oyyy kuzummm benimmmAgzi bandajli ust dudak ve burun canim bisey cigneyemiyo agzinda gogsumu de tutamiyo corba falan denedik icmedi sadece verdigim sutle duruyo cuma dikisleri alinacak ondan sonra duzelir insallah biraz daha
Bana da geldi valla artık yememek için nimeti çope atmıştım. Allah affetsin. Yiyin kuzum, ben yemeyin demiyorumKos abla kos rakıp ustumuze onuyor :)))
Sihirli elma bır kere emel bana söz verdı kacamak yapmıycak ben gecen asure zamanı yemedım bırınden bekledım oda asure yapmadı gelen tabaklarsan 1 tatlı kasıgı yedım toplasan yarım kase bıle etmemıstır
Operim soz teyzosu siz varsiniz bana destek beraber veririz yine insallahoyyy kuzummm benimmmöp yerimee...doysunda sen sağlam ye
tabikiiiOperim soz teyzosu siz varsiniz bana destek beraber veririz yine insallah
Aşure mi.. ye kuzum yarasın..
Biz olsak yerdik evde yok diye yemiyoruz degil mi
Kusum biraz çorbayi arttır ac kalmayasın
Maşallah... işte budur
Ye kuşum ye. Afiyet bal şeker olsun. Lahmacun 1 tüm ye.
Şakadan sana şu sözü söylüyorum. Erken öten horozun başıni keserler. Erkenden galip gibi davranma. Daha cumaya cok var, şimdi dahi gayet iyiyiz kuşum.
Ye canım. Yarasın..
Afiyet olsun. Guzel menü.
Akşam çok iyi yapmışsın. Afiyet olsun.
Menüm
Kahvaltı 10.00 2 dilim ekmek
1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, marul, domates
14.00 1 portakal, 1 çay bard süt
18.00 1 tabak haşlanmış karnabahar yoğurtlamasi.
Su 2.5 litre
Spor 1.5 saat yurüyüş. 2 ye tamamlıcam.
Sayın yarışmacılar :) bugünkü menüm;
Sabah 1 bardak yarım limon sıkılmış ılık suyumu içtim
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım saat 07:00
2 yumurta
2 ceviz
1 küçük greyfurt
2. Öğünüm
bir kase ev yoğurdu
bir tabak dolu dolu pırasa yemeğik. Çok şükür doydum.
Şifa olsun bana :)
saat : 17:00
yarım bardak sıcak su+ yarim bardak sıcak su ile mistik çay demedim( salep tadı var arkadaşlar tavsiye ederim.)
2 ceviz
1.5 lt kadar su
2.5 lt tamamlarim diye düşünürüm.
Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz neler yapiyosunuz uzun bi aradan sonra burdayimm
Ooo rekabet girdi olaya desenize dua edin ogluma cabucak iyilessin bende katiliyim araniza
oyy ne güzel keyif yapmışsın.Şimdi de biraz spor yap şekerim.Süprr ben bugun cıkamadım ark geldı oturduk dızı ızledık :)
oyy ne güzel keyif yapmışsın.Şimdi de biraz spor yap şekerim.
. Soğol bebısım ben 58 oluyım ozaman arada yerım sımdı yememBana da geldi valla artık yememek için nimeti çope atmıştım. Allah affetsin. Yiyin kuzum, ben yemeyin demiyorum
Agzi bandajli ust dudak ve burun canim bisey cigneyemiyo agzinda gogsumu de tutamiyo corba falan denedik icmedi sadece verdigim sutle duruyo cuma dikisleri alinacak ondan sonra duzelir insallah biraz daha
Ayy cnm cok gecmis olsun.rabbim kuzucuklarimiza dert vermesin.Bende gecen hafta kardesimi askere dunde annemleri teyzemleri umreye yolladik ozledim sizleri bi bakiyim neler yapiyosunuz dedim oglum iyilessin tekrar hedefe kadar gelicem araniza oglum dustu agzini kapiya vurdu burnuyla dudaginin arasi ayrildi dikis attirdik 5 tane su ara da onunla ilgilenmem lazim
inşallah canım benim :)Niye veremiyesinki tatlım
İlaçlarını kullan sağlıklı menüler ve sporla tabiki verirsin
saol abla canimÇok geçmiş olsun canım yaaa
Amin insallah rabbim hepsini korusun onlara gelen bize gelsin onlar daha cok minikAyy cnm cok gecmis olsun.rabbim kuzucuklarimiza dert vermesin.
Canım ben bir tane içiyorum.Ben yarı su yarı süt çokta güzel oluyor.Arada beyaz çay da içiyorum onunda tadı güzel portakal aromalısı çok güzel ikisininde faydasını görüyorum :)Bu satte yurumek ıstesemde tek pek mumkun degıl kardesıme aldırdım senın caydan sutlede oluyormus gunde kac tane ıcıyosun metabolızma hızlandırıyormus kabızlıga ıyı gelırmı
Yavruna çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah tez zamanda şifa versin.Amin insallah rabbim hepsini korusun onlara gelen bize gelsin onlar daha cok minik
storeperde Feyzam 18.00 de yiyorum da yanlis yazmisim.
Artik oype haci no kacamakkk bide ben sikilmamak adina kacamak yapiyorum yoksa coktan birakmistim.
Ayriyetten menumu de su da sporunuda sevdim.
Asyam reyhanim.menulerinizi guzel.buldum.sporda var masallah. :)
Bi keremmmm nurcummm ben.kacamak yapmiyorum o sut hakkimdi
Ayricaaaaa menunude begendim.
Gulsah sende supersin.
Kizzzzz A Artemis580 ayyy husne valla 4 saat once husne nerde acaba dedim hatta yazdimda yollamamis tlf. Nasilsin.? Allah yavruna acil sifalar vwrsin.canim.
Kizzzz catlak.ozlemmmm niye yedin tiramisuuu
Vayyy arkadasss bu amazonlarrr bana kacamak yap diyiveriyolarrr yemiyorum arkadasss YEEEE -Mİ -YO -RUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ca
Canım ben bir tane içiyorum.Ben yarı su yarı süt çokta güzel oluyor.Arada beyaz çay da içiyorum onunda tadı güzel portakal aromalısı çok güzel ikisininde faydasını görüyorum :)
Ablami kaç yaşından ki sennsaol abla canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?