💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Agzi bandajli ust dudak ve burun canim bisey cigneyemiyo agzinda gogsumu de tutamiyo corba falan denedik icmedi sadece verdigim sutle duruyo cuma dikisleri alinacak ondan sonra duzelir insallah biraz daha
oyyy kuzummm benimmmöp yerimee...doysunda sen sağlam ye

Bana da geldi valla artık yememek için nimeti çope atmıştım. Allah affetsin. Yiyin kuzum, ben yemeyin demiyorum

Sabah -500 gordum cıcım. Bılemıyorum yanııı
Ona bakarsan bugun yarının temınatıdır. Cumaya daha da eksı olucagım anlamına gelıyo bence.

Saka bı yana guzel canım.
Bu yarıs herkese ıyı geldı galıba keske daha once dusunseymısız

Bana da az gıbı geldı ama zararlı bısey yok.

Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz neler yapiyosunuz uzun bi aradan sonra burdayimm

Ooo rekabet girdi olaya desenize dua edin ogluma cabucak iyilessin bende katiliyim araniza

Hos geldın canım..
Bızde aynı malum kosturmaca..
Cok gecmıs olsun bebısıne de dua ederız bız bol bol..

Ayy cnm cok gecmis olsun.rabbim kuzucuklarimiza dert vermesin.

Bende yazayim menumu kizlar

Sabah 1 yumurta
Peynir
1 kasik Elma pekmezi
2 lokma ekmek kucucuk

Öglen
Havuclu ispanak corbasi yogurtla yaptim

Ara 3 catal tramisu komsum getirmis zorla yedirdi tadina bak hastasin diye
Bende aksami hafif yedim

Aksam
Yagsiz az tuzlu tavuk corbasi
2 kasik tavuklu bulgur
2 kasik patlican yemegi

Su 1 lt yatana kadar 1 daha iccem ins .
Dizimd3ki sizligin inmesi icin bolsu icmem lazim ama icemiyorum ya
Suan diz kapagim bile belli degil hic

storeperde Feyzam 18.00 de yiyorum da yanlis yazmisim.
Artik oype haci no kacamakkk bide ben sikilmamak adina kacamak yapiyorum yoksa coktan birakmistim.
Ayriyetten menumu de su da sporunuda sevdim.

Asyam reyhanim.menulerinizi guzel.buldum.sporda var masallah. :)

Bi keremmmm nurcummm ben.kacamak yapmiyorum o sut hakkimdi
Ayricaaaaa menunude begendim.

Gulsah sende supersin.

Kizzzzz A Artemis580 ayyy husne valla 4 saat once husne nerde acaba dedim hatta yazdimda yollamamis tlf. Nasilsin.? Allah yavruna acil sifalar vwrsin.canim.

Kizzzz catlak.ozlemmmm niye yedin tiramisuuu

Vayyy arkadasss bu amazonlarrr bana kacamak yap diyiveriyolarrr yemiyorum arkadasss YEEEE -Mİ -YO -RUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ca
Bu satte yurumek ıstesemde tek pek mumkun degıl kardesıme aldırdım senın caydan sutlede oluyormus gunde kac tane ıcıyosun metabolızma hızlandırıyormus kabızlıga ıyı gelırmı
Canım ben bir tane içiyorum.Ben yarı su yarı süt çokta güzel oluyor.Arada beyaz çay da içiyorum onunda tadı güzel portakal aromalısı çok güzel ikisininde faydasını görüyorum :)

Ya emelım bosver üstune oynuyolar korkuyolar demek senden :))))

Ca
Canım ben bir tane içiyorum.Ben yarı su yarı süt çokta güzel oluyor.Arada beyaz çay da içiyorum onunda tadı güzel portakal aromalısı çok güzel ikisininde faydasını görüyorum :)

Bende denıyım sıkıldım hep aynı cayları ıcmekten arada degısıklık ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…