💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sayın yarışmacılar :) bugünkü menüm;
Sabah 1 bardak yarım limon sıkılmış ılık suyumu içtim
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım saat 07:00
2 yumurta
2 ceviz
1 küçük greyfurt
2. Öğünüm
bir kase ev yoğurdu
bir tabak dolu dolu pırasa yemeğik. Çok şükür doydum.
Şifa olsun bana :)
saat : 17:00
yarım bardak sıcak su+ yarim bardak sıcak su ile mistik çay demedim( salep tadı var arkadaşlar tavsiye ederim.)
2 ceviz
1.5 lt kadar su
2.5 lt tamamlarim diye düşünürüm.

Guzelse çay bende alıyım bu ara sadece yesıl cay ıcıyorum degısık bısr ıstıyorum 2 gundur delı sıyah cay ıcıyorum ıcmedıgım ıcın hıc bır bakıyım onerdıgın caya :) menun guzel suyu 2,5 lt yaparsan super afıyet olsun

Maşallah amazon menüsü örneği. Savaşçılar not alabilirsiniz ..

hoşgeldin canımm...bıraktığın gibi mücadeleye devaö bizde sende ne var ne yok
Bende gecen hafta kardesimi askere dunde annemleri teyzemleri umreye yolladik ozledim sizleri bi bakiyim neler yapiyosunuz dedim oglum iyilessin tekrar hedefe kadar gelicem araniza oglum dustu agzini kapiya vurdu burnuyla dudaginin arasi ayrildi dikis attirdik 5 tane su ara da onunla ilgilenmem lazim

ayyy canım benimmm Allah korumuşşkuzunla ilgilen tabi canımm..ama menülerini ihmal etme tabi

özlem amazondun sende dimi
Bebısım ben bır savascıyım :)

Ooo rekabet girdi olaya desenize dua edin ogluma cabucak iyilessin bende katiliyim araniza

Kıyamam ya hemen ıyılessın canım gecmıs olsun kuzuya

kuzun oysunda gülüm...telafisini yaparsın madem durum öyleyse...
Agzi bandajli ust dudak ve burun canim bisey cigneyemiyo agzinda gogsumu de tutamiyo corba falan denedik icmedi sadece verdigim sutle duruyo cuma dikisleri alinacak ondan sonra duzelir insallah biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…