusup paylasabildigimiz icin sansliyiz.Canim ben de benzer durumu yaşıyorum. Biz eşimle bir zaman belirledik bebek için. Hem ikimiz de kiloluyuz fazlalıkları biraz atalim dedik, hem de biraz bebek için maddiyatimız da daha iyi olsun dedik. Geçen kv kp geldi. Eşim evde yokken. Bir daha bu evde bebek olmazsa gelmeyiz dediler. Siz bilirsiniz dedim. Herkes soruyor, laf çarpıyor, telefonda soruyor, hastayım desem hemen hamile falan mısın diyor. Bizimle evlenenlerin çocukları yürüyormuş en son bunu dediler. Eşini de kafana takma. Erkekler kimseyle dertleşemezler içlerine atar boyle patlarlar. Takma kafana. Eşin de gelirse güler yüzle karşıla. Allah herkesin dileğini kabul etsin inşallah.
Memnun oldum cnm Bende Zühal 44 yaşındayım 3 çocuk 1 toruncuk varÖğtetmenim. 5 buçuk yıldır lise aşkımla evliyim :) Sinopta yaşıyorum. Geçen yıla kadar İstanbulda yaşıyordum. Büyük bir keyifle İstanbulun hemen her yerini gezdim.
En sevdiğim şey gezmek. Türkiyenin hemen her yerini gezdim.
Aşık olduğum adamla evliyim, her şeyimiz var, dünyayı geziyoruz ama iki yıldır bunalımda olduğum için bu kiloya çıktım çünkü bebeğimiz olmuyor.
Evliliğin ilk beş yılı bebek istemiyordum aslında. Üç buçuk yıl geçince bir anda istemeye başladım ama iki yıldır olmuyor. Sorunlarımızı hallettik, inşallah artık olacak ama en azından 15 kilo vermem lazım.
Uzun yazdım kusura bakmayın.
Ben de sizleri tanımak isterim zahmet olmazsa. Görüşmek üzere :)
Maalesef benim eşim de hiç bebek istemiyor gibiydi. Sperm testi yaptırdık ve sonuç çok kötü çıktı. Hemen ameliyat oldu. Ameliyattan üç ay sonra tekrar test yaptırdık. Tamamen iyileşmiş. Nasıl rahatladı, nasıl mutlu oldu anlatamam. Oysa bana sorsalar eşim bebek istemiyor derdim. Meğerse çok kafaya takıyormuş.Ben bu acidan bakmadim hic belkide ondan hemen patliyolar.belki biz hep konusup paylasabildigimiz icin sansliyiz.
Amada bu onlari asla hakli cikarmaz
Cıss yemediysen sorun yok tatlımKızlar mesajlarınızı okudum hepp..
Inanılmaz yorgunum sabah 12 gıbı fılan dayımlara gıttım ıkı tane yaramaz bebıs var ınanılmaz yordular benı..
Kucagıma fılan almıyorum ama peslerınden kosusturdum terapı gıbı geldı
Menu yazmasamda olur bugun cıkıcam zaten sımdı
Cıss fılan da yemedım zaten ama bugun bıraz az yedım cıs yememek ıcın
Pek saglıklı bısey yoktu
Borek pogaca fılan vardı ben domates salatalık peynır tercıh ettım
Kahvaltı gıbı oldu o yuzden ogunlerım
Aksam bıraz tavuk cok az pılav yedım salatayla
6da yeme ıslemı bıttı
Suyumu pek ıcemedım 2 bıle olmadı bugun
Bıde yesılcay hıc ıcemedım
Boyle ıstee..
@nisandeniz canım sende hosgeldın bu arada
Feyza bende cok memnun oldum 20 yasındaym
90 kıloları gormuslugm var buraya 78.8le basladım sımdı de 70 kıloyum
Unıversıte okuyorum bende seneye ınsaat muhendısı olucam ınsallah
Benımde ortaokul askım var bızde evlenmeyı dusunuyoruzz..
Okuyunca ımrendm bı an
Sımdı cıkmam lazım..
Opuyorum herkesı
İnşallah. Tüm sorunlarımızı hallettik artık olur diye bekliyoruz.Memnun oldum cnm Bende Zühal 44 yaşındayım 3 çocuk 1 toruncuk var
Almanyada yaşıyorum
Kilom profilde yazıyor. 1 Ocak 2015 de sağlıklı beslenmeye başladım bazen şımarmış olsamda devam etmeye çalışıyorum
Inşallah Sende Kilo problemini halledince hayırlısıysa bebişine kavuşursun
Amin cnm cümlemizi inşallahİnşallah. Tüm sorunlarımızı hallettik artık olur diye bekliyoruz.
Evlatlarınızı ve torununuzu Allah bağışlasın. Çok kilo vermişsiniz tebrik ederim :)
Canlar hepinize iyi geceler.Allah rahatlık versin.Sabah erken kalktığımdan erkenden uyumalıyım.Geç bile kaldım :)
Yaa evet bide o sıkıntı var
Gezme yemek olmadan pek zevkli olmuyor
Hadi azdaha sabret
Öğtetmenim. 5 buçuk yıldır lise aşkımla evliyim :) Sinopta yaşıyorum. Geçen yıla kadar İstanbulda yaşıyordum. Büyük bir keyifle İstanbulun hemen her yerini gezdim.
En sevdiğim şey gezmek. Türkiyenin hemen her yerini gezdim.
Aşık olduğum adamla evliyim, her şeyimiz var, dünyayı geziyoruz ama iki yıldır bunalımda olduğum için bu kiloya çıktım çünkü bebeğimiz olmuyor.
Evliliğin ilk beş yılı bebek istemiyordum aslında. Üç buçuk yıl geçince bir anda istemeye başladım ama iki yıldır olmuyor. Sorunlarımızı hallettik, inşallah artık olacak ama en azından 15 kilo vermem lazım.
Uzun yazdım kusura bakmayın.
Ben de sizleri tanımak isterim zahmet olmazsa. Görüşmek üzere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?